Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minutes ago, oFi said:

Po co komu te starocie na nowej generacji? Jakiś promil graczy to interesuje co przespali porzednią generację. Większość konsumentów chce świeżego mięska, co na nowej generacji próżno szukać. 

Sony i Spencer ładnie na was pluje

Nie do końca. Uwierz mi, że na prawdę jest duże grono niedzielniaków albo osoby, które kupują pierwszą konsolę i dla nich X jest lepszym wyjściem. EA, GP i gry za 350 zł to dość duży argument. Mało ludzi jest takimi maniakami i $$ jak ludzie z forum tutaj.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jezu to Sony spierdolone wszystko potrafi zepsuć. Nawet jak kopiuje coś od ms to robi to źle. Trofea kiepska kopia achievementow a teraz kopiują licznik czasu gry i coś im się zegar spierdolił. Zerkam na swoje czasy i poza persona i bloodborne reszta ma czasy z dupy. Mgs może 80 h, horizon max 30, resident evil to gra na 7h xD , dragon Age tyle nie trwa i robiłem główna fabułę więc jak kurwa 150 h:ragus:

Screenshot_20201107-115309.jpg

Opublikowano

Przecież to exophase, nic od Sony.

Opublikowano
12 minutes ago, aph said:

U mnie np. licznik się zgadza. Dane powinne iść bezpośrednio z konta playstation.

Opublikowano
3 godziny temu, aph napisał:

Darmowy Astro jest bardziej "nowy" niż wszystko na pc/xbox one/xbox series razem wzięte.

Trudno się nie zgodzić, premierę ma 19listopada, to pierwsza nowa ekskluzywna gra na nowej generacji.

Opublikowano

A teraz zajrzyjście głęboko w swoje serduszka, spójrzcie w lustro i odpowiedzcie sobie na pytanie - czy zapowiedzieli jakąkolwiek grę, która rozrywa rozporki? MGSy, nowy pesik, nowy residencik czy tam nawet GTA - czekalo się.

A tera co tam te korpośmie.cie zapowiedziały? Pseudo assasyn, jakies guwna od sony, stary kotlet w fajnym papierku i podbijanie rozdzielczości gier ze wstecznej. No rzeczywiście jaranko.

Jedyna wiara w CDP ale to się ogra, na sprzęcie, który to ogarnie na GPU.

Opublikowano
5 minut temu, oFi napisał:

A teraz zajrzyjście głęboko w swoje serduszka, spójrzcie w lustro i odpowiedzcie sobie na pytanie - czy zapowiedzieli jakąkolwiek grę, która rozrywa rozporki? MGSy, nowy pesik, nowy residencik czy tam nawet GTA - czekalo się.

A tera co tam te korpośmie.cie zapowiedziały? Pseudo assasyn, jakies guwna od sony, stary kotlet w fajnym papierku i podbijanie rozdzielczości gier ze wstecznej. No rzeczywiście jaranko.

Jedyna wiara w CDP ale to się ogra, na sprzęcie, który to ogarnie na GPU.

Ale weź już (pipi)j z tym, to console wars a nie masturbacja nad pc. 

Opublikowano

Takie są fakty. Nie moja wina. że nie dali wersji PRO tych półproduków na start.

Opublikowano
8 minutes ago, oFi said:

Takie są fakty. Nie moja wina. że nie dali wersji PRO tych półproduków na start.

XSX jest tej samej mocy, jak były PC do prezentacji gry.

Opublikowano
Godzinę temu, aph napisał:

Exophase pobiera dane z publicznego API Sony. 

Opublikowano

Jakoś mi śmierdzi to info, że cała partia konsol ma tą samą wadę i wycofują akurat z Polski. 

Opublikowano

Jestem pewien, że 90% wojujących tu filmikami z Demon's Souls fanbojow kupi konsolę w zestawie Watch Dogs Legion / Assassins Creed i Spider Man. 

Opublikowano

No a jak. Najpierw astrobot, bo za darmo. W weekend spiderman i sprzedaz w poniedzialek (maja szczescie, ze to gra na 8h), a potem asasyn.

Opublikowano

PS5 wycofane z niektórych polskich sklepów z powodu wady fabrycznej płyty głównej. No co za śmieć XDDD

Sony naprawdę powinno zatrudnić jakiś inżynierów i projektantów zamiast zlecać konsolę absolwentom technikum elektronicznego w Sokółce.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Wydaje mi się że to jest jakiś fake ze strony Xkom. Nigdzie poza polskim internetem nie czytałem o wadach PS5. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.