Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Czy Palo de Dałno może się jeszcze bardziej ośmieszyć?

Odpowiedź brzmi: tak, może.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jaki fake! to prawda, bo tak napisal wiodacy sklep z czesciami pc x-kom.

Opublikowano

Z mojej strony uprzejmą prośba aby w tematach o xboxie nie pisać o nowych grach w GPU, bo liść tam zgłupieje, chłop nie przyzwyczajony do takiej ilości wysokiej jakości gierek, po tym jak grał w te 2 eksy na plejstejszyn w ciągu roku. 

Opublikowano

(pipi) obejrząłem ten state of play i oni serio się tym jarają? Stare prymitywne soulsy z ps3 w nowej grafice (i to jeszcze ku,rwa bez RT XD) za 3 i pól bomby XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No to musi być trolling, że ktoś tym walczy bo nie wierze w takie spyerdolenie umyslowe posiadaczy niedoje,banego małża 

Opublikowano

Na porównaniu, które wrzuciłem wyglądają momentami mega przeciętnie, jak tego wymagają niebiescy od nowych konsol to...ale co się dziwić samo natywne 4K to dla nich będzie nowość. 

Opublikowano

GTA 4 w 60 klatkach lepsze xdddddd Już zaklinanie rzeczywistości i wzajemnie utwierdzanie się forumkowych chłopaszków. 

1 DZIEŃ. Jak tam, przygotowani na ponowne przechodzenie tych samych gierek w 260 fps i 8k? :kojima: Mocarny start konsoli nowej generacji haha 

Opublikowano
4 minuty temu, Wiolku napisał:

Mocarny start konsoli nowej generacji haha 

No nie wiem co tak słabą z tą ps5 ;/ 

Opublikowano

Pamiętacie start PS2? Wyścigówki jak Ridge Racer, Moto GP czy Smuggler's Run, bijatyki Dead or Alive 2, Street Fighter i Tekken, RPG w postaci Summonera i Eternal Ring, a nawet FPS Timesplitters i Unreal Tournament. Nie wspominam nawet o SSX.

No coś słabo z PS5 na premierę. Remake 11sto letniej gry stworzony przez wyrobników z Bluepoint, który zaliczył solidny downgorad, którą każdy szanujący się fan playstation ma już za sobą, Astro będący demem możliwości pada i crossgen gry o gościu w rajtuzach. No cieńko.

Opublikowano

A ja tak w kwestii formalnej chciałem dopytać, ile czasu można jarać się daną grą zanim stanie się starociem i jednocześnie - oczywiście z automatu - gównem niewartym uwagi?

Ci od **** mają przesrane, gry trzeba kończyć na wyścigi, jaranko trzeba uskuteczniać na wyścigi, no smutne życie, smutne.

Opublikowano

Wojny wojnami, temat do tego.. ale jak wojujecie to chodziaż nie rozsiewajscie fałszywych informacji. 

Chociażby taka beka, że z PS5 nie ma kabla HDMI 2.1... oczywiście jest w zestawie, co potwierdziło m.in. Digital Foundry. 

Te downgorady w DS chyba też tylko w tym temacie... ale akurat soulsy mnie nie interesują więc i tak mi tam ryba.

Suma summarum praktycznie wszyscy mający już obie konsole dosyć jednoznacznie twierdzą, że to PS5 bardziej reprezentuje nową generację i jest słuszniejszym wyborem dla Core gamera.

Ale... w końcu tu teoretycy (zawsze tak krytykując teoretyzowanie xD) wiedzą lepiej :turned:

E: I tak nie biorę żadnej na premierę bo nigdzie nie ma nic co mnie przekonuje do zakupu. To co wyszło już na X'a będę niedługo ogarniał ma XoX pożyczonym od kumpla.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Zapomnieliście o zaje.bistym hicie na premierę ps2 "The Bouncer". Zapomniałem tytułu i ponad 10min szukałem teog gówna w necie bo we wszystkich zestawieniach najgorszych gier na ps2 tego nie ma. Nie ma tego też w launch games, a przecież ona wyszła na premierę, co za wyparcie XD Jak mozn abyło o tym gównie zapomnieć.

Opublikowano
12 minut temu, Emet napisał:

Wojny wojnami, temat do tego.. ale jak wojujecie to chodziaż nie rozsiewajscie fałszywych informacji. 

Chociażby taka beka, że z PS5 nie ma kabla HDMI 2.1... oczywiście jest w zestawie, co potwierdziło m.in. Digital Foundry. 

Te downgorady w DS chyba też tylko w tym temacie... ale akurat soulsy mnie nie interesują więc i tak mi tam ryba.

Suma summarum praktycznie wszyscy mający już obie konsole dosyć jednoznacznie twierdzą, że to PS5 bardziej reprezentuje nową generację i jest słuszniejszym wyborem dla Core gamera.

Ale... w końcu tu teoretycy (zawsze tak krytykując teoretyzowanie xD) wiedzą lepiej :turned:

E: I tak nie biorę żadnej na premierę bo nigdzie nie ma nic co mnie przekonuje do zakupu. To co wyszło już na X'a będę niedługo ogarniał ma XoX pożyczonym od kumpla.

Ciekawe co na to True Core Gamer:D? @Paolo de Vesir:lapka:

Opublikowano

Okej, ale co zapewni core gamerowi PS5 czego nie zapewni mu XSX? Kim jest core gamer?

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

ja j.ebie...core gamer,hardcore gamer....nie wstyd wam się tak  określać w tych czasach ? xD

Opublikowano

Xboksowcy to prawdziwi hardcore gamerzy - kupują next gena bez nowych gier i cieszą się z tego. Prawdziwy hardcore.

Opublikowano

Nowe gry tylko na PS5*

takie nowe, że miały premiere w 2009 roku XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Rozi w co będziesz pykać na swoim zacofanym technologicznie ps5? Obstawiam soulsy z 2009 roku i tęczę 6 (gra z ps4 xDDDDDDDDD)

Opublikowano
5 minut temu, bluber napisał:

takie nowe, że miały premiere w 2009 roku XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gra z 2009 roku na PS5:

demons-souls.jpg

Gra z 2021 roku (jak kur.wa wyjdzie XDDD) z X-Śmiecia X:

halo-infnite-screenshot-niefortunny_17b7

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No to fajny ten X-Śmieciarz XDDDD

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Pamiętacie start PS2? Wyścigówki jak Ridge Racer, Moto GP czy Smuggler's Run, bijatyki Dead or Alive 2, Street Fighter i Tekken, RPG w postaci Summonera i Eternal Ring, a nawet FPS Timesplitters i Unreal Tournament. Nie wspominam nawet o SSX.

No coś słabo z PS5 na premierę. Remake 11sto letniej gry stworzony przez wyrobników z Bluepoint, który zaliczył solidny downgorad, którą każdy szanujący się fan playstation ma już za sobą, Astro będący demem możliwości pada i crossgen gry o gościu w rajtuzach. No cieńko.

Kurcze no, to samo można powiedzieć o najnowszym Xboksie :/ 

W 2001 Microsoft wyskoczył z Halo, PGR, Dead or Alive czy Oddworld, a teraz... Teraz same crossgeny, nitktore nawet do ogrania na pececie od kilku miesięcy. 

No niestety, katastrofa z tym Xboksem. Pierwsza większa  premiera to chyba będzie Halo, i to dopiero 2021 roku, jak nie później. Taka fajna konsola, a gier brak, szkoda. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.