Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minute ago, bluber said:

Jak tam ta kur,wa stejpleszon 4,5? Z tego co widzę to konkurencja raczej dla XSS, ciekawe kiedy ktoś skorzysta z tego super szybkiego SSD 

EtTwKkiXEAEo-Nv.jpg:large?width=1093&heiEtTwKkiXEAEo-Nv.jpg:large

paaanie bo to gry robione pod PS4 to wiadomo, że superszybki SSD z PS5 tego nie ogarnia.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

ładny zwrot akcji

PS5 ma minimalnie płynniejszy framerate

a na Xboxach z kolei wczytywanie jest minimalnie szybsze

czyli zupełnie na odwrót myślano przed premierą

Opublikowano
5 minut temu, bluber napisał:

Jak tam ta kur,wa stejpleszon 4,5? Z tego co widzę to konkurencja raczej dla XSS, ciekawe kiedy ktoś skorzysta z tego super szybkiego SSD 

EtTwKkiXEAEo-Nv.jpg:large?width=1093&heiEtTwKkiXEAEo-Nv.jpg:large

:obama: ale miazga, ze tym klapom zycia nie szkoda na gapienie sie na te niekonczace sie loadingi

Opublikowano

Przejebana sprawa. No Nic, może na ps6 się uda!

Opublikowano
1 minutę temu, teddy napisał:

:obama: ale miazga, ze tym klapom zycia nie szkoda na gapienie sie na te niekonczace sie loadingi

Dzięki dłuższym loadingom niektórzy klapersi mogą w spokoju się napierdolić jd. Latający frame rate im nie straszny. 

Opublikowano

Nie no zartuje tylko. Wiadomo ze bezrobotne klapy na garnuszku mamusi nie musza szanowac swojego czasu ale dorosly, powazny czlowiek w dzisiejszym pedzacym swiecie nie moze pozwolic sobie na takie wygody wiec wybierze xboxa

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Klapy honoru nie mają żeby podniecać się starymi grami we wstecznej :obama: Niezła posucha musi być na tym szrocie 4.5

Spoko była już podnieta killzone sf i anczarted, nawet multi z tlou jako najlepsze multi na sonkę w ciągu 3 generacji, więc ten control to jak totalna nowość. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
32 minuty temu, dee napisał:

sam stąd wypyerdalaj błaźnie

Z bólem serca i wstydem przyznaję, że moje słowa mogły być zbyt emocjonalne, niepotrzebne, krzywdzące dla wielu.

Niniejszym chcę przeprosić wszystkich członków i sympatyków Polskiego Stowarzyszenia Błaznów za porównanie ich do Mendrka.

Opublikowano

Kuzwa kiedys podnietka byla z 30fps. A teraz ojojoj rt nie ma, framerate skacze o 2 klatki. Trawa niewyrazna. Baterie w padzie trzeba zmieniac. Cewki piszcza :laugh:

comment_1612437261Oiw1QTa96sBBwSvtq5kAhG,w400.jpg

Opublikowano
5 minut temu, sajmon34 napisał:

Kuzwa kiedys podnietka byla z 30fps. A teraz ojojoj rt nie ma, framerate skacze o 2 klatki. Trawa niewyrazna. Baterie w padzie trzeba zmieniac. Cewki piszcza :laugh:

comment_1612437261Oiw1QTa96sBBwSvtq5kAhG,w400.jpg

Akurat przez te cewki to niektórzy sprzedają albo odsyłają na gwarancję ten cud techniki więc jest to jakiś problem. Sam się nie spotkałem z czymś takim w żadnej konsoli, może też doprowadzałoby mnie to do wściekłości, zwłaszcza porównując teraz do xsx, którego czasem zapominam wyłączyć bo go nie słychać. A pewnie będzie tylko gorzej jak szrot stejszyn dostanie bardziej wymagające tytuły. 

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Akurat przez te cewki to niektórzy sprzedają albo odsyłają na gwarancję ten cud techniki więc jest to jakiś problem. Sam się nie spotkałem z czymś takim w żadnej konsoli, może też doprowadzałoby mnie to do wściekłości, zwłaszcza porównując teraz do xsx, którego czasem zapominam wyłączyć bo go nie słychać. A pewnie będzie tylko gorzej jak szrot stejszyn dostanie bardziej wymagające tytuły. 

Cewki ledwo słychać jak jest cicho w domu. Laptop, lodówka czy szum wiatru za oknem jest głośniejszy. Fakt jest taki ze XsX jest cichszy i tylko dlatego jest taki pojazd z kultury pracy ps5. Jednak większość sprzętów tego typu wydaje jakiś odgłos i ps5 jest w normie. Xboxa nie słychać bo to martwa konsola i tyle. 

Rozumiem ze argumentów za wiele nie macie ale już skończcie się ośmieszać z tymi cewkami. Bo jedyne cewki z jakimi macie kontakt to te moczowe Spencera jak na was leje.

Opublikowano

Series X - 2160p, PS5 - 1944p, Series S - 1080p

PS5 also has lower quality reflections, fog, and anisotropic filtering than Series X|S.

Series S loads fastest, followed by Series X, and then PS5.

