Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Ma_niek napisał:

@eX4cT_PLNo zajebiscie po 3 miesiacach wkoncu dostalem jakas next genowa gre, Jest swietnie. Nastepna za pol roku?

To Twoja pierwsza konsola w życiu? współczuję...

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 923,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Apropo Days Gone i liczby sprzedanych kopii w pamięci miałem jakąś migawkę z którejś konferencji Sony i coś tam utkwiło, że 7 baniek.  Nawet jeśli nie 7 to i tak poszło tego na tyle dużo aby mówić o sukcesie - bynajmniej o porażce.

23 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Ok, nowy tydzien, nowy wątek.

The Medium jako pierwsza gra wydana tylko na Series w większości zbiera dobre opinie i jest pozytywnym zaskoczeniem w old schoolowym klimacie, co tam u Sony? Na co teraz klapy czekają? Kiedy jakaś premiera?

Jutro. Kij wie co wyjdzie z tej samochodówki ale jak by nie patrzeć - eks na PS5 only.

Pytanie kiedy coś na xa?

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

Apropo Days Gone i liczby sprzedanych kopii w pamięci miałem jakąś migawkę z którejś konferencji Sony i coś tam utkwiło, że 7 baniek.  Nawet jeśli nie 7 to i tak poszło tego na tyle dużo aby mówić o sukcesie - bynajmniej o porażce.

nie wiem czy migawki z twojej głowy, to najbardziej rzetelne źródło informacji

Opublikowano

7 mln nowego ip od studia ktore robi pierwsza duza gre. Jak dla mnie im sie udalo

Opublikowano
10 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Klapy upadły tak nisko żeby walczyć Destruction AllStars?

Sam słyszałeś

12 minut temu, Jakim napisał:

eks na PS5 only.

i tylko tyle trzeba w tym niebieskim szambie. 

4 minuty temu, Ma_niek napisał:

7 mln nowego ip od studia ktore robi pierwsza duza gre. Jak dla mnie im sie udalo

No no, wiadomo. Tylko na Xboxie jak jest taka średnia to jest lipa i jak MS podaje liczbę graczy to się wstydzą sprzedaży. W PlayKurwoLandii to jest wielki sukces.

Opublikowano

Może zaczekajmy do jutra i zweryfikujemy czy jest czym walczyć.

Opublikowano
28 minut temu, Ma_niek napisał:

Chlopie wez nie strasz. Dikcmana raczej nie przerzuca do days gone wiec jestem spokojny.Niech go netflix przejmie tam bedzie te swoje wizje przelewal na ekran a od gier niech sie odpierdoli

@eX4cT_PLNo zajebiscie po 3 miesiacach wkoncu dostalem jakas next genowa gre, Jest swietnie. Nastepna za pol roku?

Świat się zmienia, zobacz te netflixy i inne media. Ludzie narzekają, że chcieliby żeby gry były takie jak kiedyś. Niestety postępowość ideowa toczy też branżę gierkową i myślę, że to dopiero początek i się jeszcze wszyscy mocno zdziwimy. 

Opublikowano
13 minut temu, Jakim napisał:

w pamięci miałem jakąś migawkę z którejś konferencji Sony i coś tam utkwiło, że 7 baniek.  Nawet jeśli nie 7 to i tak poszło tego na tyle dużo aby mówić o sukcesie

Opublikowano
31 minut temu, Ma_niek napisał:

Chlopie wez nie strasz. 

Ten rok to nie zapowiada się zbyt rewelacyjnie w premiery więc kiedy coś od sonego wyjdzie? Jakieś konkrety na ten rok w ogóle są oprócz destructiona? 

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

Może zaczekajmy do jutra i zweryfikujemy czy jest czym walczyć.

Ciekawe ile rozejdzie się destructiona w plusie? 

Opublikowano

CIekawe czy sony uważa to za sukces skoro się nie chwalą. Sony wchodzi do Bend:

Gracze wiemy, że gry wam się podobały, ale wiecie "what a shame"

Opublikowano

W sumie to się nawet dziwię, że ms jeszcze ubi klona nie zrobił. Nie żebym na niego czekał, wszak mi generacja ps4 obrzydziła je dostatecznie mocno ale jak by nie było to nadal najpopularniejszy gatunek gier. A tak się klapom mordy cieszą z tej twórczej wolności w ms ale ubiszrotów jednak nie muszą klepać co roku. To co tam jeszcze mamy. Była Japonia, zombie, czy jeszcze został jakiś nie wyeksploatowany temat do podmianki assetów?

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Przecież taki AstroBot na PS5 pobił każdego exa MS sprzedażowo.

kolejny błąd

przecież ta gra sprzedała się w liczbie: 0 (słownie: zero) egzemplarzy, bo jest a dodawana za darmo do każdego PS5, nie da się jej kupić, ani sprzedać

Opublikowano

Prawda jest taka ze jako uzytkownik xsx i ps5 jutro mam do wyboru nowego, kolejnego next genowego exa na sonke i control podrasowane na next geny za free vs gierki z 2018 i starsze za 700zl miesiecznie. Wybor jest prosty

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Może w końcu liściu ogra jakieś gry MSu, bo jak do tej pory na XBoxie to się brzydził.

Na razie to boty będą grały na xboxie w gry z logiem psstudios. 

Opublikowano

WTF... Jakie 700 miesiecznie? I jakie stare gry? Kilka dni temu była duża premiera bardzo chwalonej gry.. Weź już nie odlatuj :yao:

Opublikowano

@Donatello1991 Tej gry nie da się technicznie kupić. To że masz problemy ze zrozumieniem tak prostej rzeczy to raczej nikogo to nie dziwi.

Przestań też proszę z tymi aluzjami o wkładaniu w odbyt i całą tą fiksacją analną. Jesteś homoseksualistą, wiemy, przyjmujemy to do wiadomości, ale notoryczne żarty o zabawieniu erotycznym są niesmaczne i nie na miejscu.

2 minuty temu, schabek napisał:

kolejnego next genowego exa na sonke

Kolejne gówno? Kiedy jakieś dobre gry? :)

Opublikowano

Z tym Contro to w ogóle ciekawa sytuacja. Jak będziesz miał plusa i ściągniesz, to nawet jak kiedyś sobie odnowisz plusa to znowu pograsz, a jak wyleci z GP to już nigdy nie zagrasz, nawet jak odnowisz GP.

Opublikowano

Dziwię się klapom, że są dumni z posiadania takiego zboczeńca w swoim gronie. 

Kiedyś ten temat był śmieszny, a teraz robi się obrzydliwy :/

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Na razie to boty będą grały na xboxie w gry z logiem psstudios. 

W jakie? A w baseball, tak na pewno będziemy grali. Bte w jakiej czarnej dupie musi być sony, że to wydaje na xboxa? Czyżby wizja bankructwa? Kiedy kolejne sztosy od Sony na xboxie? 

Jak control wyleci z gpu to będzie latać po 30 zeta do kupienia więc duża strata. 

Edytowane przez lpcl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.