Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Chłopaki polecicie mi jakąś fajną grę na 3h za 3 bomby? Może być dlc do ubigry, jestem exklapem więc lubię takie chore zabawy  :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

my już wiemy z czym mamy do czynienia i możemy się na ten temat wypowiedzieć, a tutaj zebrało się stado teoretyków, wyznawców sekty sony, którzy jeszcze swojego plejszrota na oczy nie widzieli, a już robią japończykom z połykiem :)

Opublikowano
7 minut temu, Shen napisał:

te kombinacje z game passem i jeszcze dzielenie na dwoch, no piekne wspieranie marki :pawel:

Mam rozumieć że nigdy nie korzystałeś z promocji i nie kupiles niczego po przecenie, bo wg logiki nie wspierales "marki"?

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Mam rozumieć że nigdy nie korzystałeś z promocji i nie kupiles niczego po przecenie, bo wg logiki nie wspierales "marki"?

Musisz wybaczyć shenowi, on gra w jakieś pedo gó,wno F2P na komórki.

Opublikowano
46 minut temu, 20inchDT napisał:

Jak oni nawet w gry nie grają, przegrywy XDDD

W dniu 7.11.2019 o 22:22, 20inchDT napisał:

Na YT 8h cutscenek to się obejrzy

Pamiętamy.

Opublikowano

Ughhh, na moje nieszczęście ja też pamiętam to (pipi) od Chuimy

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Chłopaki polecicie mi jakąś fajną grę na 3h za 3 bomby? Może być dlc do ubigry, jestem exklapem więc lubię takie chore zabawy  :)

Pewnie jakoś niedługo remaster RDR2, mam nadzieję że R* frajerów na przynajmniej cztery bomby skasuje

Opublikowano

Za grę generacji można tyle dać moim zdaniem ale na plejkurwie chyba nie ma sensu w to grać bo ten sprzęt ogranicza magików z R*  :(

Opublikowano

D5HpOjR.png

Jak widac firmy juz traca cierpliwosc i staraja sie wypchnac to (pipi) z magazynu w kazdy mozliwy sposob. Umowa pewnie na rok, 19,99zl/msc a pierwsze pol roku nie placisz XDDDDDDDDDD

Lepiej poczekac, do konca roku to xkur we beda do cd action dodawac hahahahhaha

Opublikowano

Nikt nie każe brać sprzętu w dobrych promocyjnych cenach. 

Zawsze można se wziąć ps5 za 10 kafli i rano śniadanko za 80 zł. 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Przez ostatnie kilka miechów byłem nazywany "klapreskim nasieniem" czy jakoś tak ale wziałem XsX i po prawie 3 dniach zabawy jesem mega oczarowany sprzętem. Wszystko tu jest, od wyglądu pudła i spakowania, wyglądu samej konsoli, poprzez kulture pracy po gry wreszcie w 4k! Konsola jest niesamowita. Quick Resume to coś rewelacyjnego - ja sobie gram w Ori ale wpadam córka i chce w kulki (Peggle) to wtedy dwa naciśnięcia i strzelamy kulkami, poezja. 

Plus:

- delivery (głównie XAA)

- konsola (wygląd i kulturka pracy)

- GamePass ryje garnek (wiele gier nie ograłem bo brak czasu albo były to exy dla X-a)

- szybki dash

- pad mega wygodny

- SSD

Na razie jestem w cholere zajarany!!!

Bomba prawdy  :xboss:

No ale Rozi i Schabek dalej majaczą :reggie:

Opublikowano

Chłop gra w kulki i ori za 2259zl. No jest to niezły argument Soul. 

Opublikowano
5 minut temu, bluber napisał:

Chłop gra w kulki i ori za 2259zl. No jest to niezły argument Soul. 

Dałem przykład w co grałe jak się mocarne gry ściągały. A Ty w co łupiesz?

Opublikowano

Śmiało bierzcie Liścia do swojego obozu, dopłacimy. 

Opublikowano
25 minut temu, bluber napisał:
Cytat

Żeby była jasność - nowe "Demon's Souls" wyglądają bardzo, bardzo dobrze. Ale jak na grę startową dla PS5, czy może wprost - względem oczekiwań, jakie mieliśmy - tytuł nie powala na kolana. Nie robi też aż tak dużego wrażenia jak na zapisach rozgrywki od Sony. Czyżby tam wszystko było podkręcone?

sony znowu oszukało, a to ci nowość :)

Opublikowano

No tylko klapy głośno krzyczą next gen next gen, tym czasem gra wygląda jak ostatni produkcje wydane na koniec żywota PS4 nawet rozdzielczość się zgadzam...z tym, że tym razem w 60 fps. 

Opublikowano

Nowy sprzęt, nowa generacja a chinczyki muszą bullshoty serwować xD.

Niebiescy na kolanach i proszą o więcej.

Opublikowano

"Nie robi też aż tak dużego wrażenia jak na zapisach rozgrywki od Sony. Czyżby tam wszystko było podkręcone?" 

Tam wszystko podkręcone od proców, w tym pocącym się dziadostwie po filmiki z rozgrywki z mocarnych pc. 

Opublikowano
32 minuty temu, LiŚciu napisał:

Dałem przykład w co grałe jak się mocarne gry ściągały. A Ty w co łupiesz? 

Akurat ori to jedna z najlepszych gier ostatniej generacji i wstyd tego nie ograć. W sumie pisałem, że nie gram już w platformówki ale ori jest za dobre. A jeszcze w 120 fps to musi być piękne więc dobry argument za kupnem nowego sprzętu. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
32 minuty temu, Rozi napisał:

Śmiało bierzcie Liścia do swojego obozu, dopłacimy. 

Sam COOOORWA zapłace żeby mnie nie kojarzono z takim poyebem jak Ty rozalindo.:[

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.