Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

prawda jest taka, ze obie konsole (pipi) oferuja na start, ale xbox przynajmniej dobrze rokuje na przyszlosc swoja mocą

nowa strona, wiec prawda

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
19 minut temu, Rozi napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zaczyna się XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Oszczekuje, pad działa, ale podłączony dysk ssd do konsoli z przodu powoduje takie właśnie cyrki że sie pady rozłączają, 

Opublikowano

E, no to nic się nie stało.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Może niech zaktualizują tego Ścierwo Passa o nowe gry?

Opublikowano

O cie chooj, a ci wciąż mają ból dupy - nawet w statusach. Cw poza cw można robić, ale jak się robi gałę kwadratowemu.

Opublikowano
2 minutes ago, Rozi said:

Może niech zaktualizują tego Ścierwo Passa o nowe gry?

Może niech Sony przestanie polaków w du.pe ruchać i da PS NOW?

Opublikowano

Microsyf: wydaje konsolę bez gier

Boty w dziale Xboksa:

ab1cb6284c31ce3d9639a666862c9314.jpg

Opublikowano
11 minut temu, kislawa napisał:

Oszczekuje, pad działa, ale podłączony dysk ssd do konsoli z przodu powoduje takie właśnie cyrki że sie pady rozłączają, 

a nie masz czasem akwarium gdzieś w pobliżu?

Opublikowano

Ciekawe ktory bot pierwszy zorientuje sie w co sie wpier,dolil i wystawi smiecia na pchli po weekendzie

Opublikowano
10 minut temu, messer88 napisał:

a nie masz czasem akwarium gdzieś w pobliżu?

Nie mam, ciekawe ten sam ssd w xox też podłączony z przodu nie powoduje tego efektu.

Opublikowano
4 godziny temu, Rozi napisał:

A ty Czarek co? Napierdalasz na gitarze w wojsku?

Nie, napierdalam w domu.

D27ODsZ.jpg

Opublikowano

Tag team dałna w postaci Rozi-Schabek w szale pysdy próbują zepsuć komuś dobrą zabawę z powodu premiery nowej konsoli. Od zawsze wiedziałem, że Ci który CW najbardziej gardzą to z reguły Ci który mają największy ból dupy, że ktoś gra na innych konsolach. :obama:

Spokojnie chłopaki, za 9 dni (jak Sony da) pogracie sobie w cross-genowe DLC do spidermana i 11-letnie Soulsy wmawiając sobie, że to nowe gry.

Ku,rwa debile.

Opublikowano

33 minuty temu, Czoperrr napisał:

Dashboard póki co sprawia mi pewne problemy.

24 minuty temu, Soul napisał:

Ogólnie mega, ale tak na szybko menu dalej w full HD i gry instaluje się dalej tak samo wolno, ale trzeba przyznać, że menu dziala jak rakieta!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Spencer byku, jak ja cię szanuję, dostarczasz mi śmiechu z Botów i z tych, którzy Botami stali się Ś W I A D O M I E XDXDXD Ale to trzeba mieć nierówno pod sufitem.

Opublikowano

Wiedziałem, że Rozi jest kur.wą, ale żeby być takim zawistnikiem i cytować każdego posta, to już choroba psychiczna.

Opublikowano

cukier mu skoczył i gdzieś musi się wyładować :) 

Opublikowano

No mógłby już ten grozi ryja zamknąć bo mi zaczyna być wstyd ze na Sonke czekam :/

Opublikowano

Rozi musisz się uspokoić, przecież wiesz że służba zdrowia ledwo działa A respiratorów też już nie mamy  :/

Opublikowano

Odkąd Trump przewalił wybory w USA Roziemu całkiem odyebało. Biedny czlowiek :notbad:

Opublikowano

Przecież ten tucznik tylko łyknie series s (albo series x jak zostanie TEAM LEADEREM) jak wyjdzie Horizon 5 i będzie pałował wiplera i udawał ze kocha wszystkie konsole i jednoplatformocy to debile, jak juz to robił wcześniej.

Nie odpisujcie mu xD

Opublikowano
3 godziny temu, Rozi napisał:

Exact pojechał 300 kilometrów po Śmiecia :banderas:Spencer, ty pranksterze, kolejną generację robisz Botów w chuja :obama: 

I 500km bym zrobił ale młodego ze szkoły musiałem odebrać :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.