Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

czy granie na komputerach mogłoby w końcu łaskawie umrzeć? czy microsoft mógłby już zamknąć ten dział xboksa? czy steam mógłby łaskawie pozbawić mnie wszystkich zakupionych gier zanim umrę?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xD0402cc1693fc9609fb51fb970b64efb1.jpg

Opublikowano
15 minut temu, BieŃ napisał:

xD0402cc1693fc9609fb51fb970b64efb1.jpg

Rozumiem, że ty to ten w czerwonej koszulce, a ja w niebieskiej.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
Rozumiem, że ty to ten w czerwonej koszulce, a ja w niebieskiej.
Z takim poziomem rozumowania to może idź sobie zagraj w astro ,tam ogarniesz .
Opublikowano

Klasycznie polecam temat o awaryjności PS5. Osrane obudowy i topiące się kable HDMI.

Opublikowano
11 godzin temu, Michał102 napisał:

No mnie to zaciekawiło, bo wygląda jak artefakty występujące po przegrzaniu układu graficznego. 

Tym bardziej, że jest to w zasadzie pierwsza next genowa gra na XSX, która pewno znacznie bardziej obciąża układ niż gry ze wstecznej. 

Czyżby gra od bluberów w 30 fpsach która jest dośc pastgenowa zajeżdżała potężnego xsx? A może układ chłodzenia nie działa jak należyi trzeba poczekać aż włączy się chłodzenie i wtedy sobie porównamy głośność konsol?

Ostatnio też można poczyytac o jakichś problemach z rozłączajacymi się padami tak jaby xbox chciał powiedzieć "przepraszam za siebie, już przestań grać, wybacz"

Opublikowano

Po co robić sprzęt dobrej jakości, co kosztuje, skoro można wyprodukować badziewie niczym ze straganu odpustowego. Niewolnicy marki i tak kupią ten szajs i jeszcze będą zadowoleni ze Sony wali ich po rogach. Skoro można tłuc kasę na frajerach to chyba oczywiste, że Sony to robi :reggie: 

Edytowane przez dee

Opublikowano

Nie ma co obwiniać konsoli za wydajność przy Medium - zawiniła pewnie niska kultura techniczna studia.

Opublikowano

Według DF jest to błąd gry, a nie problem chłodzenia konsoli, także fałszywy alarm. 

Gdyby coś się grzało, to wentyl by zwiększył obroty, a ten caly czas jest bezgłośny. 

Opublikowano

Liściu łapie się brzytwy, bo nie ma argumentów. Xbox > plejstejszyn

Opublikowano

Tak, tak. :gayos:Konsola do monster train. Słyszałem. 

1 minutę temu, Hubert249 napisał:

Screenshot_20210130_115007.jpg

Screenshot_20210130_115021.jpg

No niezle hubercik. Chciałes pokazać że The Medium gracze oceniają słabiej od recenzentów i że w Days Gone jest na odwrót?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Podczas grania w medium gdy pokazały mi się te artefakty podeszłam do konsoli sprawdzić czy jest gorąca. Okazało się, że nawet nie była ciepła a z kratownicy wylatywało zimne powietrze. Tak więc Xbox serwis x pod względem kultury pracy król. A sama gra o dziwo bardzo mi się podoba i dziś zamierzam ją skończyć.

Opublikowano
44 minuty temu, LiŚciu napisał:

Konsola do monster train.

Prawilnie na laptoku. To gra dla koneserów, nie zrozumiesz.

Opublikowano
47 minut temu, LiŚciu napisał:

Tak, tak. :gayos:Konsola do monster train. Słyszałem. 

No niezle hubercik. Chciałes pokazać że The Medium gracze oceniają słabiej od recenzentów i że w Days Gone jest na odwrót?

6.7>5.7

No to niezły Bloober :notbad:

Screenshot_20210130_124007.jpg

Opublikowano
Teraz, Hubert249 napisał:

6.7>5.7

No to niezły Bloober :notbad:

Screenshot_20210130_124007.jpg

Rozumiem ze w czasie premiery tlou2 siedziałeś pod kamieniem i nic o zmasowanej akcji nie słyszałeś i o tym ze mc po tej akcji zmienił zasady oceniania?

Wybacz hubcio ale taki nieporadny trochę jesteś, daj ze siana.

Opublikowano

Bloober lepszy od ND confirmed. Poland stronk.

Opublikowano

Bloober wiedział co robi robiąc deal z Microsoftem. Klapy jak Nintendofagi zamiast poważnych gier preferują astro, grę o szmaciance i destruction all Stars dla fanów fortnite (dwunastolatków). 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.