Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Control jest a Passie i teraz tez w Plusie....serio ktoś zastanawia sie nad wyłozeniem dodatkowych 150 ziko po to żeby odbicia nie znikały pod konkrentym kątem? xD

Takie coś powinno być w darmowej aktualizacji jak Phil przykazał.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, Magik napisał:

Control jest a Passie i teraz tez w Plusie....serio ktoś zastanawia sie nad wyłozeniem dodatkowych 150 ziko po to żeby odbicia nie znikały pod konkrentym kątem? xD

Takie coś powinno być w darmowej aktualizacji jak Phil przykazał.

W plusie masz ogólnie wersje upgrade'owaną gdzie masz dwa tryby 60 fps lub taki z RT, w passie masz gołą podstawkę, która chodzi w 30 fps

Opublikowano
10 minut temu, bluber napisał:

indyk za 3 i pól bomby przesuniety XDDDD

w tym 2022 na tej plejku,rwie nie będzie chyba ani jednej gry 

No 2021 na PS5 wygląda mega mizernie, a latają po całym forum, jakby mieli dostać nie wiadomo co :)

Opublikowano

Indyk z brzydką babą to niewielka strata.

Housemarque robiło solidne gry, zwłaszcza Nex Machina, ale od Matterfall czuć spadek formy. Niech szlifują.

Opublikowano
3 minuty temu, Shago napisał:

No 2021 na PS5 wygląda mega mizernie, a latają po całym forum, jakby mieli dostać nie wiadomo co :)

Aż zapisze sobie ten post, a pod koniec roku porównamy co wyszło na Nadkonsoli 5 i x-smieciu. 

Opublikowano
3 minuty temu, Shago napisał:

No co Ty dupisz byku? Przecież pisalu tutaj, że w 2021 na Xbox 0 gier, a na PS5 będą mieli GoW2, Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, Returnala, Ratcheta, Deathloop i Ghostwire Tokyo. Chyba nawet padło coś o FF i Kena przecież ma wyjść, od razu wiadomo że PS quality 90+ na meta chociaż nie pokazali nic co by faktycznie wyglądało na gameplay.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No co Ty dupisz byku? Przecież pisalu tutaj, że w 2021 na Xbox 0 gier, a na PS5 będą mieli GoW2, Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, Returnala, Ratcheta, Deathloop i Ghostwire Tokyo. Chyba nawet padło coś o FF i Kena przecież ma wyjść, od razu wiadomo że PS quality 90+ na meta chociaż nie pokazali nic co by faktycznie wyglądało na gameplay.

A ta Kena to też za 360 zeta? 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Piękna bomba prawdy, kolejny rok dominacji Królestwa Niebieskiego. 

Dziś konsola bez gier x-sraka x, kwartał po premierze dostała pierwszy next gnowy tytuł w 900p i 30fps, ale widzę, że boty zamiast grać w to żółte sztosiwo, to dzień jak codzień, od rana CW. Generację się zmieniają, a na xboxie bez zmian, jak jebało bieda, tak jebię. 

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Dziś konsola bez gier x-sraka x, kwartał po premierze dostała pierwszy next gnowy tytuł w 900p i 30fps, ale widzę, że boty zamiast grać w to żółte szyosiwo, to dzień jak codzień, od rana CW. Generację się zmieniają, a na xboxie bez zmian, jak jebało bieda, tak jebię. 

Trudno grać jak startuje od 18.00 geniuszu. 

Opublikowano

Czyli od 18 na 9h cisza w CW, a później znów przez pół roku cw 24/7 :pawel:

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

A i tam chyba 3 multiplatformy są więc zostanie pewnie ratchet i może horizon daun. 

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Dziś konsola bez gier x-sraka x, kwartał po premierze dostała pierwszy next gnowy tytuł w 900p i 30fps, ale widzę, że boty zamiast grać w to żółte szyosiwo, to dzień jak codzień, od rana CW. Generację się zmieniają, a na xboxie bez zmian, jak jebało bieda, tak jebię. 

Jak byś miał jakiekolwiek pojęcie o tym co pierdolisz, to byś wiedział, że premiera jest o 18 Polskiego czasu, więc jak niby ktoś miałby od rana grać? Największy teoretyk na forum się odezwał, orędownik PS5, które widział tylko na obrazku bądź na wystawie w MM, bo nie zamierzał kupować :yao:

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Trudno grać jak startuje od 18.00 geniuszu. 

