Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 godziny temu, ping napisał:

Kurrrrwa jak Sony teraz rozwaliło temat...

WTOREK:

DESTRUCTION ALL STARS

CONTROL ULTIMATE Z DLC I RAYTRACINGIEM

CONCRETE GENIE

PIĄTEK:

NIOH REMASTERED

NIOH 2 REMASTERED

Kiedy w to grać jak tu sztos za sztosem leci. Dobrze, że Medium do zmęczenia w dwa wieczory, to mogłem Xboksa wyłączyć do czasu następnej premiery.

No pozamiatli w lutym bez dwóch zdań, kolejny miesiąc z wielka przewagą Sony. Szkoda że zieloni takich gier nie dostają

Opublikowano

xD klapy to mega żałosne kreatury  :)

Opublikowano

Ciekawy jestem jak Naughty Gods dowala wersje na PS5 znowu posypią się miliony egzemplarzy i masy nagród dla tego technicznego cuda

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Wszyscy dawno już ograli tlou2 i zapomnieli ale klapy będą się podniecać przez następne kilka lat jak wyjdzie edycja na PS5. No bo w co innego mają grać jak nic nie ma. xD

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

Wszyscy dawno już ograli tlou2 i zapomnieli ale klapy będą się podniecać przez następne kilka lat jak wyjdzie edycja na PS5. No bo w co innego mają grać jak nic nie ma. xD

No dzisiaj 3 gry na raz ogrywam wiec czy ja wiem :D

Opublikowano

niebieskie śmieciarze ciągle o tym lasbos2 lub days gone? jakieś nowe gry na śmieciarke 4.5 będą czy granie w gry z ps4 do 2024?  :)   xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Psychopaci zieloni w nic nie grają. a Niebieska elita ten tydzień to taka normalka, nawet nas zbytnio w wzrusza, bo to normalka. Normalny tydzień Niebieskiego Pana. 

Opublikowano

Ciekawe czy w Sony wpadli na pomysl ze moga przeciez wydac TLOU2 Remaster Multiplayer edition za jedyne trzy i pol bomby, klapy by sie o to zabijali, przeciez to nie bylby zwykly remaster, w gratisie bylby multiplayer!

Opublikowano

Boty maja tyle dobra w gamepassie, tyle gierek z ostatnich 20 lat, tak o nich spencer dba i regularnie dostarcza zloto ze caly dzien w swoim dziale pierdola o Controlu za friko w plusie :) 

Jak tak czytam ten ich temat to co prawda nie wiem czy wyblagaja spencera o cos lepszego ale z cala pewnoscia moge stwierdzic ze jest tam potencjal na wywrocenie polskiej sceny kabaretowej do gory nogami

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

wyblagaja spencera o cos lepszego 

Wybłagali::dynia:

Xbox%20Game%20Pass%20luty%20nowo%C5%9Bci

Opublikowano

Ta widzialem xd Spencer wyszarpal moje 1,33zl/msc z kieszeni i smieje mi sie pysk 

Opublikowano
9 minut temu, schabek napisał:

caly dzien w swoim dziale pierdola o Controlu za friko w plusie

To tylko klapy, które kupiły xboxa. Pozostali mają wyjebane na wersję z dlc :lapka:

Opublikowano

klapy mają wywalone w gry z abo a teraz wzajemnie robią sobie loda ujową ofertą ps+ bo gra dostała low patcha na miesiąc  :kaz:  no nie wiem co tak słabo, jak nie gry z ps4 do 2024 to podjarka starymi grami na LOW.

Opublikowano

Znacie ten kawał o żebrakach smarujących chleb gównem? No właśnie, więc klaperstwo to tacy żebracy przechwalający się, który ma smaczniejsze gówno na kanapce, podczas gdy zieloni koneserzy na codzień mają kawior i szampana. To są właśnie te detale :xboss:

Opublikowano

Coraz więcej sfrustrowanych alkoholików w niebieskim królestwie, pałętają się i robią chlew w normalnych tematach. A tak w ogóle to sony już zrobiło refunda za wersję ultimate controla? Ta na pewno. 

Opublikowano

MS MA DODAĆ CONTROL UE DO GP I ZROBIĆ REFUND TYM, KTORZY KUPILI NA PREMIERĘ

czego nie rozumiesz bocie?

Opublikowano

W social media xbox już jestobsmarowywany. :D

I jak tu poważnie traktować obecnie ten świat? 

Opublikowano
12 minut temu, dee napisał:

kawior i szampana.

Kilka postów wyżej masz kawior i szampana. Smacznego. 

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć czymże jest ten kawior i szampan. Jakież to cudowne tytuły są teraz ogrywane przez zieloną szlachtę.

Opublikowano

Po 40 minutach wiem, że to będzie wspaniałe doświadczenie

e534edab-bfef-460d-a1f6-ee48699755b2.png

Opublikowano

12 terafankow wyrabia w tej grze czy wprowadzono jakieś kompromisy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.