Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
49 minut temu, Alpha Trion napisał:

Znalazłem screen z Gears of War : Ragnarok na Xboxa

spacer.png

zabawne bo gierka identyko wygląda na ps5 a sorry jeszcze napis jest

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 hour ago, Wojtas1986 said:

Ta zielona CoRwaa będzie dostępna stacjonarnie w sklepach?

Musisz odkazić bo się zarazisz covidem

Opublikowano

zawsze zielone bebechy mogą dokupić switcha na premiere popielniczki - zawsze to jakieś nowe/retro gry do ogrania będą a nie starocie w gejpasie dla casuali

Opublikowano
Godzinę temu, Ludwes napisał:

Nie oszukuj, będziesz napyerdal jak w Bloodborne. 

Mam przesyt Soulsów i nie mam zamiaru wracać do jej najprymitywniejszej odsłony. 

DLC na 8h za 250zł :dynia:

image0.jpg

Opublikowano

vI6EMxK.png

wchodze na fejsbuczka a tam sony reklamuje kolejny ficzer ps5 :reggie:

Opublikowano

Sony Polska tak mocno działa w Polsce, a nie ma żadnych konsol praktycznie. ME nawet pewni nie wie gdzie jest Polska i każdy ma konsolę :)

Opublikowano
38 minut temu, krzysiekp392 napisał:

vI6EMxK.png

wchodze na fejsbuczka a tam sony reklamuje kolejny ficzer ps5 :reggie:

A x co zareklamuje? Jak bydlaki baterie? Jak w zabawce z targu? Który to mamy wiek żeby latać po bateryjki?

Opublikowano

Przesrane tak mieć akumulatorek na 4h jak dualyebanywdupesense

Opublikowano

Oni tego pada postawili na konsoli :philosoraptor:

Jakiś dziwny outie ten małż

Opublikowano
21 minut temu, Wesker napisał:

A x co zareklamuje? Jak bydlaki baterie? Jak w zabawce z targu? Który to mamy wiek żeby latać po bateryjki?

no świadomi gracze kupują sobie 4 akumulatorki za 60-70 zł, naładują je, dwie wytrzymają 20h, po tym czasiej cyk do ładowania i wrzucasz kolejne dwa w pół minuty.

tymczasem na ps5: kupujesz konsole z padem który wytrzymuje optymistycznie 5-6h i dokupujesz 3 dodatkowe pady po 320 zł za sztukę, żeby w razie rozładowania wziąć kolejnego

Opublikowano

bieda u tych xboxow, jarają się ze na nowym systemie ograją Horizona 4 w 4K i HDR, cos co na PC już było od 2018.....next gen :lol:

Opublikowano

ale już TA SAMA GRA na playstation z 2009 roku to jaranko i będzie grane w graficzke, no bo przecież wszystko inne już w tej grze znacie :)

Opublikowano

W dalszym ciągu nie pograsz/pograłeś w to na pccie w 2018 roku.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnie posty w tym temacie można podsumować jednym obrazkiem

spacer.png

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
1 hour ago, Czoperrr said:

Jak ktoś jest debilem to lata na Orlen po paluszki. Świadomy gracz ma eneloopki. 

61uu2ZuhR9L._AC_SL1080_.jpg

s-l640.jpg

Ale ludzie kombinują, by sobie życie utrudnić, kiedy M$ ma najlepsze rozwiązanie baterii na rynku.

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo

Ale hej, można te wszytskie bajery wyłączyć to pewnie wpadnie dodatkowa godzinka :reggie:

Screenshot_2020-11-10 Wczesna recenzja PlayStation 5 - zachwyty i rozczarowania po 10 dniach z konsolą.png

ZAMIENNY PAD :shieeet:

Opublikowano
27 minutes ago, dee said:

ZAMIENNY PAD :shieeet:

Pisałem to, ale zamienny pad nie rozwiązuje problemu i mam dwa pady z nakładką bp dwie baterie po jakimś czasie padają i nie dają rady wibracji na 100% zrobić.

clip-anticaida-cable-usb-dualshock-4-1.j

Jedyny pad w historii, który ma takie nakładki dla inwalidów. Mam takie dwie + 3m wydłużka USB. 4m kabla x2. Średniowiecze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.