Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Człowieku nic nie rwie nawet jak na basie grasz

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tutaj właśnie uwypukla się największa zaleta GamePassa - różnorodność.

Mam ochotę na horror i katalogu mam mase sztosu do wyboru, a może jakieś indory? Spencer mówi „got your back, mordeczko”. Przez RPGi, po platformówki, racery i TPP, w GamePassie zawsze jest coś do ogrania. Wielu gier bym nie miał okazji sprawdzić, a tutaj wszystko dostępne jest z poziomu jednej aplikacji.

Niesamowita usługa, rewolucja w branży i mocny punkt Xboxa. <3

Opublikowano

Podsumujmy

3 godziny temu, Texz napisał:

No i podobno Sony ma mieć gotową odpowiedź na Gamepassa.

No i jestem zbyt pijany, żeby dalej się z Tobą szarpać.

klapy w pigułce xD

Opublikowano

Xbox się nie sprzedaje i zalega na półkach głównie dlatego że "różnorodność" biblioteki gamepassa to w większości target X One. Nowa generacja Xboxa jest tylko po to żeby być a nie żeby spełniać swoje zadanie. Niestety ale ta premiera to jedna z najbardziej wydmuszkowych premier ostatniej dekady. 

5 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Podsumujmy

klapy w pigułce xD

Akurat ten typ z tego co widziałerm gra na XsX i nawet sonki nie ma. Więc...

Opublikowano

Pewnie poczytał CW i to pchnęło go do sięgnięcia po flaszkę. Kolejna zdemoralizowana duszyczka, wszystko przez niebieskich :/

Opublikowano

Jakbym wwybrał TYLKO xboxa to też bym miał tak słaba psychike że po kilku postach w CW bym zaczął pić. :) 

Opublikowano

Playstation z rekordowym wynikiem finansowym

Xbox z rekordowym wynikiem finansowym

Nintendo chyba też

dowód na to, że w branży trwa okres prosperity i wśród wielkiej trójcy nie ma przegranych, przynajmniej pod względem finansowym.

Opublikowano

Jak to żałośnie teraz wygląda jak człowiek sobie przypomni jak przed premierą nextgenów MS podskakiwał, robił psztryki w stronę Sony, obracał w żart lodówkę XSX ipt. Sony cicho pokornie czekało i pyk prawie 5 baniek konsol, a XSX ledwo 2.

Opublikowano
12 hours ago, Pupcio said:

xD klapy to mega żałosne kreatury  :)

hahahah klapy spełniają swoje mokre marzenia i fikcyjne trailery z fikcyjnego multiplayera, którego nigdy nie dostaną xddd

sony pluje im na ryj a ci myślą że deszcz pada

Opublikowano

Gówno nie konsola to się muchy zleciały. Żeby nie świadomość wyjścia ekskluzywnych marek, które lubię i jestem do nich przywiązany to nie kupiłbym tego szrota. Brzydkie, wielkie i brzęczy. 

Opublikowano

Spencer to nawet wykiwał posiadaczy Xone i XoX, bo nie dali Medium na te konsole. Jeszcze, żeby to był nextgen to oki, a to popierdółka z koślawą mechaniką chodzenia.

Opublikowano

Przecież połowa wykupionych tej pierdostacji 5 jest przez skalperów, co by klapy zostali jeszcze mocniej wydymani na najgorszy sprzęt z jakiegoś tam sortu od chińskiego bazaru. Czaicie kupić takie gówno za 6k, gdzie w gratisie macie pierdzące cewki, jakieś udziwnione wiatraki ze skupu XD

Opublikowano

Wyobrażacie sobie takie akcje jeśli chodzi o XSX? Nie ma mowy, żeby scaplerzy wykupili, bo ich chuj obchodzi jakiś nic nie warty na ryknu XczopiXS. 

PS5 towar eksluzywny. Już wiesz czemu to jest namacalna magia? No właśnie. Sprzęt wart każdych pieniędzy. No, ale to się latami budowało, a nie kinecktami XD 

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Spencer to nawet wykiwał posiadaczy Xone i XoX, bo nie dali Medium na te konsole. Jeszcze, żeby to był nextgen to oki, a to popierdółka z koślawą mechaniką chodzenia.

To zależy od wydawcy/deva czy chce robić na starą generację, nie od Phila. Dla mnie mogą przestać robić gry na poprzednie sprzęty bo mam nowe.

Opublikowano

Bedziemy sie jebac z gierkami zalatujacymi stara generacja jeszcze lata. A moze i zawsze przez tego smiecia series s o mocy telefonu ktory jak juz ustalilismy dawno temu jest hamulcem generacji. 

Opublikowano

No niestety Spencer zamiast dać XSX bez napędu, to stworzył gówienko. Na szczęście w ostatecznym rozrachunku będą ograniczać sami siebie, jak zaczną wydawać może kiedyś za 3 lata te swoje mityczne exy. Bethesda zaraz ucieknie XD Jakie mózgi to są XD JEdnak Sony to kapitalnie rozegrało.

Opublikowano

Bethesda to zaraz ucieknie ale z konsol sonego. I pograły sobie klapy w nowego obliviona i dooma. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

No PS5 to poziom XSS, więc Spencer już dobijać tego szrota pierdostacji za bardzo nie chciał i tak o to powstała alternatywa XSS. XSX dla świadomych graczy i wiedzą czego oczekują od nextgena. 

Opublikowano

Dzisiaj wleciał kolejny patch do megahitu Sony. 4k i 60fps w GoW i ten uczuć, że 3 letnia gra wygląda lepiej od exa MS z 2021........zaraz, zaraz. Jakiego exa?XD hahahahhahaha

W jeden tydzień Sony zrobiło to co MS nie może w rok XD Zamiecieni.

Edytowane przez Donatello1991

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.