Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

@Whisker kupuj XsX. Będzie ogień. 

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Po co wy kupujecie dwie konsole jak nawet na jednej gracie tyle co kot napłakał. Chociaż plusy będą się zgadzały.

Opublikowano
15 minut temu, 20inchDT napisał:

Po co wy kupujecie dwie konsole jak nawet na jednej gracie tyle co kot napłakał. Chociaż plusy będą się zgadzały.

Inch, Ty naoprawde myślisz że ludzie siedzą na forum o grach i pracują na to żeby plusiki zbierać? Inna sprawa, czemu Ty ludzi rozliczasz z czasu grania. Nie każdy ma żyćko że mu mama o 19 kolacyjke szykuje i po kanapeczce z serkiem i herbatce można sobie pograć bez bólu do 1 w nocy. Natomiast odkąd wjechał i xsx i ps5 to gram wystarczająco dużo żeby nie wypaść z obiegu

Jak niebiescy wejdą na serwery XBL to wreszcie zapanuje kultura.

Opublikowano

Teraz kurwa zielone malpiszony beda cisnac zeby sie ZAJEBISCIE PODOBALO BO JAK NIE TO HEJTER XDDDDDD Jebane raki gorsze niz pisiory, katole i kibice legii razem wzieci

Czekam az forzunia sie zassie ale odpale jutro bo zaraz meczyk.
No solidny, cichutki kawalek plastiku ale to wiedzialem. Ori jest urocze (nie tak jak astro czy sackboy) ale to tez wiedzialem. Sumlinskie kanie boty ipcle jebac maczetami - wiadomo. Pytanie czy cos mnie zaskoczy na tej konsoli. Jakbym ominal ere ps4 to na ps5 bym sie spuszczal przy kazdym kolejnym odpalonym exie.

Swoja droga wiecie ze po forumku krazy legenda o tym ze pad od xa jest wygodniejszy od dualshocka? Do dualsensa nie ma co porownywac bo to juz w ogole inna dyscyplina :) 

Opublikowano

Obie konsole leżąc wyglądają jak gówno. Zaprojektowane są aby stać w pionie. Niestety u mnie jedna leży (bo jest za duża i nawet gdy mam wysoko tv się nie mieści) i to ta brzydsza, tak więc mała strata. Za to Xbox prezentuje się wyśmienicie.

IMG_20210128_204353.jpg

Opublikowano

Jakby pleyka stała to by była obok TV więc by go chyba nie zasłoniła. 

Na Twoim zdjęciu pleyka teraz wygląda jak znak nieskończoności w tym świetle - czyli nieskończone poklady zajebistości. 

Opublikowano
2 minutes ago, LiŚciu said:

Na Twoim zdjęciu pleyka teraz wygląda jak znak nieskończoności w tym świetle 

Wygląda krzywo. Jakby odkształciła się od ciepła.

Opublikowano
19 minut temu, schabek napisał:

Sumlinskie kanie boty ipcle jebac maczetami - wiadomo. Pytanie czy cos mnie zaskoczy na tej konsoli. Jakbym ominal ere ps4 to na ps5 bym sie spuszczal przy kazdym kolejnym odpalonym exie.

I vice versa chory bydlaku. 

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

@Whisker kupuj XsX. Będzie ogień. 

A z chęcią bo hajs jest bez problemu tylko żeby chociaż jedna giera wyszła jako pokaz mocy, ja wiem że można nadrabiać bibliotekę ale no słabo trochę jest na razie. 

co do wyglądu to brzydkie pudło po butach w stosunku do dizajnu next genowego się nie umywa ale już o tym pisałem ) i ten przycisk pryszcz do połączenia z padem, serio nie mogli go wyjebac na tył?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Mediume wyglada zaskakująco dobrze. 30 klatek wystarczy. Gameplayowo bardziej Syberia i nie straszy ale brawo Bluber. To chyba najładniejsza ich gra.

