Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 923,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Hubert249 napisał:

A co jest w pudełkach z grami na PS5? 

Wszystko co zechcesz. Trza się tylko odpowiednio najebać, ale o szczegóły trza pytać Whiskera

Opublikowano
6 minut temu, Michał102 napisał:

Wszystko co zechcesz. Trza się tylko odpowiednio najebać, ale o szczegóły trza pytać Whiskera

Już Wam tłumacze, zamawiając pudełko z płytą czekamy, czasem otwieramy paczkomat o północy jak CyberPunk, jest ekscytacja i trzymasz pudełko, świetnie pachnące, nowe, odbijasz folie, wyjmujesz płytkę i wkładasz do swojego next gena. To uczucie jest niesamowite i ja wiem że ulańce stwierdza ze lepiej z kanapy wszystko załatwić i pobrać i grać ale to już nie bycie graczem, to nie pieprz i magia, to wtedy porównywanie dobrej Whiskey z browarem Tesco.

3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

W pudełkach od Xa za niedługo tylko kod cyfrowy i to wszystko. Oraz zapach spermy Spencera.

Zapach spermy obi czuja codziennie ciesząc się odpalając HD dash

10 minut temu, Wredny napisał:

Magia i pieprz :kaz:

Najważniejsza, zjebali u Coebie z tym Xem jakbyś wziął PS5 byś czuł co to my i grał do tej pory

14 minut temu, Hubert249 napisał:

A co jest w pudełkach z grami na PS5? 

To samo co PS4 i inne pudełka ;) jeżeli nie czujesz tego to widocznie jesteś weekendowym graczem i patrząc po twoich osiągnięciach faktycznie tak jest

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

W pudełkach od Xa za niedługo tylko kod cyfrowy i to wszystko. Oraz zapach spermy Spencera.

Obleśny jesteś.

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Najważniejsza, zjebali u Coebie z tym Xem jakbyś wziął PS5 byś czuł co to my i grał do tej pory

Ale ja przecież gram - PS4 jest wciąż w użyciu - cudowna konsola, zasłużenie dominująca w ósmej generacji :fsg:

Opublikowano

U mnie premierowa ps4 przeszła na kolejne pokolenie - królowa gamerskich serc. 

Córa lat 16 aktualnie ogrywa klasyki gejmingu. ( Odkrywała je ze mną lata temu na premierę ). 

A teraz jestem zdrowo porobiony i leci u mnie 

Którą kocham.

Opublikowano

Ty, Lisciu, gdzie Ty widzisz 800 gier w plusie? Ja tam widzę 3 w tym miesiącu... kupując dzisiaj nową konsolę dostanę w ramach plusa te 800 gier, czy jak? Bo w ramach XGP z miejsca mam dostęp do ponad 300 gier. Możesz mi napisać co za bajki opowiadasz i na jakiej podstawie dostanę te 800 gier?

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Ty, Lisciu, gdzie Ty widzisz 800 gier w plusie? Ja tam widzę 3 w tym miesiącu... kupując dzisiaj nową konsolę dostanę w ramach plusa te 800 gier, czy jak? Bo w ramach XGP z miejsca mam dostęp do ponad 300 gier. Możesz mi napisać co za bajki opowiadasz i na jakiej podstawie dostanę te 800 gier?

Shago, poczytaj dokładnie. Nie pytałbyś gdybyś to zrobił. 

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Shago, poczytaj dokładnie. Nie pytałbyś gdybyś to zrobił. 

To było retoryczne pytanie, natomiast bajki o 800 grach to czysta teoretyka. Nawet jak buliłeś przez te 15 lat abo to jeszcze wszystko musisz mieć podpięte i sprawne żeby to odpalić, powodzenia. 

Opublikowano

No przeczytałem tą propagandę na temat wyższości plusa nad Game Pass, bo jeden koleś ma dostęp do kolekcji 800 gier z PS3, Vity, PS4 latami opłacając plusa. To w ŻADEN sposób nie świadczy o wyższości plusa. Wiesz, że w ramach golda też mam w chuj gier przez te lata? 

Kupując nowe PS5 guzik zobaczę, a nie 800 gier. Kupując Xboxa mam na dzień dobry ponad 300 gier. 

Opublikowano
1 minutę temu, Shago napisał:

No przeczytałem tą propagandę na temat wyższości plusa nad Game Pass, bo jeden koleś ma dostęp do kolekcji 800 gier z PS3, Vity, PS4 latami opłacając plusa. To w ŻADEN sposób nie świadczy o wyższości plusa. Wiesz, że w ramach golda też mam w chuj gier przez te lata? 

