Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
45 minut temu, UberAdi napisał:

"120 fps mode" jak tam 120 fps to jest w momentach gdy nie ma na ekranie nic poza głównym bohaterem :pawel: Z ray tracingiem spadki do 40 fpsów

ta gra to graficzna sraka, nawet design leveli przypomina czasy PS2, RT i 120 klatek nic tam nie pomoże 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
44 minuty temu, łom napisał:

Ciekawe czy te mocne spadki w drugim trybie nie wynikają przypadkiem z podziału pamięci w Xboxie (10 Gb szybkiej, 6 Gb wolniejszej) i w momencie gdy gra korzysta z tej wolniejszej są spowolnienia.

Podejrzewam ze to raczej kwestia kiepskiej optymalizacji, 

Myślę że może minąć trochę czasu zanim devi ujarzmią moc XSX

Opublikowano

jak teraz przez weekend ogram Miles Morales na PS4 Pro to w sumie na co mi PS5 w tym roku?

Opublikowano

Do zgarnięcia plusików w Zakupach Growych i można bez żalu sprzedawać

Opublikowano
3 godziny temu, bluber napisał:

no śmieszny grubasek co z kolegą nemesisem pyerdoli coś do kamery 

Ja, (pipi)e i taki typ ma czelność się jeszcze odzywać. 

Opublikowano

Kurier fedexa zostawił komentarz po dostarczeniu Xbox series X

2hj3kcp98jy51.jpg?width=640&crop=smart&a

Opublikowano

#takbylo

Ja w pudełku z Xboksem znalazłem taki liścik, chyba od samego Pana Spencera :xboss:

IMG_20201111_174829811.jpg

Opublikowano

9D49AE09-A72B-42D6-8740-F8A154BBA20C.png

:obama:

Opublikowano

Gdybym wiedział że yebanie sony to taka zabawa to dawno temu zmienił bym obóz!

Opublikowano
10 minut temu, kubson napisał:

9D49AE09-A72B-42D6-8740-F8A154BBA20C.png

:obama:

Hahaha kur wa jaka rozpacz u zielonych wszarzy. Traktuja Godfall, na ktory kazdy prawdziwy fan marki PlayStation sie dawno wysral, jako jakis argument XDDDDD

nie zmieniajcie sie

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Hahaha kur wa jaka rozpacz u zielonych wszarzy. Traktuja Godfall, na ktory kazdy prawdziwy fan marki PlayStation sie dawno wysral, jako jakis argument XDDDDD

nie zmieniajcie sie

fani marki widzę traktują owoce marki, tak jak marka traktuje ich

TYLKO NA CHUY WY KUPUJECIE DALEJ ICH KONSOLE? :yao: 

Opublikowano

also on phil's cock? 

klapy wypinać się, król Spencer wam poprzepycha te wasze zatkane paździerzem d00pska :) 

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Godfall ch.u.jowy? No kto by pomyślał, ale nazwa podobna do God of War wiec może się sprzeda.

Opublikowano

61/100 to SOLIDNA OCENA 

Poza tym 61 na PlayStation to zupełnie coś innego niż 61 na Xboksie

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiecie co jest najlepsze? Jutro premiera Plejki i Schabek zamknie w końcu mordę. :) 

Tylko na 8h bo tyle trwa dlc  :/ no i jeszcze wpadnie po 4h bo pad mu się rozładuje  :(

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiecie co jest najlepsze? Jutro premiera Plejki i Schabek zamknie w końcu mordę. :) 

Nie zamknie, bo w Europie 19 jest premiera :Coolface:

Opublikowano

schabek jutro reszte generacji tak będzie wisiał na 2m usb-c cały dzień XDDDDDDD

i8ZizBtay-r5Fdf_PyO2-LPBLgYeRwj2ExgxBANO

Opublikowano

Zielone miernoty nawet nie wiedza ze jutro konsole dostaja testerzy z usa i australii a europa zaczyna za tydzien jak juz wszystkie male bledy beda polatane:reggie: zero zaskoczenia

Jak ja dostane swoja sztuke to wasze xboxy beda juz sie walaly na pchlim :rotfl:

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

Zielone miernoty nawet nie wiedza ze jutro konsole dostaja testerzy z usa i australii a europa zaczyna za tydzien jak juz wszystkie male bledy beda polatane:reggie: zero zaskoczenia

Jak ja dostane swoja sztuke to wasze xboxy beda juz sie walaly na pchlim :rotfl:

walić to cię kolego będę po pysku, jak tylko spotkam :) 

Opublikowano

Sony na najwierniejszych fanów splunęło, ale ten myśli, że to dlatego, żeby "połatać" im konsole XDDDDD

Opublikowano
6 minut temu, maciucha napisał:

walić to cię kolego będę po pysku, jak tylko spotkam :) 

Ustaw sie w kolejke bo najpierw wyjasniam kolowrotkiem tego lachmaniarza incha :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.