Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

Pad do Xboksa sam chyba ładuje ładowalne baterie AA. Nie trzeba oddzielnej ładowarki.

Jak to cudownie ze ciapex jest po Waszej stronie. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Lisciu, bedziesz giercował tym murzynkiem w hełmie czy panienką-kotem?

Opublikowano

Kobieta kot i inne śmieszkowe postaci 'coming soon' więc wszyscy pewnie pójdą w murzyna :frog:

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Tu na forum się mówi o aku. A co z reszta kilkunastu milionów użytkowników xboxa360, xone i xsxs?

nie wiem ale wydaje mi się że ze względu na wygodę i koszta wiele osób korzysta jednak z aku 

Opublikowano

Odjazdowy design nie ma co. Gearsy nie mają podjazdu do tego mp. 

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Lisciu, bedziesz giercował tym murzynkiem w hełmie czy panienką-kotem?

Nie myślałem żeby to pobierać. Nie gram raczej w takie gry. :lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

nie wiem ale wydaje mi się że ze względu na wygodę i koszta wiele osób korzysta jednak z aku 

Ja mam play and charge. 

Opublikowano

Baterie to są groszowe sprawy w sumie. W LIDLu sprzedają PowerCell czy jakoś tak za 10zł/8sztuk. Para paluszków to jest ok. 25-30h, a takich par masz 4 = 100-120h/10zł.

100-120h to jest średnio 3-4h dziennie grania, więc zostaje argument wygody, bo muszę pamiętać żeby raz w miesiącu zrobić zakupy i kupić przy okazji baterie. :pawel: 

Opublikowano

Jakie kurwa baterie. Ludzie 

Is the Series X/S controller compatible with rechargeable batteries?

Yes. If you don´t want to worry about replacing the batteries on your controller every few weeks, you can get a pack of rechargeable batteries. While any pair of AA batteries will do, there are a few that are made for the Xbox Series X and Xbox Series S, like this one.

If you already have a rechargeable battery, you can even go further and buy a charging station as well. Charging Stations are little stands where you can plug in your gamepad to recharge their energy when not playing. The Series X and Series S already have a couple of stands you can buy, if you rather don´t worry about keeping your batteries charged.

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Baterie to są groszowe sprawy w sumie. W LIDLu sprzedają PowerCell czy jakoś tak za 10zł/8sztuk. Para paluszków to jest ok. 25-30h, a takich par masz 4 = 100-120h/10zł.

100-120h to jest średnio 3-4h dziennie grania, więc zostaje argument wygody, bo muszę pamiętać żeby raz w miesiącu zrobić zakupy i kupić przy okazji baterie. :pawel: 

Na pewno lepsze rozwiązanie niż dawanie chujowej baterii i konieczność ładowania co 5 godz. Pomijam, że o kabel się jeszcze można wypierdolić jak zapomnisz, że pad podłączony. Ale klapy, oczywiście drugiego padxika, mogą kupić i ładować na zmianę, to jest spoko i dbanie o środowisko ale nie aku. 

Łisker z drugim padem to może nawet udawać, że sobie z kimś gra coopa a nie tylko chlanie do lustra jak degenerat jakiś. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
8 minutes ago, Czoperrr said:

Temat baterii?

maxresdefault.jpg

Nie ma tematu.

Wkładasz zwykłe ładowalne paluszki i działa jak wewnętrzna bateria. Ładujesz na kablu lub na stacji.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

U mnie wygralo lenistwo.

Nie rozumiem logiki jak zwykłe paluszki, które musisz wymieniać to leniwe rozwiązanie.

Opublikowano

„ładowalne baterie”, „ładowalne paluszki”, kuuuurwa :whyyy:

Cirex, napisz po prostu akumulatorki

Opublikowano
5 minutes ago, MYSZa7 said:

„ładowalne baterie”, „ładowalne paluszki”, kuuuurwa :whyyy:

Cirex, napisz po prostu akumulatorki

Myślałem, ale można pomylić z dedykowanymi akumulatorkami do Xboksa, które mają mało sensu.

p01pe246500c.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, schabek napisał:

26FD6221-8D04-4A66-8CD0-54E31D9212DE.jpeg.7697906c6c43ff4020568f5809ec81a6.jpeg

539C31E9-A490-4C09-B1F2-A5D4B97F52FA.jpeg.19bae6cfc2f00d8e29e8574f6911707a.jpeg

To sa wlasnie te detale. Wygoda, prostota, czysty, niezaklocony fun vs wieczne rzucanie klod pod nogi

Aleś chujostwo kupił. 

Było brać Everactive nc-1000 i akumulatorki 2500 mAh tej samej firmy. 

Taki zestaw dodaje przynajmniej 2 teraflopsy i Hitman w krzakach nie tnie :)

Opublikowano

Uwaga, dodaje zdjęcie które przeciętny klap może nie zrozumiec.

BA658007-211C-4721-A3C7-9756BEDE1E32.jpeg

image.jpg

Opublikowano

1 godzinę temu, schabek napisał:

26FD6221-8D04-4A66-8CD0-54E31D9212DE.jpeg.7697906c6c43ff4020568f5809ec81a6.jpeg

539C31E9-A490-4C09-B1F2-A5D4B97F52FA.jpeg.19bae6cfc2f00d8e29e8574f6911707a.jpeg

To sa wlasnie te detale. Wygoda, prostota, czysty, niezaklocony fun vs wieczne rzucanie klod pod nogi

chujowa gra, chujowe akumulatorki :reggie:

Opublikowano

Allstars? Niesamowita R O Z W A L K A w multi nie dla bociarza

Chujowe bateryjki? Pelna zgoda, wszystkie bateryjki do pada na bateryjki sa chujowe jak gears of war 1, 2, 3, 4, 5 i tactics :) 

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Chujowe bateryjki? Pelna zgoda, wszystkie bateryjki do pada na bateryjki sa chujowe

Tak po prawdziwe, to pady do plejstejszona też są na bateryjki, tylko te bateryjki są podłej jakości i jeszcze podlejszej pojemności, trza je ładować kablem i nie ma możliwości ich wymienić jak padną 

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
3 godziny temu, lpcl napisał:

Odpaliłeś już tego controla czy czekasz na pakiet tekstur w high na PS6? 

Odpalę jak wrócę z pracy, spokojnie. To będzie upojny wieczór, bez grama alkoholu

Opublikowano
23 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Uwaga, dodaje zdjęcie które przeciętny klap może nie zrozumiec.

BA658007-211C-4721-A3C7-9756BEDE1E32.jpeg

image.jpg

Co to takie zasyfione? W kurzu całe? Widać że gracie raz do roku i jeszcze te napisy null to pewnie zapowiedź nowych gier na Xa. Czujecie mieć taki syf i kompletowanie jak śrubki, nie mógłbym tak żyć

5 minut temu, Michał102 napisał:

Donka zaprosiłeś? :kaz:

Only PS5, This is for the Players

Has No Limits

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.