Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No nie zmienia tego faktu, że trzeci dzień ostrego katowania gier na tych samych bateriach to jednak wysrywa tego dual sense. 3 dzień > 8h dual.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

8h? Wyszedł dualsense pro? :kaz:

Opublikowano
4 minuty temu, Faka napisał:

No nie zmienia tego faktu, że trzeci dzień ostrego katowania gier na tych samych bateriach to jednak wysrywa tego dual sense. 3 dzień > 8h dual.

No u mnie 2 akumulatorki 2300mAh to jakieś 25 godzin grania. I ktoś mi próbuje wmówić, że lepszy pad z wbudowanym akumulatorem na 6-7h grania, a po czasie jeszcze gorzej :dunno:

Opublikowano

Pewnie już nie pamiętacie ale dzisiaj premiera plejśmieciarki 4.5 bez gier, w ZG dwa klapy wklejają zdjęcie pada i to by było na tyle  ^^  

Te ostatnie 6 klapów na forum co zostało to pizdy a nie prawdziwi fani polystation  :kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Porównanie czasow ładowania w nextgenowych gierkach (Asasyn, Watch Dogs i Diet). Jeśli kogoś to interesuje. Zaczyna się od 50s

Opublikowano

Co tu się dzieje?! Niedobitki klapów miażdżone świętym gniewem Spencera, Listunio nawraca się na zieloną stronę mocy, remake DS okazuje się graficznym krapsizczem :obama:  

Do końca miesiąca będzie można zamknąć temat, straci sens.

Opublikowano

Spokojnie, 2021 z tpsem o przerośniętym szczurze (klapiszcza myślą że to gra typu skakanka XDDDDDD) I kontynuacja najgorszego exa w historii plejbeki o tej rudej c0rwie Aloy zapewniają tone materiału do beki z playstation  :)

sony zmieniłeś się, nie w takim plejsteszon się zakochołek 

Opublikowano

ależ będzie grane w nowe horizon od guerilla games :fsg: 

Opublikowano

Mówisz tak bo jesteś rudy.  :)

Opublikowano

Czyli zielona dziwka nie tylko jest bez gier ale i multiplatformy wolniej wczytuje XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SWIETO GRACZY, W DZIALE XBOXA JEDNA WIELKA IMPREZA XDDDDDDDDD

dobrze ze za tydzien wypier dalam z tego tematu bilet juz kupiony bo przy tylu botach to strach zeby sie chu jowym gamingiem nie zarazic

Opublikowano
9 minut temu, dee napisał:

Co tu się dzieje?! Niedobitki klapów miażdżone świętym gniewem Spencera, Listunio nawraca się na zieloną stronę mocy, remake DS okazuje się graficznym krapsizczem :obama:  

Do końca miesiąca będzie można zamknąć temat, straci sens.

Liść niczym darth Vader, wbija w plery imperatora jak w dupy klapów. 

Opublikowano

Hahahha we wstecznej tez juz przegrywa po patchu

Ja rozumiem mozna nie lubic sony ale ze wam kur wa nie zal tego zycia ktore tracicie na siedzenie jak pisdy przed tymi loadingami :/ 

Opublikowano

Patrz wyżej jak klapy walczą wsteczną XD

Opublikowano

Najlepsze jest to, że dysk plejśmiecia 2x szybszy, a różnica w loadingach to jakieś 20% XDDDD ja j,ebię, że też Sony nie wstyd sprzedawać taki ŚMIECIOWY hardware.

@schabek w co tam dzisiaj grane na DualSensie? W ładowanie czy parowanie z PC? XDDD

Opublikowano
9 minut temu, suteq napisał:

ależ będzie grane w nowe horizon od guerilla games

Nooo 800h pęknie ku.rwa jak nic xddddd

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Najlepsze jest to, że dysk plejśmiecia 2x szybszy, a różnica w loadingach to jakieś 20% XDDDD ja j,ebię, że też Sony nie wstyd sprzedawać taki ŚMIECIOWY hardware.

@schabek w co tam dzisiaj grane na DualSensie? W ładowanie czy parowanie z PC? XDDD

Do schabka przychodzi kolega o będą testować haptyczne WIBRACJE  :)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

W nic bo pozyczylem twojej matce zeby przetestowala haptyczne wibracje :) 

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

W nic bo pozyczylem twojej matce zeby przetestowala haptyczne wibracje :) 

Całkiem całkiem. :notbad: 

Jak na CW z 2011. :dynia: Teksty średniowieczne jak Merlin i hardware Plejśmiecia. 

Opublikowano

klapy jaki adaptacyjny trigger bo coś sie załdowało szybciej we wstecznej na tym szrocie wykręconym na prędce xd

Opublikowano
6 minut temu, drozdu7 napisał:

Nooo 800h pęknie ku.rwa jak nic xddddd

Nie no kur.wa bez przesady, 50h max. 

Opublikowano

Psychole xddd jeden robi 800h w horizon, a jeszcze inny 20 razy przechodzi soulsy xdddd

Opublikowano

Lepiej poczytajcie reddita, jakie ma teraz problemy ten ps5, większe niż sex xd

Opublikowano

Paolo niesamowity człowiek, cały dzień wojuje w cw, gra w wowa i jeszcze ma czas ogrywać te wszystkie perelki na xboxie:obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.