Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
13 minut temu, schabek napisał:

Mam nadzieje ze dziala lepiej niz wyglada :/ 

4818D71E-918B-404B-9389-F0927C278553.thumb.jpeg.14af109eb54c8ffb4eb846408e91a6b3.jpeg

Mam nadzieję, że Ori na dzień dobry?

Opublikowano
31 minut temu, schabek napisał:

Mam nadzieje ze dziala lepiej niz wyglada :/ 

4818D71E-918B-404B-9389-F0927C278553.thumb.jpeg.14af109eb54c8ffb4eb846408e91a6b3.jpeg

No ale kurwa wygląda jakby się coś przewróciło obok playstation 5. Nikt chyba nie powie że pleyka nie jest dostojniejsza. 

Opublikowano

Xbox - arbiter elegancji, wysmakowany stylistycznie produkt dla koneserów, emanujący mocą i obietnicą najlepszych gejmingowych doznań.

PS5? Co to w ogóle jest?! Odpustowe badziewie dla siedmiolatków, rozmiarów czołgu Panzerkampfwagen IV i mniej więcej z taką kultura pracy. Wstyd to stawiać na widoku.

Opublikowano

Pod Twojej wypowiedzi w odniesieniu do gustu wnioskuje że ubierasz się mniej więcej tak:

user_4587189_322fec_huge.jpg

Opublikowano

małż wygląda jak jakiś niedojebany router z horizon upc xD 

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Pod Twojej wypowiedzi w odniesieniu do gustu wnioskuje że ubierasz się mniej więcej tak:

No sorry liściu, ale ten małż naprawdę wygląda tandetnie. a ty jeszcze piszesz D O S T O J N I E XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

idąc tą analogią to fanów  designu PS5 widzę tak

graza_grzech3.jpg

Opublikowano

Tylko jełopy stawiają na boku xsx. 

Opublikowano

Jak już jesteśmy przyporownaniach konsol do postaci to mi Xbox zawsze przypomina kingpina

e01b3dc97741732001e7fb0656393d73.png

Opublikowano

Jeszcze XoX miał git wygląd, ale XSX to porażka. Swoją drogą fajnie wygląda mój XoX przy moim PS5. Taki malutki, taki nic nie znaczący, taki..eh

Opublikowano

Kurwa no bez podjazdu do sonki z wygladu. Next gen z przyszlosci vs pudelko po butach. Fakt nie opinia

Opublikowano

Jak wam sie podoba ps5 wizualnie to pokażcie swojego fita ...PROSZĘ  xD

Opublikowano

Haha, schabek też wyrucha MS kupując gamepassa? Nie pozbieraja się zieloni w tej generacji!

Opublikowano

Sorry ulungi bez gustu i kręgosłupa ale jedyne miejsce dla xboxa jest - NIE NA WIDOKU

1dc0b0dc301c8580gen.jpg

Opublikowano

A mi obie konsole wyglądają jak gówno

:frog:

I nie mam jak tu z Wami się obrzucać.

Muszę poczekać na zmianę tematu.

Na szczęście niedługo będzie ta gra w 980p/30fps i temat może wróci do formy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

comment_1611844899EqMK2iOhYpxNC87Bn4J2e5

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

Na szczęście niedługo będzie ta gra w 980p/30fps i temat może wróci do formy.

No gra już jest i niestety wygląda i rusza się jak kupa. Jak to ma być next gen, to ja dziękuję. 

Opublikowano

Nie no, trzeba kompletnie nie mieć gustu, by twierdzić, że PS5 lepiej wygląda :reggie:

Opublikowano

Gpu do konca kwietnia za 4zl, SPENCER TY KROLU JESZCZE NIGDY NIE MIALEM TYLE GIEREK Z X360 :BANDERAS: :OBAMAWCHUJ:

Opublikowano

Może jest koneserem, a nie niewolnikiem gamepassa liczącym na to, że coś spadnie z pańskiego stołu.

Ale długo u niego ta konsola nie polata podejrzewam, na sonce jest napyerdalańska tyle, że nie ma czasu na jakieś 2d darmówki z passsa.

Opublikowano

Schabek po ograniu DLC zamienił się z kolegą na dwa miechy konsolami.

Zapłacił za luty i marzec. W pewnym sensie można liczyć, że do kwietnia ma opłacone.

Opublikowano

Panowie, kiedy Z L O C I K we Wrocławiu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.