Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał:

No o tym wlasnie mowie! A te chore pojeby 4 generacje wybraja xboxa dla Game Pasa i 12 rok jrbia w Halo/Forza/Gearsy. To się powinno leczyć!

4h do Moralesa i już do żyda?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak widać podobieństwo do PlayStation jest uderzające.

No xbox jeszcze musi poczekać na wartą uwagi grę dla siebie.

Opublikowano
31 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale whisker pil sobie dobrego whiskacza a nie 8 pak harnasia i zjazd na kanapie z bełkotem. 

> Jack Daniels

> dobry whiskacz

tak sie znasz na alkoholach jak na grach

Opublikowano
1 minutę temu, bluber napisał:

> Jack Daniels

> dobry whiskacz

tak sie znasz na alkoholach jak na grach

Więcej jak 100 za flaszkę bym nie dał. Moje zdanie, a jack mi smakuje, nie mam po nim kaca czy coś wiec w mojej ocenie jest dobry. 

Jak rozwalasz kase na droższe alkoholowe to może i znasz się lepiej ale mądrzejszy to już nie jesteś. Ja wole dać 3,5 bomby za dobra grę. 

Opublikowano
3 godziny temu, Shago napisał:

Za to PS5 jak widać spełniło Twoje oczekiwania :yao:

18 minut temu, bluber napisał:

4h do Moralesa i już do żyda?

To jest właśnie inteligencja zielonych xD Tak qrwa swoja konsole zapakowałem, zaplombowałem i wystawiłem jako nową na forumku. xD

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Więcej jak 100 za flaszkę bym nie dał. Moje zdanie, a jack mi smakuje, nie mam po nim kaca czy coś wiec w mojej ocenie jest dobry. 

Jak rozwalasz kase na droższe alkoholowe to może i znasz się lepiej ale mądrzejszy to już nie jesteś. Ja wole dać 3,5 bomby za dobra grę. 

Jaką grę? Od 10 stron czytam o tych sztosach na plejkę i nic tj. atelier na topie, Destruction i nawet full HD pseudo rt pajonk (90% assetów z podstawki ale nowe miasto, dobre, w hitman są recyklingi misji w różnych porach dnia ale nikt nie twierdzi, że to inne miejscówki), gdzie te sztosy są? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Te gry za 3,5 bomby to pomału robi sie taki mit, jak te hity, które wyda MS po zakupie kolejnych firm developerskich.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

@LiŚciu Jak się nie chleje 0.7 na wieczór jak whisker to taka dobra butelka, w przeciwieństwie do exów Sony, starczy na dłużej niż weekend. :lapka: 

Ja raczej mało mocnych alkoholi pije i to musi być dobra okazja. Nie wypowiem się. :lapka: Jak coś to piwo ale to tez już rzadziej. Za dużo grania wieczorami i nie ma czasu na picie:)

Teraz, easye napisał:

Te gry za 3,5 bomby to pomału robi sie taki mit, jak Hity, ktore wyda MS po zakupie kolejnych firm First party.

Coś musza pisać. Daj im.

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

Te gry za 3,5 bomby to pomału robi sie taki mit, jak te hity, które wyda MS po zakupie kolejnych firm First party.

Na forum to sporo mitów, niektórzy z nas piszą np. o wypaleniach ale ja nie wierzę w to, bujda jakaś. 

Opublikowano

Ja słyszałem, że xbox nie ma gier.

Opublikowano
Teraz, Hum napisał:

Ja słyszałem, że xbox nie ma gier.

A to matki karmią małe klapy takimi tekstami, żeby nie próbowały grać na xboxie. 

Opublikowano

2 minuty temu, lpcl napisał:

Na forum to sporo mitów, niektórzy z nas piszą np. o wypaleniach ale ja nie wierzę w to, bujda jakaś. 

Bo nigdy nie widziałeś 3 letniego Oleda i jesteś człowiekiem małej wiary. :dunno:

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

Bo nigdy nie widziałeś 3 letniego Oleda i jesteś człowiekiem małej wiary. :dunno:

Wiedziałem, że zareagujesz na to. :D

giphy-29.gif

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

OLED i Sonka - comborozpierdalacz!

Opublikowano

OLED podbija gierki do natywnego 4K na PS5?

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

OLED i Sonka - comborozpierdalacz!

Przecież Sonka nie obsługuje nawet wszystkich ficzerow oferowanych przez te telewizory.

Do oleda lepiej wziąć konsole która jest w pełni kompatybilna z najnowszą technologią. 

Opublikowano

Do jakich gier używacie VRR na konsoli MS? 

Bo jak tak patrze na swoja biblioteke obecna, to na konsoli Sony nawet nie miałbym tytułu by to włączyć :dunno:

Opublikowano
9 minut temu, MYSZa7 napisał:

OLED podbija gierki do natywnego 4K na PS5?

Do 8k i z vrr nawet jak się naprujesz jd. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Bo jak tak patrze na swoja biblioteke obecna, to na konsoli Sony nawet nie miałbym tytułu by to włączyć :dunno:

Patrząc w co grasz to przydałoby ci się wsparcie 1440p, a nie osranego 1080p podciągniętego stratnie do 2.5k i rozciągniętego na 4K.

Opublikowano
34 minuty temu, easye napisał:

To jest właśnie inteligencja zielonych xD Tak qrwa swoja konsole zapakowałem, zaplombowałem i wystawiłem jako nową na forumku. xD

A bo chuy ja tam czytam te tematy co tam wystawiasz x D 

5 minut temu, easye napisał:

Do jakich gier używacie VRR na konsoli MS? 

Co druga na konsoli gubi klatki przecież, Valhalla rwie, Cyberpunk rwie akurat VRR daje rade

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Patrząc w co grasz to przydałoby ci się wsparcie 1440p, a nie osranego 1080p podciągniętego stratnie do 2.5k i rozciągniętego na 4K.

ale przeciez moge sobie wlaczyc na PS gre jak chce. Jak bede chcial grac w Spidermena w 4k to sobie przestawie opcje, a nawet z plywajaca rozdzialka 1440+RT z 60 fpsami wygląda o wiele lepiej niz wszystko co sie pojawilo na mocarnym Xboxie.  Zresztą o czym tu dyskutować - nawet takie past geny jak Thusima wyglądają lepiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.