Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie no ten Demon też robi robote mocno. Wygląda zayebiscie ale (pipi) kosztuje więcej niż pad. 

Może i wygląda ale ja np. nie lubię soulslików, a grałem jeszcze w tego demona na ps3. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
On 11/4/2020 at 9:50 AM, Square said:

Next-geny lądują w przyszłym tygodniu więc lecimy z nowym CW.

CW14.png

mozna prosic o niki ludzi, ktorzy sa odpowiedzialni za temat topiku? Wreszcie jakies porządne nazewnictwo obecnego zjawiska w swiecie konsolowym a nie zwykla lamerska gimberioza.

Opublikowano

W temacie niżej powinno być wyświetlone.

Opublikowano
8 minut temu, michal napisał:

mozna prosic o niki ludzi, ktorzy sa odpowiedzialni za temat topiku? Wreszcie jakies porządne nazewnictwo obecnego zjawiska w swiecie konsolowym a nie zwykla lamerska gimberioza.

Ankietę stworzył @Square, ale za nazwę tej edycji podziękować możemy niezastąpionemu @LiŚciu. :lapka: 

Opublikowano
Godzinę temu, Wiolku napisał:

One-linerownia czycha, jak zawsze gotowa z amebowym humorem. 

Xcoorwy zobaczcie jak na PS5 wyglądają gry z ps3:

Aż strach pomyśleć co będzie dalej :obama:

PS5 dostaje na premierę GOTY. A zielone zwierzęta? Pograją sobie w gierki z 360 z podbitą rozdziałką, za(pipi)isty next gen. xD

Edytowane przez japco

Opublikowano

O ile wyjdzie w tym roku. A jak wyjdzie to pewnie w niegrywalnym stanie. 

Opublikowano

W zasadzie to Polacy wyruchali Spencera ( medium/cp) xdd

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Remake wyrobników z Blaupunkt Vs potężny Cyberpunk? CDP ma GOTY w kieszeni.

O bot już zaakceptował swój los i wojuje multiplatformami. Kisne. 

2 minuty temu, aph napisał:

W zasadzie to Polacy wyruchali Spencera ( medium/cp) xdd

POLSKA DUMA I HUSARIA broni kraj przed wieprzem z USA. Już za dużo pieniędzy pakujemy w Stany. 

Opublikowano
Teraz, Wiolku napisał:

O bot już zaakceptował swój los i wojuje multiplatformami. Kisne. 

Stwierdzam fakty po prostu. Nie jestem je,banym zwierzakiem że uznaję multiplatformy za jakieś gorsze gry. :dunno:

BTW niezły downgorad od czasu ostatniego pokazu:

Vs

wiele słabszy jest ten nowy pokaz

Opublikowano

@Paolo de Vesir nie wmawiaj mi, że uznaje multi za gorsze, proszę. Po prostu uważam, że wojuje się w tej "wojnie" exami. 

Czyli Sony na kilka lat ma z górki xd

Opublikowano

Zastanawiam się skąd wniosek, że wojuję multiplatformą stwierdzając zwyczajnie, że DSR nie dostanie GOTY.

a nie, już wiem

z du,py

Swoją drogą ten UI którym zachwycają się klapy to reskin tego co jest już na XOne. Aż dziwi mnie, że ktoś ich za to nie pozwał.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

CDP ma GOTY w kieszeni.

Game Awards jest 10-ego grudnia więc raczej nast. rok.

Zazwyczaj klasyfikuja gry do 15 listopada.

Opublikowano

Temat można zamknąć. Ustalone PS5 ma lub będzie miało gry, XSX - nie. Dałem się nabrać wybierając X. Może chociaż pasjans będzie?

Tak wojujecie tymi gierkami. To chyba indywidualna sprawa - jednemu pasuje cinematic experience za 3,5 stówy. Drugiemu biblioteka gier MS i GP. Ja po latach w obozie Sony mam dość ich gier. Na tyle, że olałem m.in. TLoU2. Dla mnie. ostatecznie wybór był prosty - na start dostaję Ori x 2, Gears 5 i Horizon 4. Wszystko w świetnej oprawie, ulepszenia za darmo, w ramach jednego abonamentu, w niewygórowanej cenie (ponad 2 lata abo vs 2 gry na PS5 - trudny wybór). Lepszy pakiet startowy trudno mi sobie wyobrazić. 

Dopuszczając do świadomości fakt, że ktoś ma ograne wszystko na obu platform z poprzednich generacji, to na placu boju co pozostaje? DLC do pająka? Jest czym wojować :dunno:

Opublikowano
6 minut temu, aph napisał:

Game Awards jest 10-ego grudnia więc raczej nast. rok.

Zazwyczaj klasyfikuja gry do 15 listopada.

Game Awards XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
4 minuty temu, Aleks napisał:

Ustalone PS5 ma lub będzie miało gry, XSX - nie

To oczywiste, że kupując Xboxa już nigdy nie wyjdzie na niego żadna gra, takie rzeczy to tylko u **** :dafuq:

Opublikowano

Ale czego wyrywacie zdanie Aleksa z kontekstu xD

a że popierdółka z dmuchaniem w pada, Pająk na 8h i jeden Demon Souls sprowadza narrację do tego że PS5 SOM GRY A XBOX NIE MA NIC to inna sprawa, sprawa do psychiatryka xD

Opublikowano
1 minutę temu, MaZZeo napisał:

Ale czego wyrywacie zdanie Aleksa z kontekstu xD

To nie prztyk do niego, to wizualizacja procesów myślowopodobnych u przeciętnego klapa

Opublikowano
16 minut temu, Aleks napisał:

Lepszy pakiet startowy trudno mi sobie wyobrazić.

No to open your mind, niektórzy mogą chcieć czegoś nowego, co robi wrażenie a nie wszystko znowu to samo w lepszej grafice.

Opublikowano
1 minutę temu, aph napisał:

No to open your mind, niektórzy mogą chcieć czegoś nowego, co robi wrażenie a nie wszystko znowu to samo w lepszej grafice.

Gdzie takie rzeczy? No bo chyba nie mówisz o PS5? 

Opublikowano

Czyli klapy nie chcą niczego nowego, nieźle.

Opublikowano
1 minutę temu, aph napisał:

To chyba niech zmieni hobby.

>PS5: remake 11-letniej gry + DLC do Spider-mana 

>XSX: ulepszone gry już dostępne na XO/PC
>Switch: portujemy WiiU

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.