Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Serio, weź już zamknij mordę.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, Hum napisał:

Nie ma co liczyć, że w ogóle wyjdzie, czy nie ma co liczyć, że będzie exem?

Przecież Silent Hill to jest nowy mem, mokry sen klapów na wyjście z wydawniczego kurwidołka. Gra mimo wszystko się nie ukaże i skończy jako Deep Dawn i 8days swojej generacji.

Opublikowano

Ktoś tu kiedyś rzucił fajnym tekstem, że PlayStation 5 "pierdzi bez przepraszam". Tak mi się przypomniało.

Opublikowano
32 minuty temu, LiŚciu napisał:

Może by tak jakieś ustawki w gyrosy -niebiescy vs boty?

Bo to ze boty pójdą po rozum do głowy i kupią nadkonsole 5 to nie ma co liczyć. 

Kolegów szukasz?  Idź sobie pograj w jakieś ekskluzywne multi na tej swojej nadkonsoli 

Opublikowano
Teraz, Hubert249 napisał:

Kolegów szukasz?  Idź sobie pograj w jakieś ekskluzywne multi na tej swojej nadkonsoli 

Nie no pissdeczko, jakbym szukał kolegów to miękkiej fajki jak ty to raczej w równaniu by nie było. 

Opublikowano

Liściu i Whiskas to jak takie dwa przygłupy, podajesz im argumenty, a tamci nie mając nic mądrego do powiedzenia, mówią: „wpierdol chcesz?.

Opublikowano
Cytat

Idź sobie pograj w jakieś ekskluzywne multi na tej swojej nadkonsoli

Jedyne multi jakie uprawiać mogą klapy to walka z botami w CW :yao:

Edytowane przez dee

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież Silent Hill to jest nowy mem, mokry sen klapów na wyjście z wydawniczego kurwidołka. Gra mimo wszystko się nie ukaże i skończy jako Deep Dawn i 8days swojej generacji.

Ehh chciałbym Ci powiedzieć to, czego nie mogę Ci powiedzieć. :oh_you:

A to, że klapy sobie adoptowały SH jako wyimaginowany exclusive BO PRZECIEŻ TAK BYŁO ZA CZASÓW PSX!!!, to ja nawet nie komentuję, bo szkoda życia na wyprowadzanie tych ameb z błędu.

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

Liściu i Whiskas to jak takie dwa przygłupy, podajesz im argumenty, a tamci nie mając nic mądrego do powiedzenia, mówią: „wpierdol chcesz?.

Co ty piszesz to ja nie...

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

Ehh chciałbym Ci powiedzieć to, czego nie mogę Ci powiedzieć. :oh_you:

Nowe Silent Hill od Bloober POTWIERDZONE

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

I tak są lepsi niż ten przybłed donpizdello.

Czasem rzucą coś fajnego i jest wesoło. 

Natomiast tamten w co drugim poście wspimina o rzeczach aplikowanych do odbytu (czopki itp) i odgraża się, że przyjedzie i pobije. 

Ja to się w sumie go boję, bo niewiadomo jak się przed takim obronić... czy zwyczajnie wydymić mu z bani, czy tylko sprzedać niewinnego liścia jak niewiaście. 

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Już zapomnieliście co to za uczucie jak się ręce trzęsą przy otwieraniu nowej konsoli. Co tam, będzie? Czym mnie zaskoczy? Jaki jest pad? Niczym was kurwa nie zaskoczyło. Co najwyżej nas efektem politowania na twarzy.

Jednemu na pewno się trzęsły ale to nie z powodu euforii z problemu alkoholowego. 

Opublikowano

Przecież Pizza Donatello 4 sery to jakieś alter konto, dlaczego w ogóle dajecie faka o coś równie bezbekowego?

Opublikowano

Lubię tak czasami zwierzęta w zoo pooglądać. 

Opublikowano
2 minuty temu, Hum napisał:

Lubię tak czasami zwierzęta w zoo pooglądać. 

Pewnie masz spore lustro w domu.

Opublikowano
55 minut temu, LiŚciu napisał:

Może by tak jakieś ustawki w gyrosy -niebiescy vs boty?

Bo to ze boty pójdą po rozum do głowy i kupią nadkonsole 5 to nie ma co liczyć. 

Może być w h5 ale wiem, że nie grasz. 

Opublikowano

Gdyby liściu był bossem w jRPG to skill "kijem po kratach" byłby najłatwiejszym sposobem na rozyebanie go w kilku turach :reggie:

Opublikowano
50 minut temu, Michał102 napisał:

Ja też kupie plejstejszona, ale koniecznie musi być to sprzęt pozbawiony wad i wykonany z przyzwoitych materiałów. 

Fajne gry na to bankowo wyjdą i żal by było ich nie ograć, ale dość mam już użerania się z bublem, który kulturą pracy psuje mi zabawę. Nie po to mam dobre audio by siedzieć z słuchawkami na łbie jak jakiś nerd, a i to czesto nie wystarcza i plejke dalej słychać. 

Tak jakaś wersja pro żeby to w końcu w 4k chodziło, nie pierdziało i nie napierdalało artefaktami. 

29 minut temu, MYSZa7 napisał:

Nie no bądźmy uczciwi tak to mówi pizza. 

Ale ja tam szanuję wszystkich (oprócz schabiszczoka i pizzy oczywiście a i jeszcze rozalii). Nawet taki łisker ma czasem przebłyski jak nie jest najebany (co rzadko się zdarza). 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
28 minut temu, MYSZa7 napisał:

Po prawdzie odpowiednia użyta groźba pobicia może zrobić robotę. :lapka: 

Opublikowano
31 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jaka konsola taki Silent Hill. Medium XD hill XD 

Jaka konsola tacy użytkownicy jak niedojebello.

Opublikowano

Donatello ale krolowa konsol to nalezy reprezentowac godnie. W cw minusujemy tylko tego xsmieciarza ipcla :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.