Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
12 godzin temu, Boomcio napisał:

U mnie premierowa ps4 przeszła na kolejne pokolenie - królowa gamerskich serc. 

Córa lat 16 aktualnie ogrywa klasyki gejmingu. ( Odkrywała je ze mną lata temu na premierę ). 

A teraz jestem zdrowo porobiony i leci u mnie 

Którą kocham.

No mnie jeszcze trzyma :D

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 923,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Control UE zaraz w plusiku, a xczopki błagają na kolanach i dalej nie ma w XGP.

A oni maja w ogóle tą wersje Ultimate? No i zaraz 2 lutego wjeżdża next genowy Patch do Control

Opublikowano

A ja odpowiem donowi. 

W xboksie trzeba przytrzymać przycisk, by konsoli nie włączyć przypadkiem np. przy porządkach. 

O tyle dobre rozwiązanie, bo wyłączyć konsolę padem zajmuje więcej, niż ułamek sekundy.

Czasem wkurza na plejce.

Opublikowano

Czaicie typy się śmieją ze na xboxie trzeba przytrzymac przycisk na padzie przez sekundę żeby włączyć konsolę a nie przeszkadza im gapienie się w loga producenta i menu bo ten plejszort nie ma nawet opcji Quick resume??? 

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Tak to jest jak się nie ma argumentów, to łapią się byle czego, żeby popierdolić dla samego pierdolenia.

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

Czaicie typy się śmieją ze na xboxie trzeba przytrzymac przycisk na padzie przez sekundę żeby włączyć konsolę a nie przeszkadza im gapienie się w loga producenta i menu bo ten szort nie ma nawet opcji Quick resume??? 

Nie no, śmianie się z tego, że żeby włączyć konsolę trzeba przytrzymać przycisk na padzie przez dosłownie 1 sekundę, to już naprawdę wysoki poziom umysłowego spierdolenia.

Quick Resume? Bajka, nie funkcja :banderas:

Opublikowano
2 minutes ago, Faka said:

Tak to jest jak się nie ma argumentów, to łapią się byle czego, żeby popierdolić dla samego pierdolenia.

To prawda. 

Jednak fakt, że don jest pedałem nie oznacza, że należy go jebać na każdym kroku. 

Trochę szacunku proszę.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
4 minuty temu, Faka napisał:

Widać ze nie masz PS5 jak za pierwszym razem odpalisz to zobaczysz loga później przy zmianie gry i ponownym odpaleniu od razu pojawia się gra ;)

2 minuty temu, messer88 napisał:

A na Xa wcale hahaha

Opublikowano

Widać, że nie masz Xboxa, gdzie ja odpalę grę i wyłączę, to ponowne uruchamianie gry od razu mnie wrzuca w dokładne miejsce, gdzie skończyłem. A na PS5 dalej jak w średniowieczu: trzeba najpierw przebić się przez menu i znowu czekać na załadowanie gry. 

Opublikowano
4 minuty temu, Shago napisał:

Widać, że nie masz Xboxa, gdzie ja odpalę grę i wyłączę, to ponowne uruchamianie gry od razu mnie wrzuca w dokładne miejsce, gdzie skończyłem. A na PS5 dalej jak w średniowieczu: trzeba najpierw przebić się przez menu i znowu czekać na załadowanie gry. 

A mówi Ci coś SSD? Ja już zapomniałem co to jest „czekanie”

1 minutę temu, messer88 napisał:

jakie wcale pijaku jak se możesz kupić a i hajsik zwrócą bez problemu jakbyś chciał. 

My mamy w plusie a ty musisz kupić bo cwel Spencer dał tylko podstawowa wersje i będziesz oglądał dalej 900p i bez RT

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Kupiłem legancko i będę grał po paczu a klapy osrane biedaki już chcą zwrotu jak kupiły bo w plusie będzie. Tfuuuuuuu

Opublikowano

Niezła desperacja u zielonych. Wołajo schabka żeby za nich walczył. 

Opublikowano
5 minut temu, messer88 napisał:

Kupiłem legancko i będę grał po paczu a klapy osrane biedaki już chcą zwrotu jak kupiły bo w plusie będzie. Tfuuuuuuu

Legancko, gdzieś to słyszałem, Aha to Ty jesteś ten Jareczek Ok to nie pytam o więcej. No nie wiem, ja będę grał w plusie, same sztosy wpadają co miesiąc wiec grania co nie miara. Kiedyś tez było zajebiscie bo za darmo grałem na Vicie dzięki plusowi. Sony robi to dobrze :)

7 minut temu, Czoperrr napisał:

@schabek wyjaśnij proszę whiskerowi co to Quick resume może jak mu to wyjaśni kolega z plejstejszyn to w końcu do niego dotrze o co chodzi. 

Wiem jak to działa ;) fajna opcja ale dysk SSD pozwala mi również na PS5 dostać się do gry w trybie ultra szybkim i tez do danego momentu, jeszcze nie mam tak ze gram na raz w 10 pozycji żeby mi to jakos robiło frajde

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

jeszcze nie mam tak ze gram na raz w 10 pozycji żeby mi to jakos robiło frajde:)

10 pozycji to chyba za 2 lata zobaczysz na pierdostacji. 

Opublikowano

Klapy dobrze wiedzą jak głęboko w dupie wylądowali wraz z zakupem PayStation 5, najgorszą premierą konsolową od czasów 3DO, technicznym bublem bez gier i perspektyw. Co bardziej rozumne niebieskie robale zamknęły mordy i przyjęły taktykę piwka z kolegami. Teraz na placu boju zostały już tylko najbardziej beznadziejne przypadki niewolników marki, a że brak im argumentów to robią za forumowe błazny, budząc śmiech i politowanie giereczkowej klasy wyższej. Foruming tych matołków jest wyraźnym i głośnym ostrzeżeniem, jakie nieodwracalne zmiany w mózgu może spowodować ideologia plejstejszyn :notbad:

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

No mnie jeszcze trzyma :D

Mnie na szczęście nie. No, może tyci.

Opublikowano
W dniu 30.01.2021 o 11:12, cithall napisał:

U mnie konsola od premiery chodzi wzorowo, jeśli chodzi o techniczne sprawy. Natomiast mam problem z białymi panelami konsoli. Zrobiły się na nich ciemne plamy (to nie są brudne plamy - próbowałem doczyścić i się nie da). Ten plastik to jest jakaś tandeta - w tej sprawie to się w PlayStation nic nie zmieniło, wszystko jest robione po kosztach. Do Xbox series x którego też mam od premiery to nie ma co porównywać, tam jest wszystko dobrze spasowane i dobrej jakości. Dobrze że te panele będzie można z czasem wymienić jak się pojawią w sklepach. ca74c1cfbb57685e9ff349eb9e687b88.jpg\\\\\\\

nic tylko wyjebać na śmietnik, ale nawet nie wiadomo czy ten plastik się do recyklingu nadaje

Opublikowano
5 minut temu, krzysiekp392 napisał:

nic tylko wyjebać na śmietnik, ale nawet nie wiadomo czy ten plastik się do recyklingu nadaje

A mówiłem żeby się na nią nie spuszczać :D

spokojnie Sony lada dzien wypuści Customowe panele i wtedy dopiero kopara xsmieciom opadnie :)

Opublikowano

Seria często wymieniana przez yeti'ego i innych klapów jako argument za plejśmieciem

EtA1q4IXMAE9iT4?format=jpg&name=large

Ciekawe czy wpadnie do XGP  :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.