Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Rockstar w 2021 xD

Rak na równi z Ubisoftem jak nie gorszy, jak można się nimi jarac.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 923,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

RDR2 to była piękna przygoda.

Opublikowano
2 minuty temu, aph napisał:

RDR2 to była piękna przygoda.

No i zaczekasz z 10 lat na kolejną. A może jeszcze gta 5 po raz trzydziesty i potem gta 6 online babe.

Opublikowano

Za RDR odpowiada inny dev niż za GTA, no ale pewnie zejdzie.

Opublikowano

Czaicie grać tylko na Playstation i grać w RDR’y w osranym 600p, a dwójkę w jakimś dynamicznym 4K?

Opublikowano

W licytacji na parametry zwycięzca i tak jest zawsze tylko jeden- PC.

Opublikowano

Nie tylko na pctach Medium średnio daje radę. Pamiętacie podjarkę series s?

No i co - 648p czy ileś tam.

Opublikowano

Pierwszy nextgen na nowych konsolach MS i już technicznie leży :D Nie zdziwie się jak ta moc XSX na papierze, to zwykła ściema, a w środku tak na serio to 6tfp XD I to nie są żarty, bo praktycznia każda gra chodzi gorzej od słabszej PS5. Scam jak nic.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Tak oczywiście ale po hitmanie 3 to już klapy obowiązkowy prozak musiały brać, a schaboszczak nawet kupił xsx, więc co się będzie działo potem? Łisker wyleczony z alkoholizmu? Pizza bez żółtych papierów? Xbox działa cuda. 

Opublikowano

Nie sądzę, 12 TF wydawało się w przypadku tej konsoli autoteliczne.

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Tak oczywiście ale po hitmanie 3 to już klapy obowiązkowy prozak musiały brać, a schaboszczak nawet kupił xsx, więc co się będzie działo potem? Łisker wyleczony z alkoholizmu? Pizza bez żółtych papierów? Xbox działa cuda. 

Hitmana ogralem na ps5 i bawilem sie swietnie. Zyleta, ultraplynnosc. Roznice miedzy tymi wersjami sa smieszne, nikt nie siedzi z lupa przy tv a bez niej te roznice sa nie do wylapania dla ludzkiego oka.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a potem widzisz u ziomka RDR2 w 1440p i gołym okiem zauważasz, że to nie jest 4K.

Nie.

Checkerboard na PS4 Pro w przypadku RDR2 powoduje miejscami efekt piksela o podwójnej szerokości - to delikatne zaburzenie ostrości obrazu Paolo.

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał:

A naprawili już na XSX fps w Hitmanie 3? Czyl dalej dropi w najważniejszym miejscu?

Rozumiem, że masz z krzaczorami jakieś miłe wspomnienia skoro piszesz, że to najważniejsze miejsce w hitmanie. 

Jakoś nie kojarzę, żeby hitman na przestrzeni 20 lat musiał się tam chować, to nie anczarted. 

Opublikowano
9 minut temu, aph napisał:

Checkerboard na PS4 Pro w przypadku RDR2 powoduje miejscami efekt piksela o podwójnej szerokości - to delikatne zaburzenie ostrości obrazu Paolo.

Widocznie mam bardzo dobry wzrok pomimo jego wady. :dunno: Pewnie wy nie macie - oko klapa nie widzi ponad rozdzielczość i framerate oferowany przez PS5.

Opublikowano

Za to kakaowe oko bota zawsze widzi pana Spencera. :)

Opublikowano

Ale weźcie sobie trochę poruchajcie stulejarze, było kupić tańszego Xboxa a nie przepłacać za PlayStation to na dziwkę by wam wystarczyło skoro kobieta wam nie daje, czytać się kurwa już nie da tych waszych pedalskich tekstów.

Opublikowano

No a jak mam nazwać typów którzy wybrali TYLKO XsX? Wyruchani a ze za Xboxa odpowiada facet i tu tez faceci (chociaż już nie jestem pewien) to po dodaniu dwa do dwóch tak wychodzi:notbad:

Opublikowano
16 minut temu, Donatello1991 napisał:

I właśnie w trójce musi się tam chować i są duże spadki.

Nie nie musi, może sobie przejść obok, jakoś w tych krzakach nikogo do ubicia nie ma. 

4 minuty temu, LiŚciu napisał:

No a jak mam nazwać typów którzy wybrali TYLKO XsX? Wyruchani a ze za Xboxa odpowiada facet i tu tez faceci (chociaż już nie jestem pewien) to po dodaniu dwa do dwóch tak wychodzi:notbad:

No ja ich nazywam fanami marki, a kryptopedały wszędzie widzą pedalstwo. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

Whisker ty się lepiej bój żeby MS nie kupił Capcomu.

Wtedy kupuje Xboxa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.