Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Wiesz ile wyszło gier w ramach Ps+ ? :D i to jakich gier nie mówię o pierdołach 

Zwyklego Danielsa lubię częściej popić, single barrel czy Gentelman Jack okazyjnie ;) zapewne więcej przelałem hajsu na Jack’a niż Ty na gry przez całe swoje życie ;) wiec od mojej marki się odpierdol

Łącznie na PS PLUS wyszło 826 gier + 26 DLC a oni mi wyskakują z liczbą trochę ponad 300 hahahahaha

No faktycznie jest się czym chwalić 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Hubert249 napisał:

No faktycznie jest się czym chwalić 

To nie chwalenie ale fakty, jak uderzasz w temat to spodziewaj się odpowiedzi.

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Wiesz ile wyszło gier w ramach Ps+ ? :D 

Co z tego jak nie są dostępne na raz i jeszcze wymagają aby dodawać je skrupulatnie co miesiąc do kolekcji i opłacać samego plusa.

Z XGP czy jesteś na końcu czy początku generacji opłacasz jeden miesiąc abonamentu i masz dostęp do ponad 300 tytułów z całego przekroju gatunkowego, także sorry, ale XGP jest bezkonkurencyjne w segmencie abonamentów.

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Wiesz ile wyszło gier w ramach Ps+ ? :D i to jakich gier nie mówię o pierdołach. Łącznie na PS PLUS wyszło 826 gier + 26 DLC a oni mi wyskakują z liczbą trochę ponad 300 hahahahaha

Zwyklego Danielsa lubię częściej popić, single barrel czy Gentelman Jack okazyjnie ;) zapewne więcej przelałem hajsu na Jack’a niż Ty na gry przez całe swoje życie ;) wiec od mojej marki się odpierdol

Łącznie na PS PLUS wyszło 826 gier + 26 DLC a oni mi wyskakują z liczbą trochę ponad 300 hahahahaha

Z czego z 600 to totalne kasztany, których nawet za 4 zeta nikt by nie ograł. 

Opublikowano

I to pierdolenie o szmyczpasie jak tutaj musisz płacić za abo od 10 lat, no super deal. 

Opublikowano

Ale jak dodasz to nie znikają. Smyczpass jest gorsza opcja i świadczy o tym właśnie śmietnik ilościowy i a nie wybor jakościowy. Ale każdy broni tego jakie ma oczekiwania. Ja mam wyższe 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Ale jak dodasz to nie znikają. 

No i co grasz w nie cały czas, czy co? Jak ogram gierkę a nie jest to gra pod multi to mi to wisi czy usuną. Co ja z tego mam jak jest w tej cyfrze na jakimś serwerze. 

Z golda też mam gry i co z tego? Pewnie kilkadziesiąt. 

Opublikowano

Przypomnę, że Xbox ma GamePass i Games with gold.

Gry z golda zostają na zawsze.

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

Przypomnę, że Xbox ma GamePass i Games with gold.

Gry z golda zostają na zawsze.

Nawet co miesiąc ich nie dodaje, czasem jakąś tam sobie dodam ale i tak przeważnie nie gram, bo ograłem lata temu. Ale nie bransling na sztosy z PS3 z plusa. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ale jak dodasz to nie znikają. Smyczpass jest gorsza opcja i świadczy o tym właśnie śmietnik ilościowy i a nie wybor jakościowy. Ale każdy broni tego jakie ma oczekiwania. Ja mam wyższe 

Najczęściej usługę opuszczająca indyki i single . Wszystkie gry typu Arc, Monster Hunter czy inne na +1000h siedzą do dziś. 

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale jak dodasz to nie znikają. 

Dokładnie JAK dodasz. Tym bardziej jak ktoś nie gra po sieci i nie może z tych gier skorzystać. Niby na własność, ale dopóki opłacasz. Prawdziwa definicja SMYCZY. A w XGP? Patrzysz co jest, płacisz jak za wypożyczenie filmu i ogrywasz jak człowiek.

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

No i co grasz w nie cały czas, czy co? Jak ogram gierkę a nie jest to gra pod multi to mi to wisi czy usuną. Co ja z tego mam jak jest w tej cyfrze na jakimś serwerze. 

Z golda też mam gry i co z tego? Pewnie kilkadziesiąt. 

