Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
24 minuty temu, bluber napisał:

Sackboy 75 na meta :dynia: Godfall 61, Bugsnax 77  ja pier,dole to już serio MS lepiej wybrał żeby nie wrzucać nowych gier niz taką żenade

Wrzucili jedną

Screenshot_2020-11-11-20-58-35-830_com.android.chrome.png

Ale coś nie pykło widzę.

Gra ktorą reklamowano konsolę nowej generacji...gorzej niz bugsnax czy jak to sie tam zwie xd

Czy cokolwiek na świecie może mieć jeszcze gorszy start?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, Jakim napisał:

Wrzucili jedną

Screenshot_2020-11-11-20-58-35-830_com.android.chrome.png

Ale coś nie pykło widzę.

Gra ktorą reklamowano konsolę nowej generacji...gorzej niz bugsnax czy jak to sie tam zwie xd

Czy cokolwiek na świecie może mieć jeszcze gorszy start?

To nie ta gra, lol

Reklamowali INFINITE

a to odrestaurowany porcik z pc za 8 dolarów

Opublikowano

Maciucha przestań wrzucać co chwile foty małych chłopców coooorwa! Chory typie. :)

Opublikowano

Nie no był killzone który miał całkiem okej multi więc chociaż coś, ps5 nie ma nic

Opublikowano

Sony mialo no used games i no always online a xbox tvtvtvsportsprotsport.

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

Maciucha przestań wrzucać co chwile foty małych chłopców coooorwa! Chory typie. :)

okazuje się że nikt inny nie gra na plejstejszon

Opublikowano

Widać potrzebne były te nextgeny żeby CW odżyło najebane stron jak w londynie ciapatych

ten ABs mnie rozjebał z kijem golfowym XD

Opublikowano

Boty jak układają sobie klapy w szeregu, dzięki Spencer za Tetrisa w premierę :obama:

Opublikowano
Cytat

Days Gone, Tshusima, REVII, Final Fantasy XV, Ratchet Clank, Until Dawn, Remaster Pająka z Moralesem, Demon Souls, Sackboy. Shieet, kiedy i w jakiej kolejności ja to ogram?:obama:

Wiadomo, na sonce same nowe sztosy od początku, a nie jakieś stare gówna tylko z lepszą graficzką :fsg:

Opublikowano

No, ale wrzucanie Meta/Open Critic gdy Sackboy i Godfall mają po 5 recenzji na głowę to trochę siara.

Nie żebym się spodziewał, że jakoś podskoczy mocno, ale jednak szanujmy się. ;)

Co do Bugsnax to większość spodziewało się crapa na poziomie Knacka, a wyszło całkiem nieźle.

Opublikowano
3 minuty temu, bluber napisał:

unknown.png

:fsg:

Boty się bardziej jarają tymi gów.nami niż osoby, które wybrały konsolę Sony.

Co tam ogrywane chłopaki w 10k? Pudziany po raz 5? Forzunia 8 raz? Halo Ricz? Xd 

Nawet ta xszmata takiego Bugsnacka wam nie dała na start haha. A o potężnym Demons Soul to możecie pomarzyć. Może w 2022 coś podobnej jakości wpadnie na vaperową konsolę do starych gier. Szafa domknięta dobrze z tym ścierwem w środku co by się nie kurzyło przez kilka lat? 

Opublikowano
33 minuty temu, Shago napisał:

https://spidersweb.pl/2020/11/nowe-gry-na-ps4-od-sony.html

PS5 hamulcowym przez 3 lata? Zakłamani hipokryci. "Wierzymy w generację".. Jasne, raczej wierzymy w dymanie klapów, bo łykną wszystko :yao:

17 minut temu, Bzduras napisał:

Wiadomo, na sonce same nowe sztosy od początku, a nie jakieś stare gówna tylko z lepszą graficzką :fsg:

12 minut temu, bluber napisał:

unknown.png

:fsg:

5 minut temu, messer88 napisał:

eh szkoda że już nie można nigdzie kupić sonki a tam takie sztosy 

qe8ps4mh84j11.png

HE EHEHE PANOWIE TYLKO XBOGZ A TE KLAPY TO EHEHEHEE

Opublikowano

No patrząc na Twoją twórczość radosną od kilku dni (z naciskiem na 10.11) to jedyne co widzą oczy wyobraźni:

Zdjęcie

Opublikowano

Jak tam Start? W końcu porządna gra tę Śmieciarę?

Opublikowano

A fajnie, że pytasz, posiedziałem 2 dni po 6-7 godzin grając w gierki. Relaks, chill w otoczeniu absolutnej ciszy na najmocniejszej konsoli świata, a jak tam u Ciebie? Kabelek USB przygotowany, głośniki podkręcone żeby coś usłyszeć jak Knack w 60 klatkach zostanie odpalony czy od razu granko na wyścigi w coś innego, bo zaraz śmieć padnie?

Opublikowano
17 minut temu, Wiolku napisał:

A o potężnym Demons Soul to możecie pomarzyć.

w każdej chwili mogę wyciągnąć ps3 z szuflady i se odpalić demony 

Opublikowano

hahahahah jak się uruchomiła husaria XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd 

Mało wam srania do ryja? 

Proszę bardzo: 

Spiderman Remastered to kod w pudełku 630312725209153546.png?v=1

Do tego sonka 5 nie miesci się do paczkomatu :dynia:

Edytowane przez bluber

Opublikowano

Bardziej na serio, to dmc5 mnie zaskoczył. 

Pomijam, że gra pomimo optymalizacji chodzi trochę tylko lepiej niż na starych konsolach, ale dlaczego Series x = ps5 wydajnościowo? 

Może system oparty o Windowsa działa wolniej, niż system uniksowy? 

Będzie zaskoczenie, jeśli wszystkie 3rd party będą chodzić tak samo na obu konsolach. 

Opublikowano

Wychodzi na to że będę grał w demon soulsy na ps4...

PS5 wpadnie na koniec generacji żeby ograć jakieś japońskie obscure shit. Tak będzie.

Opublikowano

To co,dziś święto graczy?! A nie kurcze zapomniałem że sony ma was w piździe polskie niebieskie karaluchy xDDDDDDD

Opublikowano

Jak tam Pupcio X-ścierwo? A, zapomniałem, dalej teoretyk jak maciuszka :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.