Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

03607D8C-1EBB-4C47-8236-388E2139C92C.jpeg

Wiedziałem że to pisssda. Really - kilka zdań hubercika i wiedziałem że lubi sie przebierać za kobiete. 

Teraz widze chcecie sie rzucić na donka z jego gamertagiem, no cóż będzie szczekanie. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Donatello PS5 pewnie tak jak yeti i mendrek widział tylko w gazetce media markt więc nie spodziewajcie się po nim za dużo. :) 

Opublikowano
12 minut temu, Whisker napisał:

Hhaahahhaaah o nie mogę :D

03607D8C-1EBB-4C47-8236-388E2139C92C.jpeg

Jezu jacy wy jesteście głupi. Moją główną konsolą jest Xbox, a jak widać na załączonym obrazku ograłem większość exow plejśmiecia. 

Opublikowano

Kolego chamuj bajere ! Zawsze i wszędzie xsraka jebana będzie ! Zawsze i wszędzie xsraka jeabana będzie !!!!

Opublikowano
6 minut temu, Hubert249 napisał:

Jezu jacy wy jesteście głupi. Moją główną konsolą jest Xbox, a jak widać na załączonym obrazku ograłem większość exow plejśmiecia. 

No widze właśnie. A przy okazji głaszczesz tego konika?

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

No widze właśnie. A przy okazji głaszczesz tego konika?

Już nie, bo twoja stara była zazdrosna 

Opublikowano
Godzinę temu, Hubert249 napisał:

Weź już się nie kompromituj, nie dość ze progres nijaki na obu konsolach, konfitury lubisz to jeszcze takie awatary, serio weź się wyloguj

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Weź już się nie kompromituj, nie dość ze progres nijaki na obu konsolach, konfitury lubisz to jeszcze takie awatary, serio weź się wyloguj

Przecież to konto jest martwe jak serwery w Driveclub. Przeszedłem te chujowe exy i następnie sprzedałem szrota jakiemuś dzieciakowi na allegro. Chciałem mu dorzucić kilka gierek, ale powiedział, że gra tylko w Fifę. 

Opublikowano

Sorki fani playstation, ale musicie się przygotować na pożarcie przez Krakena. MS po raz pierwszy traktuje gierki dla dzieci na poważnie i zagłodzą na śmierć sonkę tak jak ci padalce próbowali latami z konkurencją. Chooje kupowali czasowe exy nawet jak mieli dwukrotną przewagę w sprzedanych konsolach. Satya i Spencer się nie pierdola jak donatello i koledzy z psparty i otworzyli WARCHEST

tenor.gif?itemid=10365440

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

@Whisker 350 gier i blisko 120 000 GS to nijaki wynik? XD dodaj do tego ograna bibliotekę PS4 i wszystkie głośne tytuły z WiiU.

I sam się kurwa wyloguj, najlepiej z obydwu kont. 

Opublikowano
3 minuty temu, Hubert249 napisał:

@Whisker 350 gier i blisko 120 000 GS to nijaki wynik? XD dodaj do tego ograna bibliotekę PS4 i wszystkie głośne tytuły z WiiU.

No przecież powinieneś nabijać platyny w takich hitach jak My Name is Mayo 2. 

Opublikowano

Kolejny niebieski żul na scenie, kolejne pokłady beki z niewolników marki odurzonych tanim alkoholem i ideologią plejstejszyn. Czy taki los pisany jest każdemu klapowi? Skończyć we własnych wymiocinach, szukając sensu życia i akceptacji wśród sobie podobnych przegranych życiowo biedaków, napieprzając w klawiaturę niczym małpa w zoo własnymi odchodami, przemieniając gorycz życia na ciąg losowych słów z dużą ilością fascynacji koprofagią i biernym analem.  A tu jeszcze machina masowej eksterminacji klaperstwa nawet nie ruszyła, aż mi żal tych lustuniów , łiskerów, mendrków i innych wojtasów.

Opublikowano
8 minut temu, suteq napisał:

No przecież powinieneś nabijać platyny w takich hitach jak My Name is Mayo 2. 

Nabijal, wystarczy wejsc w jego psn profil

Opublikowano
1 godzinę temu, Hubert249 napisał:

Nic dziwnego że nie szanujesz innych matek skoro Twoja dała Ci na imie hubert. I fioletowego kuca. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

49 minut temu, Michał102 napisał:

No mnie to zaciekawiło, bo wygląda jak artefakty występujące po przegrzaniu układu graficznego. 

Tym bardziej, że jest to w zasadzie pierwsza next genowa gra na XSX, która pewno znacznie bardziej obciąża układ niż gry ze wstecznej. 

900p w 22 fpsach!

pierwsza next genowa gra na XSX, która generuję taką niesamowitą grafikę, że aż artefakty GPU się pojawiają.

"Niech ktoś zatrzyma tą karuzele smiechu!"

Opublikowano

Niezłe widzę tutaj wysrywy. Dzięki kilku klapom poziom spadł tak drastycznie, że niestraszne już wchodzenie w komentarze na PPE. Niebieskie szambo konkretnie wylało.

Ps. Plejsraka 5 jest już u mnie w domu. Mam teraz nadzieję, że szybko stąd zniknie. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Lista nextgenowych eksów na PayStation 5, Styczeń 2021

6800450-notebook-with-striped-paper-bind

Opublikowano
8 godzin temu, Hubert249 napisał:

Mam jedno konto psycholu. A co do wyniku tak! Jest chujowy tak samo jak 3 krotnie mniejsza sprzedaż Xa na świecie (w Europie nawet za Switchem). No No już Wiiu dorzucasz by zwiększyć e penisa :) daleko kolego daleko

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

DMC5 dostał już RT na XSX? Bo się kolega kolegi pyta

tak był na premiere

Opublikowano

Koniec tygodnia, czas podsumowań. Premierę światową miała gra Medium, która dzięki pazerności MS zdobyła tylko 60 na metacritic i okazała się kolejnym rozczarowaniem.

Nędzne próby przejęcia Segi zakończone fiaskiem, ale nie dla xczopka kiełbasa. Podwyżka cen abonamentów zatwierdzona w biurza, ale jeszcze trzeba poczekać.

Wylało się milion baterii w padach od xboxa, założono 200 tys, fejkowych kont, żeby przycebulić. 

Opublikowano
36 minut temu, Whisker napisał:

DMC5 dostał już RT na XSX? Bo się kolega kolegi pyta

To weź mu powiedz, że dostał nawet tydzień przed PS5.

Opublikowano

Generacja Xone to być może była pomyłka, ale generacja XSX to jeden wielki mem XD

Edytowane przez Donatello1991

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.