Jak by komuś zależało to przestawiłby sobie konsolę na region taki jak nowa zelandia. Ja tak robiłem gdy czekałem na cyberspunka.

Ale nikomu nie zależy, bo wiadomo czego się spodziewać. Kto grał w gry B, ten wie.

Opublikowano
Teraz, ping napisał:

Jak by komuś zależało to przestawiłby sobie konsolę na region taki jak nowa zelandia. Ja tak robiłem gdy czekałem na cyberspunka.

Ale nikomu nie zależy, bo wiadomo czego się spodziewać. Kto grał w gry B, ten wie.

Tutaj się tak nie da, znowu fail kolego. 

Opublikowano
1 minutę temu, ping napisał:

Globalna premiera jest PINGER BYQ

Opublikowano
1 minutę temu, ping napisał:

Echhhh kurrrrwa, no to spaliłem.

https://www.trueachievements.com/game/The-Medium/achievements

100 osób grało.

Średnia 3,5/5.

Pewnie ci pożal się Boże recenzenci. 

Opublikowano
5 minut temu, ping napisał:

5 godzin temu, eskopado napisał:

Chyba koło 18

294358710_2021-01-2811_17_48-TheMediumGame(@TheMediumGame)_Twitter.thumb.png.96039fa2ab094742ec5bba565c722021.png

Opublikowano

Już można grac

Opublikowano

Control ultimate i All stars będą za free w PS now od lutego.

Tzn nie dla Liścia.

Sony chyba zaczyna bardziej serio podchodzić do swojej wersji GamePassa

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Control ultimate i All stars będą za free w PS now od lutego.

Tzn nie dla Liścia.

Sony chyba zaczyna bardziej serio podchodzić do swojej wersji GamePassa

Te gry będą w plusie a nie PS NOW.

PLUS rozjedża walcem XBL GOLD.

A NOW to niestety ściera w porównaniu do GAMEPASSA. I to jest siła tej konsoli.

Opublikowano
59 minut temu, ASX napisał:

Najlepiej kupić konsole przy której będziesz się dobrze bawił :lapka: pozdrawiam cieplutko

Zauważyliście że easye ma konsole ledwie od kilku godzin a już leci full retard mode? 

A pamiętacie jak zmienił się listunio po zakupie Xboxa, sam przecierałem oczy ze zdumienia jak potrafił trafnie i rozsądnie pisać, niestety efekt ten trwał ledwie kilka tygodni i dzisiaj znowu wyzywa ludzi w CW:pechowiec:

Trafnie i rozsądnie pisać czyli nie jechaac po Xboxie? No nieźle tam asx się juz odklejasz. Ostatnio to ci styki i nerwy już w regularnych tematach o xboxie puszczają.

Conajmniej jakbyś dostawał kase od MS za ilośc userów którzy kochają xboxa. Przykre jak miłośc do marki przeplata sie z fanatyzmem. 

Opublikowano
7 minutes ago, LiŚciu said:

Przykre jak miłośc do marki przeplata sie z fanatyzmem. 

:frog:

Smutne, ale prawdziwe.

Niektórym ten temat źle na głowę robi i robią nieodpowiedzialne rzeczy. 

Niektórzy tak daleko odlecieli w chorobę, że na premierę dokupili drugiego, znienawidzonego next gena, tylko dla like'ów i by dodać wagi do argumentów przeciw tej konsoli.

23 bomby wydane nie z miłości do gier, tylko z nienawiści do marki i ich fanów na forum.

Co gorsza w czasie lockdownów tacy ludzie jeszcze bardziej się izolują i zapadają w chorobie. Najgorszy czas dla zdrowia psychicznego.

Trudno takim pomóc, bo sami często nie chcą pomocy i mają wyparcie.

Szkoda ilu fajnych ludzi tak odleciało.

:nvmnd:

Opublikowano

Mam nadzieje ze dziala lepiej niz wyglada :/ 

4818D71E-918B-404B-9389-F0927C278553.thumb.jpeg.14af109eb54c8ffb4eb846408e91a6b3.jpeg

Opublikowano
7 minutes ago, schabek said:

Mam nadzieje ze dziala lepiej niz wyglada :/ 

4818D71E-918B-404B-9389-F0927C278553.thumb.jpeg.14af109eb54c8ffb4eb846408e91a6b3.jpeg

Podobno chodzi gorzej. Bzyczą cewki, a czytnik warczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.