Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Moje opinia jest prosta.

Jak ktoś siedział cała generacje na PS4 to kupuje Xboxa Series X

Jak ktoś siedział cała generacje na Xbox One to kupuje PS5 lub zostaje przy Series bo jest biedny a Game Pass to złoto, każda inna decyzja to szczyt głupoty.

A jak ktoś siedział poprzednia na ps4 i kupił ps5 i jakby kupił xsx i miał obie konsole to system zaburzony?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

A jak ktoś siedział poprzednia na ps4 i kupił ps5 i jakby kupił xsx i miał obie konsole to system zaburzony?

Widzę, że alkohol, już puścił ale ja bym jeszcze z tym walczył tj. aplikując większe ilości na znieczulenie. Chcesz tak łatwo dać się podejść. A popek i upojne chwile z pajonkiem, magia, pieprz i niebieskie królestwo? Pomyśl jak będzie czuł się pizza, Mendrek i Yeti. Nie zostawiaj kolegów klapów. 

Już pisałem o tym, że staniecie się klientami MSu ale nie sądziłem, że tak szybko.

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Uznałbym ze ma za duzo pieniędzy, lepiej poczekać do jakiegoś system sellera.

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

Dobra tak na poważnie to bierz tego xsx i nie pierdol. 

Opublikowano

Zawsze pierwszy zakup w generacji to jest kwestia sympatii do jednych czy drugich. Wazne zeby ten zakup byl jednak podparty jakims zdrowym rozsadkiem tak jak u mnie z ps5 a nie tylko jaja spencera na oczy i budziki na 6:30 bo o 10:00 start preorderow xsx ktore sa dostepne do dzisiaj XDDDDDDDD

oj kurwa dusze sie ze smiechu za kazdym razem jak sobie przypominam ta determinacje bociarzy tamtego dnia. A pamietacie jak exact czy inny cyrkowiec 400km zapierdalal po swoja sztuke? Jaja jak chuj

Opublikowano
9 godzin temu, LiŚciu napisał:

Dzisiaj kolega musiał w re2r wyłączyć auto hdr bo się gryzł z hdr w grze. Czujecie, znowu żeby gra dobrze na XsX chodziła to trzeba coś wyłączać w funkcjach konsoli.

Dodam ze na pleyce tego nie ma. 

Czekaj czekaj. A to nie jest tak, że wszystkie gry na PS5 odpalają się w HDR, nawet te które go nie mają i trzeba to wyłączać w opcjach konsoli za każdym razem gdy chcesz odpalić grę co ma tylko SDR?

Edytowane przez Ins

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

Zawsze pierwszy zakup w generacji to jest kwestia sympatii do jednych czy drugich. Wazne zeby ten zakup byl jednak podparty jakims zdrowym rozsadkiem tak jak u mnie z ps5 a nie tylko jaja spencera na oczy i budziki na 6:30 bo o 10:00 start preorderow xsx ktore sa dostepne do dzisiaj XDDDDDDDD

oj kurwa dusze sie ze smiechu za kazdym razem jak sobie przypominam ta determinacje bociarzy tamtego dnia. A pamietacie jak exact czy inny cyrkowiec 400km zapierdalal po swoja sztuke? Jaja jak chuj

Po dziś dzień są niedostępne w Irlandii i problem z dostępnością będzie do Czerwca.

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

To jak jesteśmy przy życzeniach to ja życze donatello, whiskerowi, schabkowi i liściowi rozumu i godności człowieka

Asax, pamietam Cię z siłowni Pure w bluecity , zero obnoszenia się tylko normalny gość. Od zawsze szanuje to jak i twoje zdanie.

Opublikowano

Słowo pisane asx bardziej sugeruje ze ręczniki na silce podaje. Ale ja go nie widziałem.

Opublikowano
42 minutes ago, LiŚciu said:

Słowo pisane asx bardziej sugeruje ze ręczniki na silce podaje. Ale ja go nie widziałem.

Różnica poziomu wypowiedzi sugeruje, że co najwyżej @ASX buty czyścisz. 

Opublikowano

LiŚciu zostanie zapamiętany jako człowiek, który striggerował asx'a. :D

Opublikowano

Sam się chłop triggeruje bo mu konsole obrażajo. Wywołuje do głównych tematów po czym ucieka. Obraża tak po prostu niebędąc w żadnej dyskusji. 

W realu to moze być nawet dyrektor schroniska dla bezdomnych zwierząt na paluchu który pracuje pro bono ale na formku wychodzi z niego zwierze:)

Opublikowano

Control nextgent update for free, Destruction all stars ehh kolejny normalny dzień w obozie Sony, a u xbotów co? No w sumie nic. Tak myślałem.

Opublikowano

image.png.b03bdcf191eeded9401d19928c8d0dc5.png

Niezły next gen upgrade. Dobrze, że ograło się na PC w 60 I RTX  j e d n o c z e ś n i e, do tego gra na ludzkich ustawieniach jakości graficzki.

Opublikowano

No ale pc to jednak garbienie się przed biurkiem.

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejny "ex" sonki na xboxie  :)

Opublikowano
13 godzin temu, LiŚciu napisał:

ASX

12 godzin temu, LiŚciu napisał:

Zielony (głownie ASX)

9 godzin temu, LiŚciu napisał:

asx

mam dziwne wrażenie że Listunio ma jakąś dziwną obsesje na moim punkcie, wczoraj wiczorem napisał 3 posty na mój temat + jeden dzisiaj xd

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał:

Control nextgent update for free, Destruction all stars ehh kolejny normalny dzień w obozie Sony, a u xbotów co? No w sumie nic. Tak myślałem.

Jak zwykle zakrzywianie rzeczywistości u klapów. Control w wersji ultimate dostaje next genowy update na obu konsolach, właściciele wersji podstawowej pewnie muszą dopłacić, czyli standardowa procedura ruchania w dupala rodem z PS5. Pewnie byś to wiedział, gdybyś miał jakiegoś next gena. 

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

mam dziwne wrażenie że Listunio ma jakąś dziwną obsesje na moim punkcie, wczoraj wiczorem napisał 3 posty na mój temat + jeden dzisiaj xd

Czuj sie wyróżniony xd

Opublikowano
7 minut temu, Hum napisał:

Jak zwykle zakrzywianie rzeczywistości u klapów. Control w wersji ultimate dostaje next genowy update na obu konsolach, właściciele wersji podstawowej pewnie muszą dopłacić, czyli standardowa procedura ruchania w dupala rodem z PS5. Pewnie byś to wiedział, gdybyś miał jakiegoś next gena. 

Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz? For free to słowo klucz. Dymanie na xszrocie bo trzeba dopłacić. Każdy posiadacz Playstation ma za darmo.

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Każdy posiadacz Playstation ma za darmo.

link

albo wypierdalaj

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?

For free to słowo klucz. Każdy posiadacz Playstation ma za darmo.

Dymanie na xszrocie bo trzeba dopłacić.

Czytaj każdy posiadacz za darmo jeśli opłaca PS+ XDDDDDDDDDDDDD Pięknie się wygłupiłeś i zaprzeczyłeś sobie we własnym poście.

Serio, aż szkoda teraz tutaj siedzieć jak niebieską stronę (z dwoma wyjątkami) reprezentują takie ameby.

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Kto chciał to już zagrał w gamepassie

No wciąż wygląda gorzej niż wersja z PC z 2018, kisnę z plejszmaciury. :pawel: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.