Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

ogólnie śmieszne jest to pozowanie na wielce ogarniętych, z otwartym na wszystko umysłem. każdy z nas jest inny, ma swoje hobby i upodobania i tyczy sie to tez gier. czy kazdy gra w jrpgi? no nie, ale dlaczego, przecież w obrębie tego gatunku też są dobre gry z dobrym gameplayem - tylko nie dla kazdego. tak samo ktoś lubi thrillery, ale nie melodramaty, chociaz melodramat to gatunek filmowy, ktory w tym swoim odłamie też ma dobre pozycje

Ale po chvuj próbujesz pisać „na poważnie”?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

bo mogę

Opublikowano

CW off

Wywalone jajca, bierzta to, co wam się bardziej podoba.

CW on

Opublikowano
17 minut temu, krzysiekp392 napisał:

co nie przeszkadza mi w tym, zeby uwazac konkretnego lubiącego to czlowieka za dojrzalego, bo to niczego nie definiuje.

no u niego trochę inaczej to wyszło 

zresztą o czym my mowimy, gość godzinami strzela z laserków w innych graczy i jeszcze mówi co jest dla dzieci, a co nie xd

Opublikowano

Ale się striggerowali na te platformery. 

Siedzą tam typy jak z filmu 8 mm, popocone, z drżącymi łapami z padami i na(pipi)iają w gierki dla dzieci a potem jeszcze urażenu bo ktoś napisał, że w coś już mu się nie chcę grać. ;)

Teraz, Ludwes napisał:

no u niego trochę inaczej to wyszło 

zresztą o czym my mowimy, gość godzinami strzela z laserków w innych graczy i jeszcze mówi co jest dla dzieci, a co nie xd

Nie (pipi)a z laserów tylko z Magnum, ewentualnie assault rifle bo lag nie pozwala trafić. :)

Opublikowano
41 minut temu, 20inchDT napisał:

Rozi to taki growy hipster i lubi to, w co inni nie grają. Pewnie pałuje teraz do jakiegoś pixelartu o "głębokim" przekazie

pewnie czeka na kolejną, taką samą srakuze xdddddd

Opublikowano

Właśnie ta nowa już będzie trochę inna  :///

Opublikowano

Yakuza? Fajna gra ale tylko na XSX bo ma 60 fps, na PS5 dopiero w 2021 HAHA CZAICIE? Te ku,rwy sonowskie nie dostaną swojego flagowego kiedyś-exa na premiere niedoje,banego małża XDD

Opublikowano
11 minut temu, krzysiekp392 napisał:

ogólnie śmieszne jest to pozowanie na wielce ogarniętych, z otwartym na wszystko umysłem. każdy z nas jest inny, ma swoje hobby i upodobania i tyczy sie to tez gier. czy kazdy gra w jrpgi? no nie, ale dlaczego, przecież w obrębie tego gatunku też są dobre gry z dobrym gameplayem - tylko nie dla kazdego. tak samo ktoś lubi thrillery, ale nie melodramaty, chociaz melodramat to gatunek filmowy, ktory w tym swoim odłamie też ma dobre pozycje

Ale czaisz że wypuszczają znowu to samo 3 albo 4 raz? Ten raczet to juz kiepski żart jest chyba, znowu to samo autoszczelanie dla dzieci do lat ośmiu, pajonk dlc i stara gra z ps3. Jak sony celuje wyłącznie w nowych klientow, albo takich co się obudzili niedawno, to powinni zapewnić w plusiku podobną ofertę do spencera, bo blado wypadają przy zielonym bebechu.

Opublikowano

ale co ty tutaj pier.dolisz, chyba nie jestes w temacie i nie rozumiesz kontekstu

Opublikowano

kontekst jest taki, ze wypuszczaja kotlety i nie ma znaczenia co to jest za gatunek, a wsteczna to jedna wielka nie wiadoma u klapów.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ludwes napisał:

Kurcze no, to samo można powiedzieć o najnowszym Xboksie :/ 

W 2001 Microsoft wyskoczył z Halo, PGR, Dead or Alive czy Oddworld, a teraz... Teraz same crossgeny, nitktore nawet do ogrania na pececie od kilku miesięcy. 

No niestety, katastrofa z tym Xboksem. Pierwsza większa  premiera to chyba będzie Halo, i to dopiero 2021 roku, jak nie później. Taka fajna konsola, a gier brak, szkoda. 

Jezu pamiętam jak w takiej kafejce z konsolami odpaliłem pierwszy raz Halo na Xbox, gra całkowicie dla mnie pokazywała nową generacje, jeszcze ta muzyczka ala gregorians:obama::fsg: Xbox jeszcze posiadał ten wspanialy dysk twardy, podczas gdy Ci zlodzieje kitajce nadal wolali o hajs za karty pamieci. To była rewolucja <3

Opublikowano
2 minuty temu, oFi napisał:

kontekst jest taki, ze wypuszczaja kotlety i nie ma znaczenia co to jest za gatunek, a wsteczna to jedna wielka nie wiadoma u klapów.

no nie, bo ja nie o tym pisałem, a ty mnie cytujesz xd

Opublikowano
15 minut temu, oFi napisał:

Ale czaisz że wypuszczają znowu to samo 3 albo 4 raz? Ten raczet to juz kiepski żart jest chyba, znowu to samo autoszczelanie dla dzieci do lat ośmiu, pajonk dlc i stara gra z ps3. Jak sony celuje wyłącznie w nowych klientow, albo takich co się obudzili niedawno, to powinni zapewnić w plusiku podobną ofertę do spencera, bo blado wypadają przy zielonym bebechu.

Nie zrozumiałeś kontekstu, to fakt. Ale z resztą się zgodzę. 

Gry sony day one w plusie? W jakim świecie ty żyjesz? Na czym oni by doili wyznawców marki? 

A tak to uśmiech, na kolanach, pełne usta i 360 zeta grzecznie wyciągnięte  czeka w łapie. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 godzinę temu, messer88 napisał:

Obie te konsole to kupa na start jeśli chodzi o nowe gry.

Ale bynajmniej na xsx chinskie draze w 4k.

Opublikowano

nie wiem czy wiesz mejm, ale pochwaliles iksboksa pisząc "bynajmniej":reggie:

Opublikowano
30 minut temu, oFi napisał:

Ofi znowu pi.e.rd.o.li głupoty?

spacer.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No dobra a tak na poważnie to z Xboxem jakie gry kupiliście na start? 

Opublikowano

już jutro panowie życia wkroczą w nową generację a niebieskie robactwo będzie mogło ich mogło

:cw:

Edytowane przez Gość

Opublikowano
2 minuty temu, Wesker napisał:

No dobra a tak na poważnie to z Xboxem jakie gry kupiliście na start? 

Piszą, że czekają na DMC5: SE XDDDDDDDD

Jezu, co za X-śmieć XDDDD

Opublikowano

Masz coś kurła do Devila? :shotgun:

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Piszą, że czekają na DMC5: SE XDDDDDDDD

Jezu, co za X-śmieć XDDDD

A DMC5 na Xa nie jest okrojone?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.