Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, Donatello1991 napisał:

zrosną

Zrosnąć, to się tobie mogą najwyżej szare komórki, których i tak za wiele nie posiadasz. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
34 minuty temu, LiŚciu napisał:

Tak, lisciu szuka zaczepek w temacie Console Wars:sapek:

Bo to prawda, jak ten tekst z płaceniem za usługi. Nie kurwa nie płacimy, dostajemy z 500+ też game passa. Weź liŚciu się czasem pierdyknij w łepetynę. 

Opublikowano

Zacznijcie czytać ze zrozumiem. Grzecznie proszę.

@Paolo de Vesir nie gram na piratach, nie robię zrzut i nawet za GO płace pełną cene i mam go na dwa lata do przodu a nie "na miesiąc żeby ograc co chce i olać - takie ruchanie na kase w białych rękawiczkach"

@lpcl jest CW, jest głupi tekst botów o nie płaceniu/płaceniu jest odbicie piłki, poczytaj na spokojnie, przy herbatce kilka postów

Dziękuje, 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Zacznijcie czytać ze zrozumiem. Grzecznie proszę.

@Paolo de Vesir nie gram na piratach, nie robię zrzut i nawet za GO płace pełną cene i mam go na dwa lata do przodu a nie "na miesiąc żeby ograc co chce i olać - takie ruchanie na kase w białych rękawiczkach"

@lpcl jest CW, jest głupi tekst botów o nie płaceniu/płaceniu jest odbicie piłki, poczytaj na spokojnie, przy herbatce kilka postów

Dziękuje, 

OK to na głupi tekst odpowiadasz jeszcze głupszym, good job bro. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Uderz w stół, cholerna niebieska swołocz. :) Jesteście rakiem.

Teraz, lpcl napisał:

OK to na głupi tekst odpowiadasz jeszcze głupszym, good job bro. 

Taki typowy listek, ośmiesza się regularnie. :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Uderz w stół, cholerna niebieska swołocz. :) Jesteście rakiem.

Widze że kompleks wchodzi na wyższy poziom. Zaczałeś się wywyższać nad ludzmi w tym temacie? Można się było tego spodziewać. 

Opublikowano

U nich sfrustrowanie sięga już zenitu. Jak dobrze świetnie się bawić przy konsoli i grach i cieszyć się z elitarną grupą graczy

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

U nich sfrustrowanie sięga już zenitu. Jak dobrze świetnie się bawić przy konsoli i grach i cieszyć się z elitarną grupą graczy

Odpaliłeś już tego controla czy czekasz na pakiet tekstur w high na PS6? 

Opublikowano

Teraz klapy i w temacie control bedą rozwiązywać swoje problemy. Ściąga się wersja na ps4 czy ps5? Kto to wie.

Opublikowano

Tak, to alter łiskasa, nie ma wątpliwości.

Opublikowano
8 minutes ago, Donatello1991 said:

Control śmiga zajebiście teraz. 60fps i ssd to gamechanger. A xczopki jak tam? Trza płacić za update haha

Za ps plus i dostęp do tej gry też musisz płacić. 

Zbieranie gier z plusa to najsilniejsza smycz. Sam mam ją na szyi :nvmnd:

3 minutes ago, Bzduras said:

Tak, to alter łiskasa, nie ma wątpliwości.

Wątpię. Co najwyżej spotykają się na whiskey i lody.

Opublikowano

Elon to się zna na rzeczy

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
41 minut temu, Whisker napisał:

Jak dobrze świetnie się bawić przy konsoli i grach i cieszyć się z elitarną grupą graczy

Tak się świetnie bawicie, żę napierdalacie 2/3 postów tutaj. Haa atfuuuu, a najbardziej na tego przychlasta z Wrocławia.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak się świetnie bawicie, żę napierdalacie 2/3 postów tutaj. Haa atfuuuu, a najbardziej na tego przychlasta z Wrocławia.

:banderas: Uwielbiam.

Opublikowano
37 minut temu, Donatello1991 napisał:

Control śmiga zajebiście teraz. 60fps i ssd to gamechanger. A xczopki jak tam? Trza płacić za update haha

Szkoda, że savy nie działają i trzeba drugi raz przechodzić żeby zagrać w dodatki. Ale kto by ogarnął savy i ich przenoszenie w 21 wieku. Zaraz chyba ms ale nie sonka. 

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Szkoda, że savy nie działają i trzeba drugi raz przechodzić żeby zagrać w dodatki. Ale kto by ogarnął savy i ich przenoszenie w 21 wieku. Zaraz chyba ms ale nie sonka. 

Jak zwykle Sony w średniowieczu.

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Szkoda, że swojego mózgu nie podłączył, żeby ktoś się nim pobawił. Typ, którego firmy nie przynoszą zysku a sam jest jednym z najbogatszych ludzi. Weź mi to wytłumacz. 

6 minut temu, bluber napisał:

:obama:

Fakowe info, LiŚciu już zdementował. 

Opublikowano

Klapy maja pamięć złotej rybki. Skoro zapominaja po 5 sekundach jak ich rucha Sony, to zapomnieli też w  co grali. Więc zaczną tego Controla na świeżo.

Warto dodać, że jeszcze niedawno Control był dla klapów śmieciem nie wartym uwagi. Odkąd dostali go PS+ awansował na GOTY i mesjasza gier wideo :xboss:

No tak, kłopoty z pamięcia u klaperstwa, znowu

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nic tylko skupować XSX (które wręcz walają się pod nogami w każdym elektromarkecie) i wysyłać na zachód z przebitką 200EUR.

Już mu tłumaczyłem żeby tak zrobił, zaraz po tym jak chciał panele oledów kupować za 1k i sprzedawać za 4k. Prawdziwy mastermind. Tam exacty jeżdżą po 400 km a tutaj bogactwo xsx. Może dostaliśmy o jedno zero za dużo tj. nie 40k a 400k tylko ms jeszcze nie doszedł do tego bo zajęci naprawą konsoli wrednego. Myślę, że na spotkaniu biden Duda temat tej awarii zostanie jeszcze poruszony. 

Edytowane przez lpcl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.