Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Ps5 uchyliła zaledwie rąbek mocy, gra pokazała kunszt i jak to jest mieć DUSZĘ. Tak się kur.wa zaczyna generację :obama: Ale będę w to cudo napierdalał. 
I pokazała przy okazji jak gracze Sony będą ładowani w zad na nowej generacji,350 pieniążkuf za wypraną z klimatu grę z czasów z PS3 ,ale z ładnymi teksturkami ! xD
  • Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
15 minut temu, BieŃ napisał:
2 godziny temu, Wiolku napisał:
Ps5 uchyliła zaledwie rąbek mocy, gra pokazała kunszt i jak to jest mieć DUSZĘ. Tak się kur.wa zaczyna generację :obama: Ale będę w to cudo napierdalał. 

I pokazała przy okazji jak gracze Sony będą ładowani w zad na nowej generacji,350 pieniążkuf za wypraną z klimatu grę z czasów z PS3 ,ale z ładnymi teksturkami ! xD

Jak ktoś pisze o duszy w grach to wiem, że to nie może być na poważnie. 

Opublikowano

Jak czytam słowo dusza na tym forum, to oczami wyobraźni widzę freethinkera z fedorą

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Jak czytam słowo dusza na tym forum, to oczami wyobraźni widzę freethinkera z fedorą

A ja pacjenta szpitala psychiatrycznego. :)

Opublikowano
9 godzin temu, Lokomotywa napisał:

w cold war na series x nie da sie grac, konsola sie zawiesza i wyłącza, ciekawe jak to smiga na PS5...

okazało się że miałem na obu konsolach zainstalowaną wersję z One X 

xD

Opublikowano

Okropny ten forumek w czasie nowej generacji. Klapy cieczka w statusach, maciucha minusuje zakupy growe bo playstation + milion innych głupot z obu stron poza cw. Poprawcie się bo mi wstyd za takich forumowiczów

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

Okropny ten forumek w czasie nowej generacji. Klapy cieczka w statusach, maciucha minusuje zakupy growe bo playstation + milion innych głupot z obu stron poza cw. Poprawcie się bo mi wstyd za takich forumowiczów

Chyba idealny moment na pożegnanie się z forumkiem. :smutas: 

Opublikowano

No, dawno już takiego syfu na forumku nie widziałem, niektórym się pi.zda odpala na głowie z powodu xboxa, ludzie se kupili konsole, bawią się fajnie, a tu takie cieczki latają niektórym, tutaj w cw, jeszcze rozumiem pisać, ale po za cw tak wylało szambo, że szok, nie tylko w xone i na ps5 też XD

Opublikowano
50 minut temu, Pupcio napisał:

a mialem maciuche za wzglednie normalnego, co te gierki robia z ludzmi

Opublikowano
53 minuty temu, Faka napisał:

No, dawno już takiego syfu na forumku nie widziałem, niektórym się pi.zda odpala na głowie z powodu xboxa, ludzie se kupili konsole, bawią się fajnie, a tu takie cieczki latają niektórym, tutaj w cw, jeszcze rozumiem pisać, ale po za cw tak wylało szambo, że szok, nie tylko w xone i na ps5 też XD

w temacie klapersów jest poważna dyskusja nt. grafiki w nowe fifce. Zostawmy ich tam w spokoju.

Spoiler

fa44d1f6ea44be5b-.gif

Opublikowano

Kurde mam nową konsolę już kilka dni a nadal nie kupiłem cod i Fify :( nie mogę nazywać się graczem chyba ... 

Opublikowano
10 godzin temu, Lokomotywa napisał:

okazało się że miałem na obu konsolach zainstalowaną wersję z One X 

xD

No siema Lechu

Opublikowano

Czyli co dymiąca popielniczka to jednak nie fejk ale jednostkowy przypadek?

Opublikowano

Nic z tego nie wynika, oprocz tego, ze chlopak to melepeta

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapy zajarane, że chłopakowi zepsuła się konsola. No co za śmieci ludzkie. :) 

Ten sam poziom co minusy za to, że ktoś kupił cokolwiek od sony. 

Opublikowano

Koleś sprzedaje śmiecia 4.5 przed premierą bo wiedział że nie warto nawet tego syfu odpalać i cyk 20 minusikow w ZG od klapòw :kaz:

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapy zajarane, że chłopakowi zepsuła się konsola. No co za śmieci ludzkie. :) 

Co? Typowi chwile po wyjeciu z pudelka spier dolil sie sprzet za 2,5 kola, wstawil filmik na tt zeby support cichaczem go nie olal. Jak zareagowaly boty? Hejt, wyzwiska, grozby, wdmuchiwanie dymu z epeta. No niezla spolecznosc je banych bydlakow co chetnie oddalaby zycie za masowo psujacego sie bubla.

A dzisiaj jeszcze ten placz po calym forum i wzajemna penetracja u zielonych xD Nie mozesz napisac ze xbox to konsola bez nowych gier, nie mozesz napisac ze gamepass to netflix ze starymi grami :dunno: tak jakby to bylo klamstwo

Jak was czytam to wstyd kur wa ze w szafie zalega moj x360. Ide go wlasnie wyje bac na smietnik

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Co? Typowi chwile po wyjeciu z pudelka spier dolil sie sprzet za 2,5 kola, wstawil filmik na tt zeby support cichaczem go nie olal. Jak zareagowaly boty? Hejt, wyzwiska, grozby, wdmuchiwanie dymu z epeta. No niezla spolecznosc je banych bydlakow co chetnie oddalaby zycie za masowo psujacego sie bubla.

Prawda.

Tylko jak to ma się do tego, że śmieci cieszą się, że gościowi zepsuła się konsola?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Długo tu nie wojuje ale niedawno to CW to była przyjemna bitka zamknięta w ramach tego topicu. A teraz? Teraz to syf wylewa się wszędzie od kiedy rozalindo postanowił swoją frustrację i niedoyebanie wylac na cale forum:[ Szkoda. 

Opublikowano

Ja też widzę szał macicy głównie jednego gościa poza CW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.