Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

nie wierzę, że te zielony gluty mają CZELNOŚĆ krytykować kupców PS5, konsoli z paroma exami pod next geny, kiedy sami w dniu premiery dostaną ZERO gier stworzonych z myślą o Series X

czaicie? wydawać 3 kafle (bo jeszcze GP, baterie, doritosy oraz sznur) po to by grać w Fable 2 w BC w 4k... ja pyerdoleee, to już nawet Virtual Boy miał gierki na wyłączność na premierę XDDD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Wymieniac sie grami :yao: co to, bazarek z dyskietkami na pegazusa?

W moim otoczeniu 3 osoby kupują PS5, praktycznie każdy z inną grą więc za cenę 259zł ogra każdy - AC Valhalla, DS, MM, Dirt5, LBP

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Gears tactics > bugsnacks > (pipi) > snakepass

4 minuty temu, Wesker napisał:

W moim otoczeniu 3 osoby kupują PS5, praktycznie każdy z inną grą więc za cenę 259zł ogra każdy - AC Valhalla, DS, MM, Dirt5

Ja (pipi)e, ale biedaki

A jak chcesz zagrac w inna, to ci golebiem wysla?

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Gears tactics > bugsnacks > (pipi) > snakepass

Ja (pipi)e, ale biedaki

Dlaczego biedaki? W abonamencie nie zamienisz się grami, a to tradycja przecież ;) 

Opublikowano

W abonamencie nie musze sie zamieniac, bo mam wszystko HaHaHa

Opublikowano

haha a te zielone glonojady od dwóch lat pocieszali się przez łzy, że xbox nie ma gier bo MS ładuje całą moc w next gena... a tu chuy xd gdzie Sony prawilnie dbało o PS4, wydając nawet w tym roku parę exowych sztosów... tylko by na premierę PS5 dowalić kolejne. Tak to się robi :)

Opublikowano

Ja bym się nie zadawał z osobą która kupuje lbp za 2 i pół bomby ale rób jak chcesz Wesker

Opublikowano

Lepsze to, niż oglądanie chińskich bajek :)

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

W abonamencie nie musze sie zamieniac, bo mam wszystko HaHaHa

Dopóki opłacasz abonament

Opublikowano
4 minuty temu, Figaro napisał:

nie wierzę, że te zielony gluty mają CZELNOŚĆ krytykować kupców PS5, konsoli z paroma exami pod next geny, kiedy sami w dniu premiery dostaną ZERO gier stworzonych z myślą o Series X

czaicie? wydawać 3 kafle (bo jeszcze GP, baterie, doritosy oraz sznur) po to by grać w Fable 2 w BC w 4k... ja pyerdoleee, to już nawet Virtual Boy miał gierki na wyłączność na premierę XDDD

spiderman morales dostępny na ps4 i soulsy w lepszej jakości na steam :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Lepsze to, niż oglądanie chińskich bajek :)

Tak mi nie mów Mozi :pechowiec:

Opublikowano

300 gier w game pass

Przypomniało mi się jak za gówniarza na pegasusie grałem w 999 gier

Większość była podobna do siebie, inne kolorki tylko

Opublikowano

słyszeliście ten pierd muchy? :xboss:

Opublikowano

Klapów nigdy nie przestań piec du.pa o tego gamepassa. Słodko.

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/151565/gry-za-349-zl-to-mial-byc-poczatek-sony-chcialo-wyzszych-cen-ale-standard-zostal-ustalony.html

Cytat

Sony chciało ustalić jeszcze wyższe ceny niż 70 dolarów za swoje gry. Jednak bardzo możliwe, że negatywne opinie dotyczące NBA 2K21 (pierwsza pozycja za 70 dolarów) skłoniły korporację do zmiany planów.

co sonka to sonka, 360zł za żółto na meta a chcieli jeszcze więcej  :kaz:

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

Tak mi nie mów Mozi :pechowiec:

Dla zdrajców nie mam litości :(

Opublikowano

mają tak wytresowanych użytkowników to pewnie i tak by ich golili dalej mogli śmiało ryzykować 

Opublikowano
15 minut temu, krzysiekp392 napisał:

spiderman morales dostępny na ps4 i soulsy w lepszej jakości na steam :yao:

już abstrahując od faktu, że na steamie to ty sobie będziesz mógł pograć w chuya a nie demons soulsy, to zabawne jest to, że wspominasz coś o gorszej wersji soulsow, ale już nie przeszkadza ci ta gorsza wersja spidera na ps4, lmao

Opublikowano

figaro pisał o grach stworzonych pod ps5, a pająk jest crossgenowy

Opublikowano
22 minutes ago, krzysiekp392 said:

słyszeliście ten pierd muchy? :xboss:

Znalazłem screen z Gears of War : Ragnarok na Xboxa

spacer.png

Opublikowano
31 minut temu, Ludwes napisał:

już abstrahując od faktu, że na steamie to ty sobie będziesz mógł pograć w chuya a nie demons soulsy, to zabawne jest to, że wspominasz coś o gorszej wersji soulsow, ale już nie przeszkadza ci ta gorsza wersja spidera na ps4, lmao

oj będą te demony nie sraj żarem, ale kogo interesuje ta gierka z 2009 roku to ja nie wiem, jakichś desperatów chyba

Opublikowano

Znalazłem Driveclub, jeden z wielu arcade racerów na plejstejszyn

HAMwbuv.jpeg

Opublikowano
7 minut temu, bluber napisał:

oj będą te demony nie sraj żarem, ale kogo interesuje ta gierka z 2009 roku to ja nie wiem, jakichś desperatów chyba

Nie oszukuj, będziesz napyerdal jak w Bloodborne. 

Opublikowano

Ta zielona CoRwaa będzie dostępna stacjonarnie w sklepach?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.