All platforms stay at a pretty reliable 60fps.

Opublikowano

Sonka solidne trzecie miejsce na podium. Xszroty drugie i trzecie miejsce od końca :reggie:

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

Series X - 2160p, PS5 - 1944p, Series S - 1080p

PS5 also has lower quality reflections, fog, and anisotropic filtering than Series X|S.

Series S loads fastest, followed by Series X, and then PS5.

All platforms stay at a pretty reliable 60fps.

Fajne są te porównania takie nie za szczególnie miarodajne bo jak się te grę odpali gdzieś w mieście gdzie jest więcej niż trzech mobów albo w misji to lubi sobie gierka zdropić framerate na XSX, przełączyłem się z TV bez VRR na monitor z VRR i od razu lepiej i jest to gamechanger na tej generacji 

Opublikowano
26 minut temu, LiŚciu napisał:

Cewki ledwo słychać jak jest cicho w domu. Laptop, lodówka czy szum wiatru za oknem jest głośniejszy. Fakt jest taki ze XsX jest cichszy i tylko dlatego jest taki pojazd z kultury pracy ps5. Jednak większość sprzętów tego typu wydaje jakiś odgłos i ps5 jest w normie. Xboxa nie słychać bo to martwa konsola i tyle. 

Rozumiem ze argumentów za wiele nie macie ale już skończcie się ośmieszać z tymi cewkami. Bo jedyne cewki z jakimi macie kontakt to te moczowe Spencera jak na was leje

Tylko z ostatnich 3 stron tematu o szrot stejszonie, nie było to trudne ale u maniakalnych klapów nadal silne wyparcie, że jest git. 

Przy Astro i Dimonach są słyszalne z 3 metrów. Przy indykach jest spoko, slychac tylko szum wiatraka

Cześć:hi:Moja konsola jest słyszalna z kilku metrów, nawet dźwięk wentylatorów w komputerze nie jest w stanie zagłuszyć całkowicie tego pierdzenia.

W dniu 23.01.2021 o 15:25, ZjemCiKolege napisał:

Nie drażni Cię ten dźwięk wiatraka? Coś jakby wysokie tony, i jest to wyraźnie słyszalne z odległości. Gdyby nie to konsola byłaby naprawdę cicha, mam taki dźwięk jak tu

W dniu 23.01.2021 o 15:31, kazuyoshi napisał:

Kurwa wyje, cewki strzelają, pierdzenie bez przepraszam, zwiechy, dropy, obudowa i pad brudzą się jak dupa obesrana -  ło panie, ale nam sony kawał kosmicznej technologii zaserwowało i jeszcze za to przepłacają dwukrotnie - ludzki kurwidołek nie zawodzi. 

Pokaż więcej  

Tez kupilem ostatnio i zgadzam się z każdym słowem.  Gdybym nie bawil się tak dobrze z grami Sony to dawno pogoniłbym ten sedes, gdzie tankonsola do jakości wykonania nowego Xboxa

W dniu 26.01.2021 o 14:04, S_600 napisał:
Te cewy to się daje na gwarancje czy trzeba z tym żyć ? Mnie to tak irytuje, że zabija mi całą zabawę z użytkowania konsoli. Jestem załamy, miesiąc czekania, a tu taki bubel.
Trzeba z tym żyć. Mi konsola wróciła gdyz to nie jest żaden problem wg Sony. Generalnie wszyscy znajomi to maja, wiec to nie kwestia mojej sztuki tylko ten typ tak ma. Mnie to tez denerwuje, chociaż wydaje mi się ze już jest ciszej. 
Opublikowano
52 minuty temu, LiŚciu napisał:

Rozumiem ze argumentów za wiele nie macie ale już skończcie się ośmieszać z tymi cewkami. Bo jedyne cewki z jakimi macie kontakt to te moczowe Spencera jak na was leje.

Lodowke w salonie/sypialni trzymasz?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Wspaniała grupa wsparcia.

Tak a potem wchodzą takie liście i opowiadają farmazony, że xsx cichy bo nie ma w co grać. Jak tam LiŚciu pajonk i demon ograny, a, Destruction dobry w mp? Pewnie lepszy niż te chujowe halo 5 i gearsy 5, cnie? 

Opublikowano
Just now, eX4cT_PL said:

Lodowke w salonie/sypialni trzymasz?

Tutaj czepianie się na siłę. Przecież często kuchnia połączona jest z salonem.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Tutaj czepianie się na siłę. Przecież często kuchnia połączona jest z salonem.

Może, nie słyszałem tych cewek i pewnie nigdy nie usłyszę bo mam nadzieje ze w slimce będzie to naprawione, ale ludzie wyraźnie pisza ze jest z tym problem.

Opublikowano

Słownie 20klatek :D kto przebije ten wynik?

FE3CC844-B3D7-466E-A0B4-DF4D02457225.jpeg

E9A32D6B-C9DE-42F0-9969-806FAC7C7547.png

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Myslicie ze w życiu gracza można podjąć lepsza decyzję od zakupu Xboxa?  No nie sondzem 

Szkoda tylko tych niewolników marki bo coby nie pisać to jednak ludzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.