Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam daleki jestem od wyzywania kogokolwiek, ale jeśli ktoś serio uważa zasilanie xboxowych padów za gorsze od tego z PS, to jest idiotą i tyle. 

Edytowane przez Michał102

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jak mnie bawią te grincha wywody jako że niby nie gram na tych konsolach. Wszystkie konsole ciągle w użytku. Jak nie Xbox to Playstation lub Switch. Się uczepił dzieciak. Indyk passion. 

Inch - mam propozycje. Ja sobie kupie wędke a Ty coś zaruchasz ok? Tylko coś trzeźwego. Ulżysz sobie i będzie lepiej. I dla mnie i dla Ciebie będzie to nowość. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minute ago, LiŚciu said:

Jak mnie bawią te grincha wywody jako że niby nie gram na tych konsolach. Wszystkie konsole ciągle w użytku. Jak nie Xbox to Playstation lub Switch. Się uczepił dzieciak. 

Ale mu chodzi właśnie o granie, a nie oglądanie Netflixa w 4K z konsoli.

Opublikowano
2 godziny temu, Shago napisał:

Jak już dzbanie wrzucasz screena z filimiku DF, to weź zacytuj informację, że spadek występuje tylko w tym jednym miejscu, podczas przerywnika filmowego, co jest błędem gry. Co? Wówczas nie pasuje do narracji? Hipokryta jeden.

Co się tak zesrałeś? Wyluzuj bo błędy to Ty masz na bani. Jest spadek klatek więc masz swoje wojowanie klatkarzem i czekaj na patche

10 minut temu, Michał102 napisał:

Ja tam daleki jestem od wyzywania kogokolwiek, ale jeśli ktoś serio uważa zasilanie xboxowych padów za gorsze od tego z PS, to jest idiotą i tyle. 

Kiedyś było podobnie z telefonami i jednak technologia poszła do przodu, tez ludzie wyzywali od idiotów (tak samo z samochodami, telewizorami) , nawet dzidami rzucali kiedys

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
10 minut temu, LiŚciu napisał:

Ja sobie kupie wędke a Ty coś zaruchasz ok?

Nie da rady. Mama mi nie pozwala.

Opublikowano
12 minut temu, Michał102 napisał:

Tak tak michas, idiotami są też ci co korzystają z lamp elektrycznych zamiast naftowych. Jeżdzą samochodami zamiast bryczkami. No tak michas - nie ma postepu jest sredniowiecze.

Na spacer tez chodzisz w zbroi i przyłbicy? Nie ośmieszaj się już. 

Opublikowano

Cóż za niesamowite analogie.

Opublikowano
12 minut temu, LiŚciu napisał:

Tak tak michas, idiotami są też ci co korzystają z lamp elektrycznych zamiast naftowych. Jeżdzą samochodami zamiast bryczkami. No tak michas - nie ma postepu jest sredniowiecze.

Liściu, ale w przypadku Xa masz pełną dowolność co do baterii/aku i sposobu ładowania, więc co Ci w tym przeszkadza? 

Opublikowano
3 minutes ago, SebaSan1981 said:

https://www.gamesradar.com/au/kfc-launches-4k-240fps-gaming-console-with-a-built-in-chicken-warmer/

Chłopaki, nie żryjcie się już. Niebawem wyjdzie nowa konsola KFC i pogodzi zwaśnionych graczy :laugh:

Idealna konsola do kuchni.

Kurczaki i indyki na jednej maszynie.

Opublikowano
47 minut temu, LiŚciu napisał:

A ten dalej swoje xD

Zrozum ze i lampa elektryczna i naftowa daje światło, ale mając obie do wyboru lepsza będzie elektryczna, Ty mając do wyboru obie twierdzisz ze naftowa jest lepsza bo została zrobiona przez Sony od cała różnica w tym Twoim pustym łbie.

