Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 923,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Zboczeńca? Chamuj bajere.

Niestety, ale nie znajduje innego określenia na osobę, która caly czas ma w głowie rzeczy aplikowane do odbytu :dunno:

Opublikowano
W dniu 31.01.2021 o 10:19, eX4cT_PL napisał:

Ale weź już Ty stul ten pysk bo nikt Cię tu czytać nie chce.

Pozwólcie, że zacytuję klasyka. 

Opublikowano
11 minut temu, Shago napisał:

WTF... Jakie 700 miesiecznie? I jakie stare gry? Kilka dni temu była duża premiera bardzo chwalonej gry.. Weź już nie odlatuj :yao:

700 rocznie mialo byc

Wgl czaicie ze boty podniecaja sie bejsbolem ktorego zasad nie znaja bo kojarzy on sie im tylko z napadaniem na staruszki? Posmakujecie w koncu delikatnie potegi PlayStation Studios ktorego prawdziwe hity i tak zawsze beda zarezerwowane dla niebieskiego obozu

Opublikowano

Ja bym im dał nawet tego Astro, ale by nie zdołali gry przejść, bo nie mają odpowiedniego nowoczesnego pada do tego. Bateryjkpad by nie dał rady.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Po prostu trafiło się ślepej kurze ziarno, a klapy mają spust jakby w Plusie była co miesiąc impreza jak w najlepszych czasach XGP. Śmiesznie się to czyta.

Podejrzewam, że rewelacji ta gra w plusie nie zrobi. Jak klapy zobacza, że biegasz po budynku (nie open world) i mapka nieczytelna to po 30 min. usuną z dysku. A tak poza tym to ile tych osób odpali wersję ultimate jak tak że 30% opłaca plusa a tych konsol ile poszło? 2 mln? Faktycznie pokazali my im. 

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Posmakujecie w koncu delikatnie potegi PlayStation Studios ktorego prawdziwe hity i tak zawsze beda zarezerwowane dla niebieskiego obozu

Jak Death Stranding czy Horizon? Czy ten baseball.

Poza tym nie ma czegoś takiego jak potęga PS Studios. Obecnie mają ze dwa zdolne zespoły i najgorszą monotonię wydawniczą od lat. Najbliższa generacja to będzie powtórka z PS3.

Opublikowano
30 minut temu, Shago napisał:

WTF... Jakie 700 miesiecznie? I jakie stare gry? Kilka dni temu była duża premiera bardzo chwalonej gry.. Weź już nie odlatuj :yao:

Schabek mówi o Liściu, który płaci za GP 700 zł rocznie z którego nie korzysta.

Opublikowano

Najnowsza generacja będzie rozwinięciem potęgi z ps4. 

Ale idąc tym tropem to gdyby MS w tej generacji powtórzył x360? Ale nie kurwa - pazerne fiuty dają tylko gry we wstecznej. 

Tamte czasy - Gearsy, Lost Oddysey, Mass Effect 1 i 2, Lost Planet, Bioschock, Blue Dragon.

Nie rozumiem czemu te debile już nie maja tylu gier na własność - chociaż czasowa. Tak jak nie rozumiem jak można kibicować tak zjebanej polityce waszej konsoli.!

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Najnowsza generacja będzie rozwinięciem potęgi z ps4. 

Ale idąc tym tropem to gdyby MS w tej generacji powtórzył x360? Ale nie kurwa - pazerne fiuty dają tylko gry we wstecznej. 

Tamte czasy - Gearsy, Lost Oddysey, Mass Effect 1 i 2, Lost Planet, Bioschock, Blue Dragon.

Nie rozumiem czemu te debile już nie maja tylu gier na własność - chociaż czasowa. Tak jak nie rozumiem jak można kibicować tak zjebanej polityce waszej konsoli.!

Dobra to gdzie te eksy na sonego?

Albo gdzie te czasowe eksy ja się pytam? Też nie rozumiem bronienia zjebanej polityki waszej konsoli! 

Opublikowano

No to masz 2 nowe exy na przestrzeni ostatniego pół roku. Plus kilka na przestrzeni całej generacji. No już nie bądź ulungiem

Opublikowano

A to już cztery. W lipcu wyszedł tlou2 i GoT. 

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak Death Stranding czy Horizon? Czy ten baseball.

Poza tym nie ma czegoś takiego jak potęga PS Studios. Obecnie mają ze dwa zdolne zespoły i najgorszą monotonię wydawniczą od lat. Najbliższa generacja to będzie powtórka z PS3.

Nie ma sensu zebysmy sie licytowali dopoki sony ma u siebie na wylacznosc Naughty Dog. Byc moze top 1 branzy. Porownac ich moc mozna chyba tylko z tym jakby nowe gry Rockstara wychodzili tylko na xboxa. Fakty.

Opublikowano

Chodzi mi o to ze wtedy ms lądował kase w nowe exy. Jak na Xbox fun day w pobierowie w 2006 roku zagrałem chwile w bioshocka to wiedziałem ze chce mieć ta konsole. Wtedy wiele gier było Xbox only. Teraz? 

Opublikowano

Only on jest tylko dla debili porzebujących racjonalizacji zakupu jednego sprzętu. Myślałem, że się z tego mentalnie wyrasta po wieku wczesnoszkolnym.

4 minuty temu, schabek napisał:

Porownac ich moc mozna chyba tylko z tym jakby nowe gry Rockstara wychodzili tylko na xboxa. Fakty.

Opinie. Dla mnie mnie miodnością z gry dorównują im PlayGrounds, a chociaż nie odmówię ND technicznych skilli tak nie wiem czy znam w branży bardziej przereklamowane studio.

Opublikowano

Jakby miec w dupie only on to by nie było dwóch konsol. 

Opublikowano

Myślę, że jedno nie wyklucza drugiego jak pokazuje popularność Switcha którego biblioteka składa się głównie z portów z WiiU oraz Xboxa który jakoś wciąż nie może zdechnąć, a gry ze stajni XGS cieszą się popularnością na różnych sprzętach. :dunno: 

Opublikowano
44 minuty temu, schabek napisał:

700 rocznie mialo byc

Oczywiście plus kupowany za 249 zł mam rozumieć. 

Za połowę tej kwoty co podałeś to można nabić na 3 lata GPU. 

Opublikowano

Rockstar kupiony przez Sony i zaorane, można zamykać temat, niektórzy by się pewnie powiesili ale nawet czasowe GTA6 to byby decydujący ruch

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.