Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

4.1 mln sprzedanych Miles Moralesów, dodatkowo 87% użytkowników PS5 ma plusa. NAMACALNA MAGIA. 3mln dodatkowych konsol do marca. 

4 mln na 2 generacje, z bazą 120 mln, wow. 

5 minut temu, LiŚciu napisał:

Jeżeli gra która ma wbudowany hdr i po jego wyłączeni obraz wyglada identycznie właśnie dzieki sprzętowi to chyba to nie jest błąd czy coś nie wartego tak jak tu kreujecie. 

Jak ma wbudowany to o jakim auto hdr mówisz? 

Jak nie ma i ma hdr on to wyblakłe kolory i mleko. 

Na xboxie auto hdr w grach, na podstawie machine learningu i nie wszystkich, bo jak chujowo działał jak, w gta 4 to go nie ma. 

I tylko grach bez hdr, nawet starych (nie zaimplementowany przez dewa), dlatego nazywa się auto hdr. xd

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Liczne analno-fekalne fascynacje plus ostre jaranko cyferkami, które NIKOGO, wskazywać mogą tylko na jedną osobę, która by mogła splodzic tak niedorobionego altera.. Duma Bełchatowa, która zaginęła na piwku z kolegami :shieeet:

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

klient szanuje pana

Niezły świr.

Czaicie, nie klient szanuje sprzedawcę czyli na równi z równym. Niebieskie zwierzaki mają PANÓW, rozumiecie P A N Ó W? Yebany niebieski martix i tresura lvl Sony.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezły świr.

Czaicie, nie klient szanuje sprzedawcę czyli na równi z równym. Niebieskie zwierzaki mają PANÓW, rozumiecie P A N Ó W? Yebany niebieski martix i tresura lvl Sony.

Nowy poziom murzyńskości. 

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Liczne analno-fekalne fascynacje plus ostre jaranko cyferkami, które NIKOGO, wskazywać mogą tylko na jedną osobę, która by mogła splodzic tak niedorobionego altera.. Duma Bełchatowa, która zaginęła na piwku z kolegami :shieeet:

i wszystko jasne

tenor.gif?itemid=13087551

Opublikowano
52 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jeżeli gra która ma wbudowany hdr i po jego wyłączeni obraz wyglada identycznie właśnie dzieki sprzętowi to chyba to nie jest błąd czy coś nie wartego tak jak tu kreujecie. 

No kurwa pogrążasz się. Chcesz wyłączyć HDR w grze, wyłączasz go, ale on nadal jest bo konsola z góry go narzuca. No super ficzer. 

Opublikowano
7 minut temu, creatinfreak napisał:

No kurwa pogrążasz się. Chcesz wyłączyć HDR w grze, wyłączasz go, ale on nadal jest bo konsola z góry go narzuca. No super ficzer. 

No ale gra nie obsługuje hdr to tez konsola go narzuca. Zrozumiałeś randomie?

A na przykładzie wyłączana hdr w grze sprawdzałem czy to jest coś warte czy nie i skoro nie ma różnicy to hdr sprzętowy chyba daje radę. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
18 minut temu, LiŚciu napisał:

No ale gra nie obsługuje hdr to tez konsola go narzuca. Zrozumiałeś randomie?

A na przykładzie wyłączana hdr w grze sprawdzałem czy to jest coś warte czy nie i skoro nie ma różnicy to hdr sprzętowy chyba daje radę. 

Ale narzuca go w nieprawidłowy sposób, nie wiem może okulista czy coś bo ludzie piszą, że jest kicha z tym hdr always on. Nie wiem czego tu bronić tj. wada, która jest zaletą wg ciebie, no super. 

Opublikowano

A Ty co taki obrońca. Creata znam z forum ale w CW typa nie ma a nagle przyjebal z dużego C. Sorry No bonus.

Opublikowano

Ciebie jeszcze do niedawna nikt ani z CW, ani z forum nie znał, więc zamknij morde i się nie wychylaj przed szereg synku. 