Musisz zrozumieć ze Microsoft pozwala dostać się do celu na dwa sposoby, albo bryczka albo samochodem, wybór należy do użytkownika, Sony z góry narzuca środek komunikacji który W NICZYM nie jest lepszy od konkurencyjnego a w dodatku nakłada kaganiec w postaci żywotności niewymienialnego elementu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
11 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A ten dalej swoje xD

Zrozum ze i lampa elektryczna i naftowa daje światło, ale mając obie do wyboru lepsza będzie elektryczna, Ty mając do wyboru obie twierdzisz ze naftowa jest lepsza bo została zrobiona przez Sony od cała różnica w tym Twoim pustym łbie.

Musisz zrozumieć ze Microsoft pozwala dostać się do celu na dwa sposoby, albo bryczka albo samochodem, wybór należy do użytkownika, Sony z góry narzuca środek komunikacji który W NICZYM nie jest lepszy od konkurencyjnego a w dodatku nakłada kaganiec w postaci żywotności niewymienialnego elementu.

Pusty łeb to masz Ty chłopie bo jakbyś cokolwiek przeczytał ze zrozumieniem poza dupa microsoftu to byś zauważył że wg mnie analogia pada do xboxa na jebane baterie to lampa naftowa na olej z wieloryba którego się łowi na orlenie. Ja nie wiem jak dorośli ludzie mogą bronić czegoś takiego, no kurwa nie rozumiem. 3 generacje takiego samego pada na baterie ale jakoś trzeba wytłumaczyć że się takie coś wybrało więc pojazd. 

Baterie odchodzą do lamusa - lamusy. I dopóki tego nie zrozumiecie to będzie siedzieć TYLKO we wstecznej z padem NA BATERIE. I koncze tą duskusje bo jak czytam ta obronę baterii to mi to mi ręce opadają. 

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Szerokiej drogi. I nie wracaj.

Oj nie, pójde stąd po Tobie leszczu. 

Opublikowano

Spoko, wiesz co jest najlepsze? Że na całym świecie maja z tego bekę a tylko w Polsce bronią opcji baterii. Analogie z dupy wzięte. Tak samo jak cebulowanie z GP bronione i tak jak kiedyś piraty, te same typy i to samo myślenie. 

Podobnie jak z Dual Sense i twierdzenie po co im te technologie przecież to pada szybciej rozladowywuje, nosz kurwa. Pewnie jesteście przeciwnikami dotykowych ekranów i telefonów a preferujecie przyciski i wymienne baterie i kurwa ten ich skowyt że będziesz musiał mieć dwa pady No i? Będę chciał to sobie kupię cebulaku, tak samo mam świadomość kupując PS5 ile wydam na gry, plusa czy VR. Wy to byście Ferrari na gaz przerabiali i jeździli zimą na letnich oponach

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Pusty łeb to masz Ty chłopie bo jakbyś cokolwiek przeczytał ze zrozumieniem poza dupa microsoftu to byś zauważył że wg mnie analogia pada do xboxa na jebane baterie to lampa naftowa na olej z wieloryba którego się łowi na orlenie. Ja nie wiem jak dorośli ludzie mogą bronić czegoś takiego, no kurwa nie rozumiem. 3 generacje takiego samego pada na baterie ale jakoś trzeba wytłumaczyć że się takie coś wybrało więc pojazd. 

Baterie odchodzą do lamusa - lamusy. I dopóki tego nie zrozumiecie to będzie siedzieć TYLKO we wstecznej z padem NA BATERIE. I koncze tą duskusje bo jak czytam ta obronę baterii to mi to mi ręce opadają. 

Baterie odchodzą do lamusa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Człowieku, baterie są największym bólem głowy naukowców z całego świata bo już dawna byśmy jechali na źródłach odnawialnych ale problemem jest składowanie pozyskanej energii, nie masz kompletnie pojęcia o technologii, może dlatego jeździsz zacofanym technologicznie samochodem? Nie mi to oceniać a o gustach się nie dyskutuje, po prostu pierdolisz głupoty i nie zmieniaj tematu ani go nie przeinaczaj ze nagle gadasz o rozwiązaniach technologicznych w padach bo od początku mowa jest tylko i wyłącznie o bateriach.

