Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

R4X8gYl.jpg

Piekne zdjęcia w zakupach growych, DLC + staroć w nowym papierku. Za 3 i pół bomby każda. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, oFi napisał:

R4X8gYl.jpg

Piekne zdjęcia w zakupach growych, DLC + staroć w nowym papierku. Za 3 i pół bomby każda. 

Morales 259

Opublikowano

Sony przynajmniej nie robi akcji typu nintendo, że otwierasz pudełko, a tam tylko kod na cyfrówkę :)
Tzn. wersje pełne/deluxe gier tak już mają częściowo. 

Opublikowano

Spencer mi właśnie wrzucił Final Fantasy 8 Remastered i Tales of Vasperia definitve edition do GamePassa na PC. 

Mnie takie gry bardziej kręcą, niż większość nowości. 

Aaaa, no i Disgaea 4 Complete+ 

Tyko backlog mi ciągle rośnie :(

Zaczynam też zmieniać zdanie co do kombinaci PC+ps5 i PC+xbox. 
Jeden GP i różne gry na oba sprzęty.
Residen Evil 7 z grafą na ULTRA :xboss:
Fajne są te prezenty i niespodzianki.

Opublikowano
20 minutes ago, C1REX said:

Sony przynajmniej nie robi akcji typu nintendo, że otwierasz pudełko, a tam tylko kod na cyfrówkę :)
Tzn. wersje pełne/deluxe gier tak już mają częściowo. 

Podobno Spiderman remaster ma kod. 

Opublikowano
Just now, Czoperrr said:

Podobno Spiderman remaster ma kod. 

Prawie zawsze DLC jest w postaci kodu. Nawet jeśli to DLC jest dodawane do innego DLC.

Opublikowano
8 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

aphromo napisał kiedyś że Sony wyznacza standardy, alemam nadzieję, że jednym z nich nie będzie wydawanie gier na konsolę której nie ma nawet na rynku :dynia:

Sony takie dobre, wydaje gry bez konsoli, a Spencer wydaje konsolę bez gier :yao:

Opublikowano

W niebieskiej wannie rzygowin aka temat ps5 jarają się potem i wlosami w fifie. W KURDE FIFIE XDDD. Przecież tego nawet nie bedzie widać w gameplayu, bo przez cala gre patrzy sie na zielona planszę i małe ludziki Xd

Opublikowano
2 godziny temu, krzysiekp392 napisał:

ogrywa gry z gamepassa, w które chce grać, bez podziału na stare i nowe, bo gdyby zależało mu na tych pseudonextgenowych pozycjach od sony to by kupił ps5, w czym problem? jeśli dla kogoś frajda z grania = granie w cokolwiek tylko dlatego, że jest nowe to spoko, nie każdy ma takie podejście do czerpania rozrywki z gier. zresztą, już widzę, jak każdy klap ograł WSZYSTKO na poprzedniej generacji.

ty chyba zapomniałeś w jakim temacie jesteś 

Opublikowano

to jaranie sie fifą w temacie klapersów jest ohydne. Widać ze kazdy ma w doopie tego demon solsa, a pajonka juz kazdy ograł to po co komu murzyn teraz? :philosoraptor:

Opublikowano
3 godziny temu, Wesker napisał:

Czy ja dobrze widzę? AC ładuje się w 15 sekund na PS a na X trzeba czekać aż 40? WTF?

Klapy jak zwykle szukają sensacji tam gdzie jej nie ma, na XSX były chyba wszystkie loga świata, no i ciekawe jak to wygląda na quick resume.

Opublikowano
5 godzin temu, Wesker napisał:

Czy ja dobrze widzę? AC ładuje się w 15 sekund na PS a na X trzeba czekać aż 40? WTF?

Raczej kiepsko widzisz bo na Xboxie nie trzeba czekać 40 sekund gdy włącza się w 6 sekund w QR.

Opublikowano

dobrze czytam? W przeciwieństwie do Sony, które zapewniło KILKA premier razem z PS5, Xbox nie wydał ŻADNEJ gry, a do tego niektóre starsze tytuły mają jakieś obcięte efekty graficzne względem One X  :dyyyyniaaa:

wyobraźcie sobie wydać prawie 3 kafle na konsolę bez nowych gier, a potem ze skrywanym płaczem odpalić  Forzę 4, tylko by zobaczyć, że wygląda gorzej niż na OneX xdddddddddddddddddd

najsmutniejsza premiera w historii, bez dwóch zdań. To już Saturn miał lepszy start.

Opublikowano

Prawie 3 kafle to kosztuje PS5 z dwoma grami, a nie Xbox Series X z setkami gier, który kosztuje jedyne 2253 zł :)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

PS4.5. 2x szybszy dysk a loadingi krótsze o 1s w kilku grach, do tego długie odpalanie śmiecia i brak szybkiego wznawiania gry a miało być tak pięknie xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Te nowe Soulsy to poza oświetleniem wyglądają jak hmm Soulsy? Wcześniej jakoś bardziej kozacko to wyglądało 

Opublikowano
3 godziny temu, Figaro napisał:

(...) odpalić  Forzę 4, tylko by zobaczyć, że wygląda gorzej niż na OneX xdddddddddddddddddd(...)

"Wygląda gorzej" lol.

Jak ostatnio sprawdzałem to chodziła 2 razy płynniej z teksturani ultra i samochodami przeniesionymi z trybu photomode.... 

No ale wygląda gorzej bo brakuje jakiegoś efektu...czego notabene nie zauważył nikt przed analizą DF xD

Ja rozumiem że to CW ale próba jechania po FH4 to automatyczne oranie GTS i GT7. Bo prawda, ze jedno drzewko w Godrizonie ma więcej szczegółow niż cały tor w GT ze swoimi kartonami :Coolface:

Opublikowano

Zapowiada się że PS5 zdominuje rynek konsol jeszcze bardziej niż PS4. Zarówno jeśli chodzi o exclusivy jak i sprzedaż. Zobaczcie ile exów wychodzi w pierwszym roku na PS5:

-Spider Man MM

-Demon Souls Remake

-Ratchet and Clank

-Horizon Zero Down 2

-God of War Ragnarok

-Gran Turismo 7

Plus jeszcze tytuły z czasową ekskluzywnością jak nowy np. final fantasy czy oddworld mamy dominacje jak za czasów PS2.

Opublikowano

Ten Miles Morales i HZD to niezłe exy z PS4, a jak wierzysz w God of War w 2021 to pozdrawiam :lapka:

Opublikowano

Ja pyerdole serio XDDDDDDD co roku lista ekskluzywnych sztosow na playstation vs klepane od 10 lat samochodziki z nowa cyferka, ktorych nawet ms nie potrafi porzadnie zoptymalizowac chociaz kur wa i tak nie mieli nic innego do roboty xdddddddddddddddddddddddddddddd

NO ALE GEJPASS ZA 4ZL ;(((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.