Już o tym pisałem. Wiec dam przykład. Pojawił się teraz w plusie trzeci tomb raider. Dodałem ale nie gram bo przechodzę inne tytuły. Może wrócę np. za 8 miesięcy i wtedy po prostu ściągnę i zagram. Gorzej jakbym miał to na smyczy i nagle by się na xsx w zakładce „wkrótce znikną” ta gra pojawiał to bym musiał szybko przechodzić żeby zdążyć. I pomyśleć ze się śmiejecie ze ktoś szybko grę na pleyce przechodzi i sprzeda po weekendzie. Już nie raz w temacie o smyczpassie widziałem gadki o tym ze „muszę przejść szybko bo zaraz usuną” wiec sorry. Większe wymagania E-ekologo.

Opublikowano

To jest prawdziwa smycz - co miesiac placa, zeby dodac gierki, ktore i tak wymagaja abo do odpalenia.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dokładnie JAK dodasz.

Robię to na apce - szybciej niż odpisanie tobie

Opublikowano

Z resztą o czym my tu rozmawiamy? 2 tygodni przed masz info, które gry wylatują. Jeśli to za mało na ogranie zawszeć można ją kupić ze zniżką na własność. 

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

To jest prawdziwa smycz - co miesiac placa, zeby dodac gierki, ktore i tak wymagaja abo do odpalenia.

No tak bo bez passa można grać w gry z passa. Geniusz kurwa jak zwykle 

Opublikowano

W danym miesiacu jest gra w ktora chce zagrac - place abo. Co to za smycz?

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Robię to na apce - szybciej niż odpisanie tobie

Aha, no i tak musisz za to płacić. Czyli muszę zapłacić 33zł za AKTYWACJĘ gry, nawet jeśli z reszty funkcji Plusa nie korzystam.

W Gamepassie sprawdzam co jest, wnoszę opłatę, przechodzę i nie muszę do niczego wracać. Jak chcę faktycznie na własność to kupuję na własność po zniżce, a jak mi się uda to jeszcze coś zdążę ograć.

Opublikowano

Wy co miesiac placicie, zeby nie ominac tych okruchow

Opublikowano

Obie smycze przecież.

Pytanie na której pójdziemy na lepszy spacer.

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Już o tym pisałem. Wiec dam przykład. Pojawił się teraz w plusie trzeci tomb raider. Dodałem ale nie gram bo przechodzę inne tytuły. Może wrócę np. za 8 miesięcy i wtedy po prostu ściągnę i zagram. Gorzej jakbym miał to na smyczy i nagle by się na xsx w zakładce „wkrótce znikną” ta gra pojawiał to bym musiał szybko przechodzić żeby zdążyć. I pomyśleć ze się śmiejecie ze ktoś szybko grę na pleyce przechodzi i sprzeda po weekendzie. Już nie raz w temacie o smyczpassie widziałem gadki o tym ze „muszę przejść szybko bo zaraz usuną” wiec sorry. Większe wymagania E-ekologo.

Ale jak wypada jak tam masz z 6 miesięcy co najmniej na ogranie. Ale rozumiem, że może to mało bo sam sztosów na ps4 nie pokończyłeś przez 7 lat. Chyba takie dobre były. 

Fajna ostatnio dyskusja w temacie o xsx i kolejnych zakupach MSu. Od razu obrońcy sonki się uruchomili, obrońcy multiplatformowości gierek. 

Opublikowano

Gamepass to wolność wy wyprane łby. Smyczą nostalgii to jesteście przywiązani do marki playstation.

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co z tego jak nie są dostępne na raz i jeszcze wymagają aby dodawać je skrupulatnie co miesiąc do kolekcji i opłacać samego plusa.

Z XGP czy jesteś na końcu czy początku generacji opłacasz jeden miesiąc abonamentu i masz dostęp do ponad 300 tytułów z całego przekroju gatunkowego, także sorry, ale XGP jest bezkonkurencyjne w segmencie abonamentów.

Ja ściągałem wszystkie i w bibliotece mam ponad 600gier do dyspozycji w każdej chwili, to teraz porownaj 300 do 830 nawet jak 1/3 ominiesz to i tak zostaje Ci 600

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Ja ściągałem wszystkie i w bibliotece mam ponad 600gier do dyspozycji w każdej chwili, to teraz porownaj 300 do 830 nawet jak 1/3 ominiesz to i tak zostaje Ci 600

No debil no. Ile lat subskrybowałeś abonament, żeby tyle ich mieć? W gamepassie od razu tyle masz - i to nowe gierki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.