Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Przecież gdyby nie cena, to zwykły Kowalski by nie odróżnił Xone od XSX, bo wszystko jest praktycznie to samo. 

Cały świat jak widzi PS5 to krzyczy " Chcę to mieć " , WOW!. To jest nowe! To widać. 

Kurwa przecież wy nawet nie mogliście zaznać uczucia wejścia w nową generacje uruchamiając konsole pierwszy raz, bo kompletnie nic wam nie przygotowali. NIC! NIC!

Sami dobrze wiecie, że nie mieliście uczucia euforii uruchamiając XSX. Ręcę wam się nie trzęsły. Już zapomnieliście co to za uczucie jak się ręce trzęsą przy otwieraniu nowej konsoli. Co tam, będzie? Czym mnie zaskoczy? Jaki jest pad? Niczym was kurwa nie zaskoczyło. Co najwyżej nas efektem politowania na twarzy.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ten jaki wyszczekany. 

Opublikowano
35 minut temu, Hum napisał:

Wylewanie baterii, typie który mamy rok? Jak żyję, nigdy mi bateria nie wylała, już nie mówiąc o mesjaszach eneloopach.

Dobra klapy nauczcie się raz na zawsze, że Wasze padziki z plastiku po recyklinku toitoiów  z bateryjką o pojemności waszych mózgów nigdy nie dorównają do tych dwóch pięknych skurwysynków:

Akumulatorek PANASONIC ENELOOP PRO AA 2500mAh (cena za 1 szt) FOTOMEGA

Sorry chłopie ale Twoje zabawki erotyczne do uniesień analnych mnie średnio interesują. 

Może sprzedaj te złote mysli do Apple albo Samsunga to w telefonach może będą eneloopy. 

Opublikowano

Bez kitu. Donatello byłeś najgorszym żółwiem ninja więc się spokój trochę 

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Bez kitu. Donatello byłeś najgorszym żółwiem ninja więc się spokój trochę 

No niewiem w turtlesach na NES był najlepszym bo miał najlepszy zasięg i jak się go straciło na początku to praktycznie trzeba było grę od nowa zaczynać.

Opublikowano
16 minut temu, Donatello1991 napisał:

Przecież gdyby nie cena, to zwykły Kowalski by nie odróżnił Xone od XSX, bo wszystko jest praktycznie to samo. 

Cały świat jak widzi PS5 to krzyczy " Chcę to mieć " , WOW!. To jest nowe! To widać. 

Kurwa przecież wy nawet nie mogliście zaznać uczucia wejścia w nową generacje uruchamiając konsole pierwszy raz, bo kompletnie nic wam nie przygotowali. NIC! NIC!

Sami dobrze wiecie, że nie mieliście uczucia euforii uruchamiając XSX. Ręcę wam się nie trzęsły. Już zapomnieliście co to za uczucie jak się ręce trzęsą przy otwieraniu nowej konsoli. Co tam, będzie? Czym mnie zaskoczy? Jaki jest pad? Niczym was kurwa nie zaskoczyło. Co najwyżej nas efektem politowania na twarzy.

na początku zaleciłbym  Ci (całkowicie serio) wizytę u lekarza, bo trzęsące się dłonie to nic dobrego i to może być objaw choroby lub tzw. syndromu odstawienia.

Opublikowano

Niezle gry wam Microsoft i Sony dostarczyło jak bateryjkami i akumulatorkami wojujecje. 

Może kupcie Nintendo.

Opublikowano

Niestety nintendo od 4 lat nie wydaje gier, przerzuciło się na sprzedaż konsol z rozjebanymi gałkami  :)

Opublikowano
8 godzin temu, benito82pl napisał:

Ale że co ze nie da rady? W dupie byles gowno widziałeś. 

Klawa i mysz rozp.ierdala każdy pad w fps.

Opublikowano
8 minutes ago, BieŃ said:

Kiedyś tak było.

Jednak w nowszych popularnych grach jak Fortnite podłączając pada masz też auto aim, którego nie da się włączyć na mysczce.

Wielu najlepszych graczy ma wątpliwości, czy granie na padzie nie daje za dużej przewagi.

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

jedyną wadą drugiego rozwiązania jest to że trzeba za niego dodatkowo zapłacić bo w zestawie z konsolą odstaje się tylko śmieszne duracelle.

U mnie były Energizery :notbad:

Opublikowano

nie zapominajmy że akumulatorki mają jeszcze jedną zaletę, używanie ich jest prośrodowiskowe! 

Opublikowano
51 minut temu, ASX napisał:

widocznie nigdy nie grałeś na konsoli przez 7-8h non stop

Grałem 12h i DS nie padł, skończcie z tą propaganda że aku wytrzymuje 4h grania, wyciągnięty z pudła pad nigdy nie jest w pełni naładowany to nie dziwne że pseudo pismakom sie w połowie naładowany pad po 4-5h rozładowywał, w Astro wykorzystującym w pełni nowe patenty na w pełni naładowanym padzie wytrzymał 6h i jeszcze dwie krechy miałem.

Co kto woli, a jeśli chodzi o wygodę to w tej generacji przez to że MS zmniejszył pada u mnie zdecydowanie wyżej jest Dualsens jeżeli chodzi o wygodę :reggie: No i dualsense nie gubi mi połączenia z konsolą jak pad od XSX, że nie wspomnę o jakości, od czasu wypuszczenia Elite 2 pady od xboxa to śmietnik, po dwóch miechach plastiki trzeszczą jak w dualshocku 4 po roku :lapka:

Poprawiona wersja pada od łoniaka była i jest sztosem dalej choć też szybko potrafił zacząć trzeszczeć.

Opublikowano
30 minut temu, BieŃ napisał:

W halo mcc jest crossplay i gracze pc wręcz płaczą na forum steam tak i ich konsolowcy jebią.

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

Brak Halo skreśla w moich oczach PC jako platformę do FPS-ów. :lapka:

Przecież PC ma Halo.

Czy czegoś nie rozumiem?

Opublikowano

Wezyr pijany

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Dokładnie! Idealne zaorane botów, zero nowości, pad ten sam, konsola nieco inna, gry te same, baterie te same, dash ten sam (nawet nie w 4k)

Opublikowano

Pad do xboxa xD nie wiem kurwa, moze dla kogos komu za dzieciaka stary lamal palce za zle oceny faktycznie bedzie wygodniejszy ale kazdy kto pochodzi z normalnej rodziny zawsze wybierze dualsensa/dualshocka

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Po prostu Microsoft padem do Xboxa osiągnął doskonałość i ma wszystko czego potrzebować może gracz h a r d c o r o w y. :) 

To czemu wydaje Elite? I określa go jako najlepszy pad? 2019 roku? 7 bomb i niech płaca jak chcą śrubokrętem krecic

6 minut temu, schabek napisał:

Pad do xboxa xD nie wiem kurwa, moze dla kogos komu za dzieciaka stary lamal palce za zle oceny faktycznie bedzie wygodniejszy ale kazdy kto pochodzi z normalnej rodziny zawsze wybierze dualsensa/dualshocka

Czujesz ze ten pad ma kolorowe przyciski jak na bazarze? 2021 a tu baterie i kolorowo jak na jarmarku ja pierdole

34C8467D-CA35-4A60-B77B-8297E90D45C3.jpeg

2D473EBD-FC39-4217-AB4A-947B0ACDFFC0.jpeg

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.