Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Czopki, sperma, dupa, ruchanie, dymanie etc. Tak, zdecydowanie my najwięcej piszemy o twoich fantazjach.

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Czopki, sperma, dupa, ruchanie, dymanie etc. Tak, zdecydowanie my najwięcej piszemy o twoich fantazjach.

Może myśli, że znajdzie na forum chłopaka. 

Opublikowano

Ja tam życzę klapom The Medium na PayStation. Niech chociaż raz na generację zaznają czegoś oryginalnego, nietuzinkowego, artystycznego. Od tych cinematic experience to już klapom mózgi się lasują. 

Opublikowano

To ja też życzę botkom jakiekolwiek gry w tym roku, ktora będzie dobra i nie wyjdzie na PlayStation. Poważnie. Bo to takie smutne trochę.

Opublikowano

To jak jesteśmy przy życzeniach to ja życze donatello, whiskerowi, schabkowi i liściowi rozumu i godności człowieka

Opublikowano

Tak se myślę...

Jeśli donatello by się spotkał z whiskerem i go dobrze spił, to może by było jakieś dobre zakończenie z tego. :Coolface:

Opublikowano
7 minut temu, Jakim napisał:

To ja też życzę botkom jakiekolwiek gry w tym roku, ktora będzie dobra i nie wyjdzie na PlayStation. Poważnie. Bo to takie smutne trochę.

a co nam z tego że nie wyjdzie na playstation? z garem nie mamy jak niebiescy

Opublikowano
11 minut temu, C1REX napisał:

Jeśli donatello by się spotkał z whiskerem i go dobrze spił, to może by było jakieś dobre zakończenie z tego. 

Pizza Donatello 4 sery to alter-konto, więc sa duże szanse że to własnie Whisker uzewnętrznia swoje drugie "ja" :dog:

Opublikowano
10 minutes ago, dee said:

Pizza Donatello 4 sery to alter-konto, więc sa duże szanse że to własnie Whisker uzewnętrznia swoje drugie "ja" :dog:

Być może, ale ja stawiam bardziej na idealną drugą połówkę.

Opublikowano
7 minut temu, C1REX napisał:

Być może, ale ja stawiam bardziej na idealną drugą połówkę.

Idealną drugą połówkę to ja mam w barku.

Poza tym moja konsola szybciej przechodzi w stan spoczynku niż Ja.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Z donatello by Ci się dobrze grało ma splitscreen. 

On na górze, ty na dole.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
54 minuty temu, ASX napisał:

To jak jesteśmy przy życzeniach to ja życze donatello, whiskerowi, schabkowi i liściowi rozumu i godności człowieka

Jak to są życzenia od ASX aka "ball less" to wolałbym bym chyba nie mieć godności.

Inna sprawa że godności to tak naprawde nie maja boty. Bo jeszcze kupować Xone to rozumiem bo świenty x360 podniósł poprzeczke. Ale żeby po 7 latach słabej konsoli, po blamażu z Halo Infinity, nie mając nic mocarnego w zapowiedziach oprócz setek gier we wstecznej kupować na premieere XsX jako jedyny sprzęt i jeszcze pluć na konkurencje? To trzeba mieć przejebane życie i nie mieć od niego wymagań. 

Nic dziwnego że trigger o alkohol u weskera tu wjeżdża - sami byście się nayebali patrząc w lustro ale po cebuli GP na 3 lata starcza tylko na tani spiryt. 

Opublikowano

@LiŚciu ps5 to będzie dopiero konsola do wstęcznej. Taka ps4 pro max.

ps4 sprzedał się za dobrze, a ps5 za słabo i są problemy z produkcją. Nie opłaca się robić next genów. Cross geny co najwyżej. 

Tak więc daruj sobie już te gadki o grach next gen na ps5.

Opublikowano

Nie chciałem za dużo "l" w jednym wyrazie - celowo rozdzieliłem. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
45 minut temu, LiŚciu napisał:

Jak to są życzenia od ASX aka "ball less" to wolałbym bym chyba nie mieć godności.

