Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Xboxa kupiłem w ramach Xbox ALl Acces czeyli zero cebuli. Pytałem tylko czy pod 2 latach potencjalna cebula działa i wtedy sam mi odpowiedziałeś. 

Inna sprawa że ja nie kategoryzuje ludzi pod kątem finansowym i nie oceniam więc prosze mnie w takie gierki nie łaczyć.

Chociaż fakt jest taki że boty są biedne ale umysłowo:ragus:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Xboxa kupiłem w ramach Xbox ALl Acces czeyli zero cebuli. Pytałem tylko czy pod 2 latach potencjalna cebula działa i wtedy sam mi odpowiedziałeś. 

Inna sprawa że ja nie kategoryzuje ludzi pod kątem finansowym i nie oceniam więc prosze mnie w takie gierki nie łaczyć.

Chociaż fakt jest taki że boty są biedne ale umysłowo:ragus:

Dobra nie nakręcaj się tak bo będziesz mnie jeszcze ganiał w Gears 5, a boję się, że możesz jakiegoś wylewu dostać i nie chcę mieć cię na sumieniu. 

Poza tym jestem niemal pewien, że też coś już kiedyś pisałeś o tym, że boty nie stać na gierki itp. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

czym jest najlepszy remake na rynku? Demon's Souls? xDDDDDDD

Opublikowano
35 minut temu, lpcl napisał:

czy schabka kupującego moralesa na olx. 

Co ty pierdolisz typie XD boty ze swoimi informacjami sa tam gdzie gierki na xsmiecia. Daleko w pizdzie

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

Co ty pierdolisz typie XD boty ze swoimi informacjami sa tam gdzie gierki na xsmiecia. Daleko w pizdzie

“Dorwalem na olxie po taniosci kod na remastera i ogrywam sobie w przerwach od innych gierek i wiadomo 60 klatek + rt robi robote, gra prezentuje sie swietnie ale co oni odjebali z ta twarza Petera to X"

Klapy wspierają swoją ukochană firmę. No co ty pierdolisz typie? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

No kod na REMASTERA jedynki. Tak jak mowie gdzies cos dzwoni, ktoras xsciera sie dymi ale nie wiadomo ktora

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

No kod na REMASTERA jedynki. Tak jak mowie gdzies cos dzwoni, ktoras xsciera sie dymi ale nie wiadomo ktora

No to chuj jeszcze gorzej jak tam nawet nie ma tego dlc ale cebula była i to był jej przykład. Poluj teraz na moralesa. 

A coś tam ostatnio pierdoliłeś o kradzieży na brazylijskich kontach typie. Dobry hipokryta. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Typie wlacz moze sobie Soula w pijackim amoku albo zmien lakier w jakims samochodziku w horizonie wrum wrum zamiast szarpac za nogawke bo tak sie sklada ze ja mam Moralesa splatynowanego od premiery :pawel:

Opublikowano
6 minut temu, schabek napisał:

Typie wlacz moze sobie Soula w pijackim amoku albo zmien lakier w jakims samochodziku w horizonie wrum wrum zamiast szarpac za nogawke bo tak sie sklada ze ja mam Moralesa splatynowanego od premiery :pawel:

To nie jest powód do dumy xD

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

Brawo. Zdolny jesteś. 

Opublikowano

Brawo, zrobili już majonez 3, żebyś mógł kupić i wycalakować?

Opublikowano

Chwalić się platyną w krótkim samograju. :blink:

Platyna w samograjach jest za wytrzymanie z grą wystarczająco długo i udowodnienie poziomu frajerstwa za zebranie ukrytych śmieci w gierce przy użyciu YouTube.

Dumni z takich wyczynów niech do CV takie platyny wpiszą. 

Większa szansa na pracę, bo spore zniżki pracodawca dostaje za zatrudnianie inwalidów umysłowych.

Opublikowano
20 minut temu, C1REX napisał:

Chwalić się platyną w krótkim samograju. :blink:

Platyna w samograjach jest za wytrzymanie z grą wystarczająco długo i udowodnienie poziomu frajerstwa za zebranie ukrytych śmieci w gierce przy użyciu YouTube.

