Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
53 minuty temu, easye napisał:

To jest ta slynna moc RTXow?

Screenshot_20210201-154834_YouTube.jpg

wszystko na tej pierdolonej karykaturze konsoli jest LOW xDDDDDDDDD

Tesla ma lepszy RTX niż ten szrot jebany.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

licza ze ograja za frytki z smyczapasie xDDD wstawaj asax

Opublikowano

Control na pierdostacji nie trzyma ani 60 ani 30 fps, upada kolejny mit o płynności tego szrota. Ale po co mi vrr? 

Opublikowano

Przecież chyba nikogo nie dziwi ze łatwy jest cofnięty w rozwoju o jakieś 20 lat, kiedy PC były modne, aktualnie PC nikogo.

Opublikowano
6 minut temu, lpcl napisał:

Control na pierdostacji nie trzyma ani 60 ani 30 fps, upada kolejny mit o płynności tego szrota. Ale po co mi vrr? 

do tego ustawienia na najniższych xD

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Pamiętajcie, u iziego zawsze 4K/120 na ultra, ale i tak woli grać w multiplatformy na konsoli. :) 

Ktora multiplatforme wolałem ogrywac na konsoli? 

Opublikowano
18 minut temu, easye napisał:

Ktora multiplatforme wolałem ogrywac na konsoli? 

Medium? Tak przynajmniej twierdzi twój gamercard 

Edytowane przez bluber

Opublikowano
10 minut temu, bluber napisał:

Medium? Tak przynajmniej twierdzi twój gamercard 

Gram na PC, nie mam przeciez Xboxa.

Opublikowano
22 minuty temu, Lokomotywa napisał:

do tego ustawienia na najniższych xD

Pewnie dlatego nie chcieli porównywać z xsx. W końcu już jakieś tam groźby od klapów dostawali w przeszłości. Ale co można oczekiwać od bandy zwichrowanych psychicznie osobników. 

Opublikowano

At this time we are announcing Xbox Series X and Windows PC platforms. We will discuss other platforms and their availability at a future date

Medium :dynia:

No no fajny ten ex, zaraz na Pleejsteszyn.

Opublikowano

Co za zaskoczenie xD wy jacys pojebani jestescie.

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

At this time we are announcing Xbox Series X and Windows PC platforms. We will discuss other platforms and their availability at a future date

Medium :dynia:

No no fajny ten ex, zaraz na Pleejsteszyn.

Zaraz czyli kiedy? Zresztą czy ma mnie to jakoś boleć bo jakby co to już skończone za 4 zeta w gpu. Niech klapy płacą jakby co, proponuję 360, oni to lubią. 

Opublikowano

Jest w gamepassie to i tak jak ex, a ty klapie gdzie grałeś?

Opublikowano

Patrzcie jaka to jest inna rzeczywistość. MEdium na XSX to wydarzenie roku, bo jedyna gra. Ja wjedzie na PS5 to nawet nikt nie zauważy w morzu świetnych gier.

Opublikowano

Bedziecie czekali na uzywke na 40zl za dwa lata.

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Patrzcie jaka to jest inna rzeczywistość. MEdium na XSX to wydarzenie roku, bo jedyna gra. Ja wjedzie na PS5 to nawet nikt nie zauważy w morzu świetnych gier.

Jak tutaj nie ma czasu na pierdolenie się z jakimś mediumem bo czasu na granie nie ma bo tego tyle jest. No fajna gierka, dwa wieczory i po sprawie. Tak żyją boty, a ty pizza idź w destruction grać. 

Opublikowano

Oni wpadają w szał bo jutro 3 konkretne gry będziemy ogrywać za darmo w najlepszej jakości i z wykorzystaniem Dual Sense

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Bedziecie czekali na uzywke na 40zl za dwa lata.

Dobra gra bo można przejść i szybko pogonić jak to klapy lubią robić. Tylko kto to będzie chciał kupić jak za darmo w gpu dają. 

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

Oni wpadają w szał bo jutro 3 konkretne gry będziemy ogrywać za darmo w najlepszej jakości i z wykorzystaniem Dual Sense

Ale ten control to na low i spadkami poniżej 60 lub 30 fps więc do najlepszej jakości będziesz musiał zastosować środki znieczulające. 

Opublikowano

Kolejne pedalskie teksty, ale jakoś mnie to nie dziwi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.