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

A z chęcią bo hajs jest bez problemu tylko żeby chociaż jedna giera wyszła jako pokaz mocy, ja wiem że można nadrabiać bibliotekę ale no słabo trochę jest na razie. 

co do wyglądu to brzydkie pudło po butach w stosunku do dizajnu next genowego się nie umywa ale już o tym pisałem ) i ten przycisk pryszcz do połączenia z padem, serio nie mogli go wyjebac na tył?

Jakby go wyjebali na tył to by tępe boty po kablu grały. A jest jakaś umowa z Duracell więc by był problem żeby się z niej wywiązać. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Nie no, leżącej poziomo Sonce to aż by się chciało kopa wypłacić, żeby się to badziewie w końcu wyprostowało. A to naprawdę spora sztuka wyglądać gorzej od Sonki stojącej w pionie :notbad:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Nie no, leżącej poziomo Sonce to aż by się chciało kopa wypłacić, żeby się to badziewie w końcu wyprostowało. A to naprawdę spora sztuka wyglądać gorzej od Sonki stojącej w pionie :notbad:

W pionie wyglada dostojnie, i te światła po bokach, No robi to wrażenie, każdy kto do mnie przychodzi zawsze chce oglądać i podziwia ;)

E89D4F75-8698-4F21-8DDE-3836B631C3AB.jpeg

AB5B9282-56C6-404B-8B14-1B510538C83C.jpeg

Opublikowano

zapomniałeś szklanki postawić

Opublikowano

Z całym szacunkiem dla konsoli Sony ale wygląd to największa wada. Wstyd jak choooy, mogłoby stać obok X360 pierwszego wypustu z 2005 i by się komponowało. 

Opublikowano
5 minut temu, MYSZa7 napisał:

zapomniałeś szklanki postawić

A to nie dzisiaj :D spokojnie jeszcze się tam dwie zmieszczą 

Opublikowano

co za typ, jarać się ledami w 2021 roku xd MATI PA JAK ŚWIECI

Opublikowano

Łaaa ale świeci, dotykowe guziory też ma nowa sonka???  :ooo

Opublikowano
8 minut temu, ping napisał:

Wstyd jak choooy, mogłoby stać obok X360 pierwszego wypustu z 2005 i by się komponowało. 

Teraz to już przesadziłeś!

360 była ładna

Opublikowano

Kupiłem sobie PS5. Będę mieć jutro albo w poniedziałek.

Od razu wystawie na sprzedaż. Zobaczymy czy faktycznie ludzie mają parcie. Jak nie to zrobię zwrot i tyle. Myślałem czy by sobie nie zostawić ale Soulsy mam w dupie, a crossgenowe DLC do pajonka prowadzi do alkoholizmu więc lepiej nie ryzykować. No i ten bazarowy wygląd sprzętu .... Tfu.

Opublikowano
52 minuty temu, schabek napisał:

Teraz kurwa zielone malpiszony beda cisnac zeby sie ZAJEBISCIE PODOBALO BO JAK NIE TO HEJTER XDDDDDD Jebane raki gorsze niz pisiory, katole i kibice legii razem wzieci

Czekam az forzunia sie zassie ale odpale jutro bo zaraz meczyk.
No solidny, cichutki kawalek plastiku ale to wiedzialem. Ori jest urocze (nie tak jak astro czy sackboy) ale to tez wiedzialem. Sumlinskie kanie boty ipcle jebac maczetami - wiadomo. Pytanie czy cos mnie zaskoczy na tej konsoli. Jakbym ominal ere ps4 to na ps5 bym sie spuszczal przy kazdym kolejnym odpalonym exie.

Swoja droga wiecie ze po forumku krazy legenda o tym ze pad od xa jest wygodniejszy od dualshocka? Do dualsensa nie ma co porownywac bo to juz w ogole inna dyscyplina :) 

Czekamy na fotki z Gierek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.