Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Ja ściągałem wszystkie i w bibliotece mam ponad 600gier do dyspozycji w każdej chwili, to teraz porownaj 300 do 830 nawet jak 1/3 ominiesz to i tak zostaje Ci 600

600 na ps5? Aha. 

Bo te 300 to masz na xsx lub xss + gierki z golda jak pobrałeś. 

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Ja ściągałem wszystkie i w bibliotece mam ponad 600gier do dyspozycji w każdej chwili, to teraz porownaj 300 do 830 nawet jak 1/3 ominiesz to i tak zostaje Ci 600

I subskrybowałeś latami, wydając potężne ilości pieniędzy. Nie mówiąc już o tym, że gier z Vity czy PS3 nie ograsz na PS5, także lwia część twojej biblioteki wymaga dodatkowego osprzętu. Nie mówiąc o tym, że jakość tych gier z plusa zostawiała bardzo wiele do życzenia.

Ja opłacam miesiąc XGP ogrywam najlepsze sztosy, często całkowicie nowe gry. Co mi z tego, że nie są moje skoro już je ograłem?

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

No debil no. Ile lat subskrybowałeś abonament, żeby tyle ich mieć? W gamepassie od razu tyle masz - i to nowe gierki.

Sam jesteś debil właśnie. Jak gość ma na dzisiaj 800 gier w plusie a Ty masz 300 a gracie podobna ilość czasu to znaczy ze jesteś frajer bo wiem ze płaciłeś za golda albo inni płacili. Wesker może sobie dzisiaj odpalić 800 gier. Weź kalkulator i policz różnice i przestań ludzi przegrywie obrażać a jak nie panujesz nad sobą to idź pograj w jakieś 2d gierki. 

800 GIER vs żałość 

Opublikowano

800 gier za płacenie Plusa LATAMI w dodatku w lwiej części gówno i niekompatybilna z PS5. Nie mówiąc już o tym, że czy grasz czy nie musisz płacić abonament aby te gry dodać. Może Plus robił wrażenie na PS3, ale w dobie XGP uchodzi za żałosny.

Opublikowano

To, że wy porównujecie gamepass do psplus to choroba psychiczna. Wyobraź sobie, że gry z golda też mamy.

3 minuty temu, LiŚciu napisał:

idź pograj w jakieś 2d gierki

Żebyś wiedział, że będę grał.

Opublikowano

Plus = dwie gry 

GP = 300 gier 

Zależy jak liczyć

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

Plus = dwie gry 

GP = 300 gier 

Zależy jak liczyć

Ta jeszcze liczny gry z gpu, które wyleciały ale już mogłeś ograć. Niezła odklejka u niebieskich. Spoko, LiŚciu gra w mediuma ale wierny żołnierz pierdostacji. 

Opublikowano

No to zdrówko, kolejne gry wleciały na PS5 więc dzisiaj ogrywany, ten rok nie mógł się lepiej zacząć :) 

A988C6B3-D574-4742-8CC6-4A5CB768A5C4.jpeg

Opublikowano

Po coś kupiłem ta konsole.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Po coś kupiłem ta konsole.

Spoko zawsze można sprzedać, ja jak kupię i ogram coś nowego na XSX to od razu pójdzie na pchli

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

800 GIER

O, to może w końcu warto kupić plusa, skoro tyle sztosów?

<zagląda na PSN>

Aha, trzy gierki dają. Fajna matematyka.

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Sam jesteś debil właśnie. Jak gość ma na dzisiaj 800 gier w plusie a Ty masz 300 a gracie podobna ilość czasu to znaczy ze jesteś frajer bo wiem ze płaciłeś za golda albo inni płacili. Wesker może sobie dzisiaj odpalić 800 gier. Weź kalkulator i policz różnice i przestań ludzi przegrywie obrażać a jak nie panujesz nad sobą to idź pograj w jakieś 2d gierki. 

800 GIER vs żałość 

1 minutę temu, Whisker napisał:

No to zdrówko, kolejne gry wleciały na PS5 więc dzisiaj ogrywany, ten rok nie mógł się lepiej zacząć :) 

A988C6B3-D574-4742-8CC6-4A5CB768A5C4.jpeg

o chuj zaczynamy :obama: 

Opublikowano

I umówmy się na potrzeby cw, że sonka to super niepierdzący i nie barwiący się sprzęt, bezawaryjny jak podają statystyki z forumka. Z tysiącami nowych, ekskluzywnych gierek jak Demony czy dlc pajonk i Destruction oraz z najlepszym abo z 800 grami na ps5. Brzmi prawie jak prawda. 

Opublikowano
18 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Jezu jakie szambo klapy zrobiły z tego tematu.

17 godzin temu, Ins napisał:

Niezłe widzę tutaj wysrywy. Dzięki kilku klapom poziom spadł tak drastycznie, że niestraszne już wchodzenie w komentarze na PPE. Niebieskie szambo konkretnie wylało.