Dumni z takich wyczynów niech do CV takie platyny wpiszą. 

Większa szansa na pracę, bo spore zniżki pracodawca dostaje za zatrudnianie inwalidów umysłowych.

Cirex jaki atak na klapy i ich samograje, no nie spodziewałem się :obama:

Opublikowano
10 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Jak to mawiają raz do roku to i mucha piardnie. 

Opublikowano

Inch, Cirex wrócił. Mógłbyś? Tylko mocniej ty razem.

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Weź go nie cytuj z łaski swojej, dziękuję ślicznie za współpracę :/

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Weź go nie cytuj z łaski swojej, dziękuję ślicznie za współpracę :/

Nie no dzisiaj nawet jest w niezłej formie. Może i trolluje ale nawet się z nim zgadzam. 

Opublikowano

Nudzi mnie to. Xbox znowu (zieeeeeeeeew) bez gier, jakieś obiecanki-cacanki, potem ex'y na czerwono-żółto na metacritic dorzucane z litości do gamepassa, ale z braku laku boty zaciskają zęby i pływają po pustym morzu i walczą z trzema kolorami szkieletorów.

To już chyba niczym krąg biedy z którego trudno jest wyjść. Tyle, że biedy umysłowej. Jedyne co potrafią boty to się czepiać bzdetów. Jesteście jak ten gość, co zasuwa na wagancie po bracie, ale śmieje się że sąsiad pro-rowerzysta musiał wybulić tysiaka na nowe siodło węglowe. Boty to zakała gamingu :/

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

pływają po pustym morzu i walczą z trzema kolorami szkieletorów.

Mendrek zaktualizuj proszę twoje informacje, bo brzmisz jak Yeti piszący w temacie PS5 :pechowiec:

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

walczą z trzema kolorami szkieletorów

czyżby sony znowu zgapiało od ms przy pewnej grze??

Opublikowano
19 godzin temu, Soul napisał:
Nie no ogólnie beka z niebieskich na szybko.

Yeti nie ma ps5 żyje grafikami z ocenami krapów, który mamy rok ja się pytam? 
Whisker cały czas na bazie, wrzuca zdjęcia robione kalkulatorem, kopiuje grafiki od Yetiego, czy można upaść niżej?
I na koniec schabek sam się kompromituje pokazując swoje ostatni 10 gier ogranych na PS5, spiderman z 2018 dalej na tapecie i kolekcja Uncharted, no ale ma pilota do konsoli xD

I jeszcze to

bx7lgrfc2j401.jpg

same samograje, raz ograsz i do kosza, jakiś multiplayer? a może jakieś wsparcie? gdzie tam przecież fabułka się zgadza najlepsze jest to, że taki Days Gone wciąga nosem the last lesbians 2 no ale oceny nie takie co tylko pokazuje ile te (pipi)a oceny i te wszystkie grafiki Yetiego są warte, góvno są warte [emoji3]

Boty jak zawsze z torebką rozpuszczalnika przy mordzie i niespełna rozumu.
Na PS5 wyszedł Demosn Souls, Astro Bot, Sack Boy, zaraz Returnal, Destruction All Cars czy Ratchet i według tych patafianów jest to jeden gatunek gier. Może dla nich tak jest, skoro dla nich xbox to konsola, a przecież każdy wie, że to nic innego jak stara (pipi)a bez gier. Ułomy życiowe kolejny raz kupili kupę guwna bez gier, Tetris ograny, to teraz CW 24/7, nowa generacja, a u tych bidoków nie zmienia się nic.395dbbfd6f6bd75b49e90592f37eec7d.jpg

PS. I ten teks że DG wciąga nosem TLoU2 xDDDDDD

Nosem to wy wciągacie rozpuszczalnik, i później jeden twierdzi, że xbox miał lepsze gry od PS2, drugi że remedy to poziom ND, a na sam koniec masowo kupujecie konsole dla hdr, czy konsole bez gier :pawel:

Tfu, wstrętne ćpuny. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.