Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

i to są FAKTY, a reszta to typowe klaperskie halucynacje z niedozywienia.

Są też inne fakty, tlou 93 na meta i rekordy jako gra roku.

Ale możemy posiłkować się debilami co minusowaly tlou przez wycieki i dużą babę.
  • Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

B16B79A6-62AC-460C-AC32-CFC547B54677.jpeg.022efcd363e223703f01c64a210fd190.jpeg

PILNE: Jak donosi portal TMZ powolujac sie na zrodla w microsofcie dzis nad ranem do szpitala przewieziony zostal Phil Spencer w stanie krytycznego odwodnienia po tym jak obficie zesral sie ze smiechu czytajac ilu xkurwiarzy dalo sie nabrac i zaladowalo gamepassa na 3 lata zeby ogrywac gry z poprzedniej generacji. Z dalekiego Redmond zegnam sie z panstwem. Schabek Max Golonko.

Opublikowano
3 minuty temu, Moldar napisał:

Są też inne fakty, tlou 93 na meta i rekordy jako gra roku.

Ale możemy posiłkować się debilami co minusowaly tlou przez wycieki i dużą babę.

a GTA V ma 97 a zasługuje na 85 i co w związku z tym?

Opublikowano
3 minuty temu, Michał102 napisał:

Macie jeszcze screena z przyszłości... model z photo mode w GT7 

24_01.2021_15-15-21-mokp0ckt.thumb.png.fc78e25231d41fcdafa947375d61bb6a.png

a nie... to ino gameplay z horizonka sprzed lat :(

Jedyna gra ze znakiem jakosci PLAYSTATION na xsmieciarke

Opublikowano

Schabek odkąd nabył najpotężniejsza konsole w historii ludzkości XSX to jednak i mniej agresywny i bardziej elokwentny i w ogóle. Magia Spencera :xboss:

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak tam Tsushima izi?

No Thusima to gra, która nie ma nawet roku.:dunno:

Sama gra - rewela!

Opublikowano

Pograłem chwile w The Medium i musze uczciiwie przyznać że to bardzo dobra gra. Mi siada w sam raz, muzycznie, klimatycznie i narracyjnie. Cieszę się że mam Xboxa w tej generacji bo by mnie pewnie ta gra omineła. Podobnie jest np. z butami - eleganckie but z dobrym lookiem i jakością w którym sie chodzi wygodnie, jak pleyka. No ale jest też but żeby odśnieżyć podjazd czy iśc z psem na spacer z ryzykiem że się gówno na tym bucie przyniesie - taki but też musi być dobry i ładny tylko ma inne przeznaczenie, coś jak xbox. 

A na koniec, żebyście nie myśleli że z Was normalne chłopaki, przedstawiam najbardziej strigerowanego popierdoleńca w Waszym obozie @Daddy

1427f6c1e12d35b2gen.jpg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
14 minut temu, Michał102 napisał:

Macie jeszcze screena z przyszłości... model z photo mode w GT7 

24_01.2021_15-15-21-mokp0ckt.thumb.png.fc78e25231d41fcdafa947375d61bb6a.png

a nie... to ino gameplay z horizonka sprzed lat :(

Najpiękniejsze wyścigi historii. Playground to 1 liga developerki.

Opublikowano

Daddy to debil jak chuj ktory nawet w dziale xsx robi syf i cw. No niestety. A przypominam ze boty maja sie za tych lepszych xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Niech se minusuje jak mu kuśka przez to staje. Tylko dechy z bota c`nie. 

Opublikowano

Niebieskie robale znowu się triggeruja z listerinem na prowadzeniu? Doskonale, nie moja wina że przegraliście życie stojąc za śmieciarka4.5 bez gier:kaz:

Opublikowano

Czekam na pekniecie dup po nastepnym zakupie. Bedzie epicko.

Opublikowano

Odnośnie tego bólu dupy do ocen The Medium. Kogo interesują te średnie gdy gra wpada w abonamencie? Ja rozumiem jak trzeba zapłacić 3,5 stówy, to zaczyna się kalkulacja. Ale w tym przypadku? Niewolnicy opinie innych. Słaba średni - nie gram!  Bawcie się dobrze - PS 4,5 dostarczy wam gier z zielenią na Meta, ... wszystkie według jednego schematu. :lapka:

Opublikowano

A jak Maciuś grał w Knacka 6 razy z rzędu, to nikt go nie chciał zrozumieć.

Opublikowano
9 minut temu, Aleks napisał:

Odnośnie tego bólu dupy do ocen The Medium. Kogo interesują te średnie gdy gra wpada w abonamencie? Ja rozumiem jak trzeba zapłacić 3,5 stówy, to zaczyna się kalkulacja. Ale w tym przypadku? Niewolnicy opinie innych. Słaba średni - nie gram!  Bawcie się dobrze - PS 4,5 dostarczy wam gier z zielenią na Meta, ... wszystkie według jednego schematu. :lapka:

Bardziej boli dupa ze to pierwszy „Ex” na Xa i o to pękają boty. Aha a według waszego schematu ;)

Byłem dziś na zakupach (takie tam, plus 3 litry Danielsa, dziś moje imieniny wiec się trochę luda zbierze) No i patrze otwarte RTV a zajrzę czy nie maja XSX, dwóch małolatów pytało pracownika czy nie ma PS5 a ktoś inny brał z Polki CODa oczywiście na Piàtke, przechodzę dalej No i stoi, pudełko od XSX i gdzieś tam akcesoria pomierzy odkurzaczami, smutny widok przy tak pożądanej PS5. Aż miałem ochotę zabrać go ze sobą No ale tak bez gier? Nie No wstrzymam się ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Przeciez wiemy, ze bedziesz pil do lustra

Chyba Ty tak celebrujesz :D  moja PS5 będzie ze mną świętowała, ja świętowałem jej premierę ona się teraz odwdzięczy :) 

Opublikowano
22 minuty temu, Whisker napisał:

plus 3 litry Danielsa, dziś moje imieniny

...okazja zawsze się znajdzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.