Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
co sonka to sonka, dziesiąty god of war czy gran turismo, piętnasta część ratcheta  czy kolejna ubigame w postaci spidera czy horizona
Po drodze był horizon i oNiszuma, spider, a u zielonych co? Kup red bull i zniżka na GeJm passy, takie szanownie graczy
  • Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pytacie często, jaki jest obecny stan Botów i zielonej Śmieciarki? Odpowiadam. Albo i nie, niech rzeczywistość sama odpowie:

pbAYlJo.jpg

Nawet awatar nie jest przypadkowy. 

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
4 minuty temu, czeskimaster napisał:
49 minut temu, MYSZa7 napisał:
co sonka to sonka, dziesiąty god of war czy gran turismo, piętnasta część ratcheta  czy kolejna ubigame w postaci spidera czy horizona

Po drodze był horizon i oNiszuma, spider, a u zielonych co? Kup red bull i zniżka na GeJm passy, takie szanownie graczy

Nie potrzebuje kupować energoli, żeby mieć GP w przeciwieństwie do niektórych klapów na tym forum, którzy tak zrobili :) Jednak rozumiem, że 3 i pół bomby za grę to jest szanowanie graczy. Kochane Sony :wub:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ahahahahahahaha maciucha juz drugi dzien roztrzesionymi berlinkami wlepia w zakupach minusy jak tylko zobaczy kawalek niebieskiego, ale w druga strone dotyka sie nawet na widok valhalli :rotfl::rotfl::rotfl:

Generacja nawet sie nie zaczela a gorszy sort juz szoruje ryjem po dnie :banderas: co za czas zeby byc graczem

Opublikowano

Ps5 uchyliła zaledwie rąbek mocy, gra pokazała kunszt i jak to jest mieć DUSZĘ. Tak się kur.wa zaczyna generację :obama: Ale będę w to cudo napierdalał. 

Opublikowano

W marcu.

Opublikowano
3 minuty temu, Mejm napisał:

W marcu.

Serio mam napisać kiedy ty w to zagrasz? 

Opublikowano

Nie potrzebujemy sporów w Błękitnym Obozie, Darku. 

Opublikowano

Śmiać sie z botów, że grają we wsteczną i jednoczesnie wojować ponad 10 letnią gierka za 3,5 bomby:pawel:

Opublikowano
19 minut temu, Shen napisał:

Śmiać sie z botów, że grają we wsteczną i jednoczesnie wojować ponad 10 letnią gierka za 3,5 bomby:pawel:

Argument słaby, bo to Remake pełną gębą ;) a ja np nie grałem w Demony choć dalsze soulsy mam zaliczone

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Czy mówisz o jebanych w dupe soulsach które nie dość że są remasterem to jeszcze widać że to gra z ps4 przeniesiona szybciutko na plejkurwe 5 żeby był chociaż jeden "ex"? M A S A K R A  :)

Opublikowano

To niezły fan plejstejszon. xD

Opublikowano
12 minut temu, suteq napisał:

To niezły fan plejstejszon. xD

Zadna nowosc u klapow, exami sie wojuje w cw a nie w nie gra. Niesmialo wspomne swietej pamieci uzytkownikow Yeti i Mendrek

Opublikowano

Ehh tak wyższa kultura zielonych

20cali kija w dupie

bo obarażajo ekboksa

Opublikowano

A co tam było w ogóle? 

Opublikowano

Cuckchon mial bol dupki o film klawiatura

Opublikowano

Myślałem, że macie screena jakiegoś. :/ 

Opublikowano
29 minut temu, Wesker napisał:

Argument słaby, bo to Remake pełną gębą ;) a ja np nie grałem w Demony choć dalsze soulsy mam zaliczone

no ładnie sobie nagiąłeś fakty, gameplay jest ten sam praktycznie, ale to nic nowego, że fan playstation gra w grafikę tylko. no i skąd wiesz, co gracz z xboksem ma ograne we wstecznej

Opublikowano
56 minut temu, Shen napisał:

No to fajny ten X-Śmieciarz, jak gierka z PS3 rozpier.dala go na kawałki xdddddd

Opublikowano
27 minut temu, Figuś napisał:

20cali kija w dupie

bo obarażajo ekboksa

To tak jak na forum xD

Opublikowano

398380753.jpg

od razu widać z kim mamy do czynienia

Opublikowano

Byłem dzisiaj w ME a tam ta corwaa zielona rozcorwiona na podłodze jak obornik po polu , splunąłem na to scierwo , a karton jakby do mnie przemówił : lubię to ...

hatfu zielony wymazie

Opublikowano
7 godzin temu, Soul napisał:

Tymczasem na #PS5 

to specjalny ficzer śmiecia 4.5 bez gier, fora gierkowe pękają od tych problemów z artefaktami, podobno kwestia zrypania procków, nice!  :)  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.