Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ja tak samo mówiłem przed zakupem XsX. Bawie się i tu i tu dobrze. Coś byś znalazł na pewno. Ale jedno jest pewne - przestaniesz być teoretykiem w CW

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Gdyby chociaż driveclub zmartwychwstal i był w 60fps.... jutro bym ta konsole kupił.

Opublikowano

Przecież na ps5 nie ma nawet pierwszego rdr z trawą. Żart nie konsola. No i wszystkie fajne japońskie exy spierdalają z tego pseudonextgena aż sie kurzy. Chyba tylko personka zostala no ale to pójdzie na moim laptopie z biedry który dostałem na komunie. Smutny widok, kiedyś sonka zmęczyła coś na rynku, teraz? Rocket league 2 i najgorszy gow w 4k :(

Opublikowano

Gram na konsolach Sony od 1996 roku, 4 generacje konsol Sony, 4 generacje konsol MS, jakiś dreamcast byl, PayStation 5 też w końcu kupię. No coś tam w giereczkowie widziałem. A tu nagle wpada spocony z nerwów niewolnik marki i samowolnie przyznaje certyfikaty prawdziwego gracza. Jest śmiesznie.

Opublikowano

A którzy to tacy orędownicy tego niebieskiego szrota co mieli xboxa, tutaj tylko easy się wypowiadał. Czekam LiŚciu na te ksywy jakby co. 

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

A którzy to tacy orędownicy tego niebieskiego szrota co mieli xboxa, tutaj tylko easy się wypowiadał. Czekam LiŚciu na te ksywy jakby co. 

ping, izon...

Opublikowano

Ponad 15 lat z Sony, wcześniej romans z DC, mam też Switcha (nie wiem czy w CW można o tym wspominać). Jeszcze rok temu byłem nastawiony w 100% na PS5, bo wydawało się naturalnym wyborem po PS4. No i co, Sony tak osłodziło mi swoją markę, że zostałem botem i bawię się wybornie. Zielone królestwo smakuje doskonale. Wybrałem to, co dla mnie lepsze.

Opublikowano
26 minut temu, LiŚciu napisał:

ping, izon...

No to prawdziwe tłumy. 

Opublikowano

Też mam switcha od premiery ale nie o tym, spójrzcie na te kolorowe przyciski w Xie jak na bazarze

Udało mi się kupić kolekcjonerke RE VILLAGE wiec jak dożyje do tego czasu to przy premierze będzie gruuuuuubo, oczywiście wersja PS5

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
23 minuty temu, creatinfreak napisał:

Ja to uwielbiam tych teoretyków z CW co żadnej....żadnej konsoli nowej gen nie mają, nawet series s. A robią tu elaboraty.:pawel:

IMG_20210202_120658_196.jpg

Pozdro teoretycy :obama:

No jest tu kilku takich. 

Opublikowano

Fajne kolorowe guziory, czuć konsolowy feeling. Plej kurewka? 0 duszy

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

czuć konsolowy feeling.

Też słychać. Napierdalają jak pani grażyna pieczątkami na poczcie.

Opublikowano
26 minutes ago, LiŚciu said:

No jest tu kilku takich. 

Najlepsi są tacy, co mają dwie konsole, a i tak o grach tylko teorie potrafią pisać.

Nawet swój profil konsolowy mają prywatny, bo wstyd pokazać.

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

Nawet swój profil konsolowy mają prywatny, bo wstyd pokazać.

Ten xboxowy też niedługo ukryje

Opublikowano
47 minutes ago, 20inchDT said:

Ten xboxowy też niedługo ukryje

Tuż przed sprzedaniem konsoli, bo kupił tylko z nienawiści.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

Tuż przed sprzedaniem konsoli, bo kupił tylko z nienawiści.

Kupił tylko po to, bo bał się, że ktoś go może nazwać jednoplatformowcem. Kolejny młot jak rozi, który niby kocha indyki, ale w gamepasie już mu nie smakuja.

Opublikowano

Rozmowy botów z cirexem. Piekny upadek. To się nazywa ten feeling xboxa? No to macie funfla boty. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
3 godziny temu, bluber napisał:

o9c80y7.png

no i tak sie żyje w tym kurestwie niebieskim xDDDDD o gówna z plusa do gówna z plusa, jeszcze control odpalili ale jak zobaczyli te detale to jednak pałką opadła

image.png.b03bdcf191eeded9401d19928c8d0d

no nic to czekanie do kwietnia na indyka za 330zł XDDDDDDDDDDDD

Miał być najlepszy ps+ w życiu niebieskich pokrak, skończyło na crapie i patchu LOW na miesiąc do starej gry.

Dzień jak zawsze, klapy na kolanach z pełnymi ustami, Ryan zadowolony.

Opublikowano

Właśnie skończyłem sobie pierwsza cześć pięknej baśni a klapy co, dmuchanie w pada czy granie destruction all stars?

NAWET MI WAS NIE ŻAL.

FE16F158-5004-433F-9B74-F7D51145B18D.jpeg

Opublikowano

Ale ten ss brzydki. Miał coś pokazać? Ori 1 każdy dawno skończył na laptopie z komunii świętej. 

Opublikowano

$ony dostarczyło tak wielki hit na tego szrota 5 (swoją drogą nie dziwie się, że wesker ciągle nawalony: na trzeźwo na tego brzydala nie da się patrzeć...), że stosowny temat ma całe 2 strony i już chyba umarł :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.