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Baterie odchodzą do lamusa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Człowieku, baterie są największym bólem głowy naukowców z całego świata bo już dawna byśmy jechali na źródłach odnawialnych ale problemem jest składowanie pozyskanej energii, nie masz kompletnie pojęcia o technologii, może dlatego jeździsz zacofanym technologicznie samochodem? Nie mi to oceniać a o gustach się nie dyskutuje, po prostu pierdolisz głupoty i nie zmieniaj tematu ani go nie przeinaczaj ze nagle gadasz o rozwiązaniach technologicznych w padach bo od początku mowa jest tylko i wyłącznie o bateriach.

XD

Ja mówię  o żenujących bateriach AA - kurwa paluszkach w padach do grania w 2021 roku naszej ery a Ty mi o źródłach odnawialnych i zacofanym technologicznie aucie?

Jezu co za gość. Exact - idz się przejdz. 

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

XD

Ja mówię  o żenujących bateriach AA - kurwa paluszkach w padach do grania w 2021 roku naszej ery a Ty mi o źródłach odnawialnych i zacofanym technologicznie aucie?

On może myśli że w hybrydach i elektrykami są używane paluszki hahaaha

Aż sprawdzę w swojej CHRce jutro czy aby mi baterii AA gdzieś nie wsadzili :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

XD

A ja jeszcze raz Ci wytłumaczę.

Microsoft

- baterie AA 

- akumulatorki AA

- akumulator o duzo wyższej pojemności niż u konkurencji.

MASZ WYBOR

Sony

- wbudowany akumulator

- brak możliwości łatwej wymiany

- mała pojemność 

- słaba żywotność

- kabel

NIE MASZ WYBORU

Opublikowano

Te gamonie nie czają, że w swoich Dual Bezsensach mają technicznie rzecz biorąc podobny akumulatorek, co akumulatorki AA, tylko niewymienialny, co kończy się graniem na kablu i stopniową utratą pojemności. Jakby liściowi sprzedać gówno opakowane w niebieski karton z napisem Sony i nazwać High Fidelity Metabolism Product to pewnie smarowałby tym Sonkę i utrzymywał że przebywa mu teraflopsów :dog:

Opublikowano
35 minut temu, LiŚciu napisał:

XD

To gdyby akumulator w tym padzie miał taki sam kształt jak ten w sonce, to byłby już dobry? 

To, że są to 2 ogniwa o takim, a nie innym kształcie, to tylko zaleta, bo póki co nie znajdziesz nic o większej pojemności. 

30h gry na takich ogniwach to dla mnie duża zaleta. 

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Oho, w temacie awaryjności plejbeki zaczęło się sztorcowanie złych opinii o pierdzących cewkach. 

Kto o sonce źle mówi na śmierć zasługuje. Komitet wykonawczy kc PZPR sonka. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

założyciel i zarazem dyrektor generalny bethsedy nie żyje, spencer robi czystki pod nową potęgę :shotgun:

Opublikowano
10 minut temu, lpcl napisał:

Oho, w temacie awaryjności plejbeki zaczęło się sztorcowanie złych opinii o pierdzących cewkach. 

Normalna reakcja chorych ludzi.

https://www.centrumdobrejterapii.pl/materialy/co-to-sa-psychologiczne-mechanizmy-obronne/

Co to są psychologiczne mechanizmy obronne?

„Psychologiczne mechanizmy obronne, zwane także mechanizmami obronnymi ego (lub obronami ego), najprościej można określić jako zwykle nieświadome sposoby unikania i redukowania potencjalnie zagrażających nam uczuć jak strach czy lęk.”

Pośród mechanizmów obronnych wyróżniono między innymi takie jak:

- zaprzeczanie,

- wyparcie,

- tłumienie,

- projekcja, ( to jest dobre - Pozwalają uznać obecność rodzących lęk uczuć, jednak przelewają je na inne źródło lub obiekt.)

- przemieszczenie,

- formowanie reakcji,

- regresja,

- fiksacja,

- identyfikacja,

- introjekcja,

- racjonalizacja,

- izolacja,

- sublimacja,

- kompensacja,

- humor (żart, ironia),

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.