To są niestety niezaprzeczalne fakty...
W sumie zaczęło się od Whiskera i jego pijackich zwidów przy Moralesie, ale dla niego jeszcze byłbym łaskawy - to taki niegroźny pijaczyna, który bywa nawet pocieszny.
Gorzej z combo w postaci Liścia, Donatello i Wojtasa - każdy z nich to rynsztokowy poziom, do tej pory zarezerwowany dla maskotki zielonego obozu - Daddy'ego.
Tak, nawet Liściu, który niby stara się ubierać te swoje wysrywy w jakąś elokwentną otoczkę, żeby za chwilę wyskoczyć z jakimś personalnym atakiem na czyjąś matkę/dziewczynę.

Jedynie schabek dostarcza spoko zarzutki i potrafi napisać coś w klimatach starych CW - reszta dzisiejszych klapów robi tu tylko śmietnik i utwierdza zielonych w przekonaniu, że są prostakami napędzanymi Harnasiem kupionym z puli 500+ :reggie:

Opublikowano
2 godziny temu, Aleks napisał:

PS 4,5 dostarczy wam gier z zielenią na Meta, ... 

Jeśli masz na myśli PS4 Pro to aż nadto ich było.

Opublikowano
5 minut temu, Wredny napisał:

To są niestety niezaprzeczalne fakty...
W sumie zaczęło się od Whiskera i jego pijackich zwidów przy Moralesie, ale dla niego jeszcze byłbym łaskawy - to taki niegroźny pijaczyna, który bywa nawet pocieszny.
Gorzej z combo w postaci Liścia, Donatello i Wojtasa - każdy z nich to rynsztokowy poziom, do tej pory zarezerwowany dla maskotki zielonego obozu - Daddy'ego.
Tak, nawet Liściu, który niby stara się ubierać te swoje wysrywy w jakąś elokwentną otoczkę, żeby za chwilę wyskoczyć z jakimś personalnym atakiem na czyjąś matkę/dziewczynę.

Jedynie schabek dostarcza spoko zarzutki i potrafi napisać coś w klimatach starych CW - reszta dzisiejszych klapów robi tu tylko śmietnik i utwierdza zielonych w przekonaniu, że są prostakami napędzanymi Harnasiem kupionym z puli 500+

Nawet prokurator z netflixa nie jebnął by trafniejszej konkluzji.

Opublikowano
14 minut temu, Hubert249 napisał:

BTW @Whisker jaka tłusta łapa i krótki kciuk :dynia: 

Ty masz tłusty łeb i zerowy skill i jakos żyjesz :D pewnie dziś samotny wieczór w piwnicy

10 minut temu, Hubert249 napisał:

Co to za czarna kutanga w odbiciu telewizora? :mog:

IMG_20210130_185401.jpg

No digital foundry, zapytaj twórców Watch Dogs 3 co to jest ale jak już wszędzie widzisz kutangi to nie jest z Tobą dobrze hehe

15 minut temu, lpcl napisał:

I umówmy się na potrzeby cw, że sonka to super niepierdzący i nie barwiący się sprzęt, bezawaryjny jak podają statystyki z forumka. Z tysiącami nowych, ekskluzywnych gierek jak Demony czy dlc pajonk i Destruction oraz z najlepszym abo z 800 grami na ps5. Brzmi prawie jak prawda. 

Mi na szczęście chodzi jak złoto ale nie wiem o co wy się sracie jak zawsze podczas premier wychodziły jakieś kwiatki. Dla mnie to logiczne że jakiś procent konsol wyjdzie w pierwszej fazie wadliwy, nic nowego w historii premier konsol i nic nadzwyczajnego. To mnie nie bawi, szkoda bardziej się robi i współczuje pechowcom ale nie wyśmiewam taki wad konsol jaka firma by to nie była 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
22 minuty temu, 20inchDT napisał:

Mówiłem, że sam będzie chlał.

Jak sam? Przecież jest konsola i na TV ludki z Watch Dogs też przy barze, nie widzisz? :)

apropo PS plus kolekcji, fajnie że w lutym takie sztosy wjeżdżają. Można pomyśleć że gamepass już odchodzi do lamusa, abonament jakby wyszedł na PS5 to by pozamiatał ofertą. Zobaczcie jakie firmy maja pod sobą, armagedon

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Powiem, że team kukuryku TV wars przy tym trio ps5 typów, to był jednak o klasę wyższy poziom xd

Opublikowano
5 minut temu, Faka napisał:

Powiem, że team kukuryku TV wars przy tym trio ps5 typów, to był jednak o klasę wyższy poziom xd

Nie wiem co się dzieje w temacie tv Wars bo wyznaje tylko Oledy 65 cali minimum, ciekawe o co oni tam walczą.

Kolejna ciekawostka dla botów nie mających PS5 czy wiecie że konsola w stanie spoczynku daje piękne pomarańczowe światło po bokach? Oświetlając tym samym panele pieczołowicie ozdobione symbolami PlayStation?

C6CF177A-6171-4DB4-AAB2-6E17D58D941E.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Konsola ci się pali człowieku! Zgaś tym wiskaczem.

Edytowane przez 20inchDT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.