Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Odpalę jak wrócę z pracy, spokojnie. To będzie upojny wieczór, bez grama alkoholu

Jak upojny bez grama alkoholu to coś tu się mocno nie zgadza. 

Tak czy inaczej ja wieczorem nie przeglądam cw bo nie chcę znowu oglądać zdjęć rozmazanego ekranu tv oraz popka. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

schabek kupił najtansze akumulatorki, bo jest przyzwyczajony do chujnii w playstation.

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

schabek kupił najtansze akumulatorki, bo jest przyzwyczajony do chujnii w playstation.

Już i tak 4 zeta na gpu zabulił i mocno nadszarpnął budżet. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Whiskey, tam jest kurz bo tak rzadko trzeba je ladowac, twoj kabel to juz sie pewnie przetarl dawno.

Opublikowano
42 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Uwaga, dodaje zdjęcie które przeciętny klap może nie zrozumiec.

BA658007-211C-4721-A3C7-9756BEDE1E32.jpeg

image.jpg

Ale syf. Wyglada to jak wyświetlona biblioteka z gamepassa.

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale syf. Wyglada to jak wyświetlona biblioteka z gamepassa.

I to w 2k jak dash gowno rozmazane

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

44 ze smartem to juz i tak o 44zl wiecej na ladowanie pada niz od czasow ps3.

Xbox? Chujowo ale przynajmniej drogo

Opublikowano

A teraz idź do lustra, spójrz sobie w oczy i powiedz na głos: jestem zwierzęciem

Opublikowano
3 minuty temu, Hum napisał:

A teraz idź do lustra, spójrz sobie w oczy i powiedz na głos: jestem zwierzęciem

Jestem niebieskim lwem, krolem gamingowej dzungli. Mowie sobie to za kazdym razem jak spojrze na sonke

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

lubie byc ruchany w dupe. Mowie sobie to za kazdym razem jak spojrze na sonke

FTFY

Opublikowano

Kurrrrwa jak Sony teraz rozwaliło temat...

WTOREK:

DESTRUCTION ALL STARS

CONTROL ULTIMATE Z DLC I RAYTRACINGIEM

CONCRETE GENIE

PIĄTEK:

NIOH REMASTERED

NIOH 2 REMASTERED

Kiedy w to grać jak tu sztos za sztosem leci. Dobrze, że Medium do zmęczenia w dwa wieczory, to mogłem Xboksa wyłączyć do czasu następnej premiery.

Opublikowano
4 minuty temu, ping napisał:

to mogłem Xboksa wyłączyć do czasu następnej premiery.

Przykryj go jakimś ręcznikiem. Bo jeśli tego nie zrobisz to będziesz potrzebował szpadla żeby go po tym czasie odkopać z kurzu. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Przykryj go jakimś ręcznikiem. Bo jeśli tego nie zrobisz to będziesz potrzebował szpadla żeby go po tym czasie odkopać z kurzu. 

Trochę prawdy w tym jest, Jeszcze od niedawna odgrzebaliśmy z EKIPĄ grę MONSTER HUNTER World. Niestety EKIPA gra na zwykłych Soniaczach 4 i cóż mogę powiedzieć - gdy oni mają loading, to ja już dawno biegam po mapie i tlukę potwory. To co SONY zrobiło z PS5 i tym jak działają gry ze wstecznej to jest jakiś CUD. Ten SPRZĘT ma taką moc, że kwestią czasu i dobrej woli jest wrzucenie emulatora PS1 i PS2 na zasadzie wkładasz płytę i grasz.

Opublikowano
47 minut temu, ping napisał:

Trochę prawdy w tym jest, Jeszcze od niedawna odgrzebaliśmy z EKIPĄ grę MONSTER HUNTER World. Niestety EKIPA gra na zwykłych Soniaczach 4 i cóż mogę powiedzieć - gdy oni mają loading, to ja już dawno biegam po mapie i tlukę potwory. To co SONY zrobiło z PS5 i tym jak działają gry ze wstecznej to jest jakiś CUD. Ten SPRZĘT ma taką moc, że kwestią czasu i dobrej woli jest wrzucenie emulatora PS1 i PS2 na zasadzie wkładasz płytę i grasz.

Odkrycie wstecznej ad 2021 by klapy. Jeszcze napisz, że dostaniecie wersję gier z ps one i ps2 enhanced z teksturami 4k za free. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
7 minut temu, creatinfreak napisał:

Ej ale destruction to nowa gierka i to na dodatek ex. Tak więc status +1

Jak eks sony to nawet +3 do chujowości czyli tak 7/10 w oczach klapów. 

Opublikowano

W tego allstarsa tylko największe mloty jak nero będa grały. Gra na godzinke do sprawdzenia i tyle.

Opublikowano

A jak tam dzisiaj zapowiedz gierek w GP? Jedyne co jest na tej liście chujowości to FF12 który ściagne na PC żeby sprawdzić czy warto go kupić na Switcha. 

Opublikowano

Pytałem ludzi pawelku którzy mają jakiekolwiek wymagania od życia i grania. Nie ciebie. :lapka:

Opublikowano

Gdybyś jeszcze faktycznie grał w jakieś gry to może uznałbym to za afront, ale pamiętam, że nie dość że praktycznie nie ograłeś nic na Xie to nawet na moim koncie PSN deptałem Ci po piętach względem ukończonych tytułów (a profil przypomnę założyłem na PS4). :) 

Pozdrawiam cieplutko sprzed komputera.:lapka: 

Opublikowano

Z pamięcią u ciebie jak z emocjami - w odwrocie. Rownież pozdrawiam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.