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

A Ty co taki obrońca. Creata znam z forum ale w CW typa nie ma a nagle przyjebal z dużego C. Sorry No bonus.

Jaki agresor.

Ty to lubisz syndrom oblężonej twierdzy ale czasem mógłbyś sobie odpuścić i przyznać, że nie masz racji. Nawet cirex przyznał, że z paluszkami dał ciała. 

Zresztą jak lubisz hdr bez hdr to spoko

Już były przypadki jak z karateką, że było 4k na full HD i nawet jakieś inne opcje graficzne przez przesuwanie suwaków w TV. 

Nawet tutaj zdjęcia wrzucał, które chłopa ośmieszyły. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
12 minut temu, LiŚciu napisał:

A gdzie ja go tam bronie? Ja sie pytam czemu Ci jeszcze nie wyjebal? Ale klap tego nie pomaluje to je amelinium

Opublikowano
1 minutę temu, benito82pl napisał:

A gdzie ja go tam bronie? Ja sie pytam czemu Ci jeszcze nie wyjebal? Ale klap tego nie pomaluje to je amelinium

Akurat creatin to te łapy to długie ma, raczej nie przyjemny w 1v1 by był. Ale z gęby to taki poczciwy koleś więc nie sądzę żeby miało dojść do jakiś agresji z jego strony. 

Opublikowano

Ehhh lisciu, lisciu. Pograj moze w jakies gierki, gdzie przemoc nie jest na pierwszym miejscu, to moze nie bedziesz taki agresywny.

Opublikowano
6 minut temu, lpcl napisał:

Akurat creatin to te łapy to długie ma, raczej nie przyjemny w 1v1 by był. Ale z gęby to taki poczciwy koleś więc nie sądzę żeby miało dojść do jakiś agresji z jego strony. 

No Bozia go obdarzyla. Ale dostać z liścia na cw to dostać konkretna riposte. My boty nie pchamy sie do rekoczynow jak te zniewiesciale klapy.

Opublikowano
1 minutę temu, creatinfreak napisał:

posypało jak z drzewa jesienią.

A potem psie gowno w niego wytrzec. Caly liściu.

Opublikowano

A w gwoli ścisłości. Rzadko się tu udzielam, ale randomem to nie jestem. Wolę sobie poczytać wasze wysrywy bo samemu to czasem szkoda strzelić ryja. 

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano
3 minuty temu, creatinfreak napisał:

A w gwoli ścisłości. Rzadko się tu udzielam, ale randomem to nie jestem. Wolę sobie poczytać wasze wysrywy bo samemu to czasem szkoda strzelić ryja. 

Nie krępuj się, zawsze to jakaś odmiana od wysrywów pizzy. 

Opublikowano
21 minut temu, 20inchDT napisał:

A potem psie gowno w niego wytrzec. Caly liściu.

Jaki Ty jesteś śmieszny dzieciak. Psie gowno? Każdy obóz ma swojego pizzę 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Cześć:hi:Moja konsola jest słyszalna z kilku metrów, nawet dźwięk wentylatorów w komputerze nie jest w stanie zagłuszyć całkowicie tego pierdzenia. Niestety popełniłem ogromny błąd i wysłałem ją do serwisu Sony. Po ponad miesiącu pobytu konsoli w tymże serwisie, jedynie co zrobili to przywrócili ją do ustawień fabrycznych i odesłali mi ją pobrudzoną, co jest po prostu śmieszne. Jeśli ktoś ma podobny problem to nie radzę bawić się w naprawę, tylko sprzedać ten "cud techniki" albo zwrócić go do sklepu.  Szczególnie, że według doniesień ten dźwięk z czasem staje się głośniejszy i bardziej irytujący.

Opublikowano

Na słuchawkach i tak nie słychać, szukanie problemów na siłę.

Opublikowano

Bzyczenie konsoli jest przez wsteczną. Nowe poprawione wersje nie będą miały obu tych problemów.

Opublikowano

Wystarczy zmienic mieszkanie na wieksze zeby konsola stala dalej, jak Bzduras wspomnial, szukanie problemow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.