Inna sprawa że godności to tak naprawde nie maja boty. Bo jeszcze kupować Xone to rozumiem bo świenty x360 podniósł poprzeczke. Ale żeby po 7 latach słabej konsoli, po blamażu z Halo Infinity, nie mając nic mocarnego w zapowiedziach oprócz setek gier we wstecznej kupować na premieere XsX jako jedyny sprzęt i jeszcze pluć na konkurencje? To trzeba mieć przejebane życie i nie mieć od niego wymagań. 

Nic dziwnego że trigger o alkohol u weskera tu wjeżdża - sami byście się nayebali patrząc w lustro ale po cebuli GP na 3 lata starcza tylko na tani spiryt. 

A widzisz mówiłem, żebyś wykupywał te walające się xsx ze zdjęć co wrzucałeś. Lepsza lokata w kapitał niż akcje CDPR przed cyberem. Mają być braki w zaopatrzeniu przez cały rok 2021.

Btw jaką konkurencję? Spidermony i demony? A klapy grają w forzę i wsteczną. Pizza się tylko reklamuje bo myśli, że to różowa landrynka. Ty jak zawsze bredzisz, łisker jeszcze nie wytrzeźwiał, Mendrek i Yeti już dawno spierdolili pod kamień jak zobaczyli Hitmana na xsx i control UE na pierdostację w low i latających fpsach. No jest w tej waszej krucjacie jakiś sadomasochizm. 

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Mają być braki w zaopatrzeniu przez cały rok 2021.

No widzę ta krucjatę żenujących botów. 

Niebiescy w dziale preorder ps5 czekają na jakieś info o dostepności i jak coś jest to od razu kupują. 

Zielony (głownie ASX) w dziale komentarze xboxa wrzuca info że będzie ciężko z dostępnością, jakby chciał napisac 'słuchajcie, zajebiście że xboxów nie bedzie, cieszmy się bo moze ktoś pomyśli że Xboxy się sprzedają"

Więc jak mówimy o masochiźmie to może popatrz na swoich zielonych botów. 

Opublikowano

Dziwne że niebiescy się bawią i są zadowoleni ogrywając PS5 a boty ciągle narzekania i bóle oraz majaki

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
18 minut temu, Whisker napisał:

Dziwne że niebiescy się bawią i są zadowoleni ogrywając PS5 a boty ciągle narzekania i bóle oraz majaki

U ciebie to nie widzę dobrej zabawy a rosnącą chęć kupienia xsx. 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Normalna reakcja. Po tym co wczoraj zobaczyłem naprawdę dziwię się, że ludzie kupują tego małża bez gier z powodów innych niż sentyment.

Ewentualnie backlog jak ktoś nie ograł tych tzw. "sztosów". 

Opublikowano

Moje opinia jest prosta.

Jak ktoś siedział cała generacje na PS4 to kupuje Xboxa Series X

Jak ktoś siedział cała generacje na Xbox One to kupuje PS5 lub zostaje przy Series bo jest biedny a Game Pass to złoto, każda inna decyzja to szczyt głupoty.

Opublikowano
13 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Moje opinia jest prosta.

Jak ktoś siedział cała generacje na PS4 to kupuje Xboxa Series X

Jak ktoś siedział cała generacje na Xbox One to kupuje PS5 lub zostaje przy Series bo jest biedny a Game Pass to złoto, każda inna decyzja to szczyt głupoty.

Ja siedziałem poprzednią na obydwu i wybór też był prosty. Naprawdę powieka mi nie drgnęła, nawet na moment. 

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Ja siedziałem poprzednią na obydwu i wybór też był prosty. Naprawdę powieka mi nie drgnęła, nawet na moment. 

Ja miałem w domu obie konsole ale grałem głównie na PS4, wybor był dla mnie prosty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.