Kupując nowe PS5 guzik zobaczę, a nie 800 gier. Kupując Xboxa mam na dzień dobry ponad 300 gier. 

gier z PS3 i Vity nawet nie odpalisz na nowych konsolach

Opublikowano

Tu się zgadzam że na start jest więcej w passie. Dla nowego usera. Ile ich jest w CW? Tu jedziemy głównie po xboxie używając argumentów dla zgromadzonych. No chyba że piszecie broszurę reklamową dla niedzielnego kazika ale to chyba dział regularny xboxa.  Jak wesker ma dwa razy więcej gier w plusie niż dostanie na GP to nic dziwnego że mówi że pass jest do dupy. Pamiętaj TU JEDZIEMY PO XBOXIE. 

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Tu się zgadzam że na start jest więcej w passie. Dla nowego usera. Ile ich jest w CW? Tu jedziemy głównie po xboxie używając argumentów dla zgromadzonych. No chyba że piszecie broszurę reklamową dla niedzielnego kazika ale to chyba dział regularny xboxa.  Jak wesker ma dwa razy więcej gier w plusie niż dostanie na GP to nic dziwnego że mówi że pass jest do dupy. Pamiętaj TU JEDZIEMY PO XBOXIE. 

Weź już się ogarnij chłopie. 

Opublikowano
5 godzin temu, Whisker napisał:

Nie wiem co się dzieje w temacie tv Wars bo wyznaje tylko Oledy 65 cali minimum, ciekawe o co oni tam walczą.

Kolejna ciekawostka dla botów nie mających PS5 czy wiecie że konsola w stanie spoczynku daje piękne pomarańczowe światło po bokach? Oświetlając tym samym panele pieczołowicie ozdobione symbolami PlayStation?

C6CF177A-6171-4DB4-AAB2-6E17D58D941E.jpeg

Szkoda tylko ze zapomnieli podświetlanych przycisków zrobic i w ciemnym pomieszczeniu nadal nie wiadomo którym wylaczyc konsole.

Opublikowano

Tak ciężko padem włączyć? XD Od czasów PS3 może z 10 razy się zdarzyło że którąkolwiek konsolę włączałem przyciskiem na niej do tego przeznaczonym.

Liściu skończ tą tyriadę, bo plus nie ma podjazdu do gamepassa dla świeżaków, a nawet dla stałych graczy bo to co chcieli ze swojej biblioteki gierek z plusa ograli i raczej mało prawdopodobne że do tego wrócą.

CW off

Już kiedyś przy rozmowach podczas rabowania w SoT gadaliśmy z @suteq i @ASX że platforma jako ikonka czy kafelek jest nieunikniona i wcale bym się nie obraził jakbym dostał możliwość ogrania gierek MSu na Ps poprzez gamepass w chmurze i nikt nie powinien być zły gdyby właściciele Xboxa mogli ograć tytuły od Sony poprzez PS Now.

CW On

xbox?

Ty no nie wiem
jak tam twoja szmaciura jebana
zrogowaciała niedźwiedzica co się kurwi pod mostem za wojaka
i siada kurwa na butle od vanisha
i kurwę w taczce pijana wozili po osiedlu
wiesz o co chodzi mnie nie przegadasz
bo mi spermę z pały zjadasz frajerze zrogowaciały
frajerska chmuro
chuj ci na matule i jebać ci starego

Opublikowano

Nie wierze, że tylko 10 razy. Przecież tam się co chwile pad rozładowuje. 

Podejrzewam, że klapy po prostu wyciągają z gniazdka wtyczkę po tym jak w trakcie sesji padnie im kontroler.

Opublikowano

Od premiery tylko raz nie włączałem padem PS5. Tak to pyk na padzie i już. Co trwa milisekunde. Na xszrocie dalej trzeba przytrzymywać pół godziny przycisk na padzie, żeby ruszyło? 

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Od premiery tylko raz nie włączałem padem PS5. Tak to pyk na padzie i już. Co trwa milisekunde. Na xszrocie dalej trzeba przytrzymywać pół godziny przycisk na padzie, żeby ruszyło? 

Czas się dłuży jak człowiek najebany nie?

Opublikowano

i tak to się żyje w niebieskim świecie

A3B47605-14FB-4A83-A6B8-B206EE3A7A79.jpeg

5 minut temu, Donatello1991 napisał:

Czyli to prawda. Jak zwierze trzeba przytrzymywać przycisk, żeby się xszrot włączył.

typie, czy ty jestes jakis opóźniony

Opublikowano

Nie umiesz kurwa odpowiedź na pytanie? Czy na XSX dalej trzeba przytrzymać ten jebany przycisk na padzie, żeby się konsola włączyła? Czy tylko pyk i jest?

Opublikowano

Ale weź już Ty stul ten pysk bo nikt Cię tu czytać nie chce.

Opublikowano
25 minut temu, Donatello1991 napisał:

Nie umiesz kurwa odpowiedź na pytanie? Czy na XSX dalej trzeba przytrzymać ten jebany przycisk na padzie, żeby się konsola włączyła? Czy tylko pyk i jest?

słyszałem że się wyłączasz na jednego strzała jak twój plejak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.