Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

nie lepiej byłoby, jakby Sony trochę podniosło ceny swoich gier, aby ich jakość była JESZCZE LEPSZA?

D6D8467C-FF24-41F7-8E97-9E86ABCC2417.jpeg

9EE872A5-A476-4FC2-9A1F-BF3C4511ED06.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nikt z niebieskich nie twierdził ze to będzie hit, ba nawet każdy miał do tej gry obojętność a Wy się spuszczanie jakby to był mesjasz który okazał się średniakiem, co jest z Wami ludzie? Z drugiej strony jak wychodzą gry GOTY 10/10 jak Ghost to twierdzicie że cały świat oszukuje a Wy macie najlepszy gust, co za robaki

Opublikowano
14 minut temu, Whisker napisał:

Nikt z niebieskich nie twierdził ze to będzie hit, ba nawet każdy miał do tej gry obojętność a Wy się spuszczanie jakby to był mesjasz który okazał się średniakiem, co jest z Wami ludzie? Z drugiej strony jak wychodzą gry GOTY 10/10 jak Ghost to twierdzicie że cały świat oszukuje a Wy macie najlepszy gust, co za robaki

ahahahahahahahahaha

a przy Medium pierwszy do latania z flachą po forum i szkalowania

Opublikowano
12 godzin temu, creatinfreak napisał:

Ja to uwielbiam tych teoretyków z CW co żadnej....żadnej konsoli nowej gen nie mają, nawet series s. A robią tu elaboraty.:pawel:

IMG_20210202_120658_196.jpg

Pozdro teoretycy :obama:

Po tym zdjęciu to powiedziałbym, że takie oreo na dualsensie się szykuje. 

Opublikowano
12 hours ago, Whisker said:

Też mam switcha od premiery ale nie o tym, spójrzcie na te kolorowe przyciski w Xie jak na bazarze

Udało mi się kupić kolekcjonerke RE VILLAGE wiec jak dożyje do tego czasu to przy premierze będzie gruuuuuubo, oczywiście wersja PS5

Zrobisz unboxing w rękawiczkach? Proszeeeee

Opublikowano

No oczywiście ze będzie Unboxing VILLAGE a figurki to mam gdzieś ;) liczą się inne fanty

3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Ciekawe czy będzie tak dobrze zrobiona jak:

obraz.png.9734a1f691e380c45dfe77b77cc2628c.png

W dupie mam inne, RE to co innego ;)

10 minut temu, 20inchDT napisał:

1400zl... zrob zdjecie figurki :corvo:

Za RE3 dałem 2000zł wiec ta cena jest jeszcze na lajcie ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Chiński plastik to chiński plastik. Ciesz się zabawkami póki mieszkasz sam lub z mamą, kobieta by to dawno na szrot wyrzuciła.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Chiński plastik to chiński plastik. Ciesz się zabawkami póki mieszkasz sam lub z mamą, kobieta by to dawno na szrot wyrzuciła.

Akurat figurki mam gdzieś ale mojej Żonie kolekcjonowanie RE nie przeszkadza ;) współczuje waszym kobietom jak mają takie podejście do Waszego hobby, grać wam tez zabraniają?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ja pde te klapy to yntelygenty...

Tak kochaja markę ze kupuja zdjecia i pudełka. Bo o gościach kupujących na promocji z olx to juz nie wspomne

Opublikowano
18 minutes ago, Whisker said:

Akurat figurki mam gdzieś ale mojej Żonie kolekcjonowanie RE nie przeszkadza ;) współczuje waszym kobietom jak mają takie podejście do Waszego hobby, grać wam tez zabraniają?

Moja mnie wspiera w hobby bycia najebanym całymi dniami przed konsolą.

:Coolface:

Opublikowano

Śmiać się z ludzi bo zostali oszukani. No kurwa ale żenujące.

Pamiętaj benek - karma to suka!

Opublikowano

Dziwne, że nie ma przypadków osób oszukanych na XSX.

Czyżby zieloni koneserzy gejmingu byli jednak bardziej inteligentni i nie dawali się dymać? :xboss:

Opublikowano

Przecież ci koneserzy świadomie weszli w tą upośledzoną infrastrukturę po raz kolejny. Nie ma mowy o oszustwie. Raczej o świadomym upośledzeniu.

Opublikowano

Porostu lisciu widze ze dzisiejszy klap to homoseksualny ćwierć inteligent, lewak oraz alkoholik. Niezbyt to dobrze wyglada dla waszego obozu

Opublikowano
33 minuty temu, LiŚciu napisał:

Pamiętaj benek - karma to suka!

Nawet fraszkę da się z tego ułożyć:

Na górze róże, karma to suka

Nawet Sony Cię tak nie wyruka

Jak brat-klap Cię oszuka

Opublikowano

Kolejny piękny przykład na to ze gry na PlayStation są przeceniane, to ta magia i pieprz? Sentyment? Czy żal wyjebanych trzech i pół bomb?

365B588D-1C2C-4C7E-B4DE-7D8716DC9446.png

AE10E72F-06DD-484F-BACB-FC2CCB46A0F5.png

Opublikowano

Zielone cygany dostaly gierke 7/10 ktora na sonce przeszlaby bez wiekszego echa i juz drugi tydzien napierdalaja w akordeon ze szczescia kurwa debile XD Jeszcze jakby wsrod jedynego slusznego obozu ktos wojowal allstarem ale kazdy ma wyjebane tak sie sklada. Wracac do tetrisa przyglupy

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Kolejny piękny przykład na to ze gry na PlayStation są przeceniane, to ta magia i pieprz? Sentyment? Czy żal wyjebanych trzech i pół bomb?

365B588D-1C2C-4C7E-B4DE-7D8716DC9446.png

AE10E72F-06DD-484F-BACB-FC2CCB46A0F5.png

Nie to pewnie bombardowanie zawistnych botów, ta gra jest za dobra na takie oceny, przecież to exclusive na ps5 od sonego.

Nawet tam pokraki są do wyboru do koloru, full spektrum dziwolągów, to już +1 do oceny daje, logo sonki kolejne +1, realnie gra na 4, pony wstydź się, ale przecież ta gra nikogo, tam tysiące mocarnych eksów wjeżdża co tydzień. Nic tylko siedzieć i grać, głównie w pajonka ale co tam głośmy dobre słowo o niebieskim k(u) rólestwie. 

Opublikowano

Dobra boty, ale do budy już.

Cytat

Beyond this, Series X exhibits some stutter not seen on PS5 - regardless of it being set to graphics or performance modes. It crops up with the arrival of UI elements on screen and in standard traversal, and can be distracting. 

Jedynie w czym xbox jest najmocniejszy, to w dostarczaniu beki z tych co go kupili zamiast PS5 ;)

Opublikowano

Wrzuć własne wrażenia jak sam ograsz na PS5,a  do tej pory to sam stąd wypyerdalaj błaźnie

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Wrzuć własne wrażenia jak sam ograsz na PS5,a  do tej pory to sam stąd wypyerdalaj błaźnie

Dojebales się ze mendrek i yeti nie maja ps5 a większość z was nie ma XsX ani XSS wiec sam wypierdalaj. 

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

0094bf8131cca04e49af89d8cbb29101.jpg

Opublikowano

Jak tam ta kur,wa stejpleszon 4,5? Z tego co widzę to konkurencja raczej dla XSS, ciekawe kiedy ktoś skorzysta z tego super szybkiego SSD 

EtTwKkiXEAEo-Nv.jpg:large?width=1093&heiEtTwKkiXEAEo-Nv.jpg:large

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.