Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Godzinę temu, schabek napisał:

Co? Typowi chwile po wyjeciu z pudelka spier dolil sie sprzet za 2,5 kola, wstawil filmik na tt zeby support cichaczem go nie olal.

Co ty kurwa możesz wiedzieć o supporcie Microsoftu xD konsola się zjebala, dzwoni się na support albo zamawia przez stronę naprawę konsoli i możesz wysłać sprzęt na koszt Microsoftu do Frankfurtu, można też zapakować konsolę i wymienić w sklepie tak jak zrobił to @Ins i cieszyć się nowym sprzętem, a nie robić raban na pół internetu bo OLABOGA SPRZĘT ZA DWA I PÓŁ KOŁA POWTARZAM DWA I PÓŁ KOŁA SIĘ SPIERDOLIŁ!

U mnie LG OLED kupiony za 6k miał zepsuty piksel, zamiast wrzucać screeny na Twittera to zadzwoniłem do LG, przyjechał gościu z nową matrycą i wymienił ją w 30 minut, koniec historii.

Ludzie auta kupują z salonu i wracają do serwisu bo coś się zepsuło, nikt nie robi z tego dramy a tutaj dzieciaczki podniecone nowym sprzętem odkryły że elektronika i sprzęt potrafi się zepsuć.

Masowe psucie się? Jedyne co masowego tu widzę to ból dupy dronów Sony.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Forumowy gejming stan na 14 listopad 2020:

Xboty pławią się w dobroci nowej generacji ogrywając sztos za sztosem za darmo. Jak przystało na koneserów i klasę wyższą z pobłażaniem patrzą na swoich braci mniejszych, z życzliwością pokazując im drogę ku growej nirwanie.

Klapy tuż po wzięciu pożyczki w Providencie na grę sprzed 10 lat, ośmiogodzinne DLC i dwa dodatkowe pady (razem 1500 złotych, spłaci się do premiery PS6), włączają na YT Demon's Souls PS5 Gameplay 1080p/30fps i trzymając wyłączonego pada (dłużej pochodzi hehe) wczuwają się że grają w grę. Do marca niedługo, wytrzymają.

Ja tam nie mówię że któraś z tych dróg życiowych jest lepsza. Każdy robi, co lubi. Dobrej zabawy.

Opublikowano

Sobota, weekend, w koncu czas na granie. Ale nie. Od rana w temacie boty napier.dalaja posty zamiast naku.rwiac na m a s z y n i e w giereczki sprzed dekady w 4k.

giphy.gif

Opublikowano

19go to jedyne na co licze to premiera tag teamu Yeti + Mendrek. Ta kumulacja nieobecnosci nie moze byc przypadkiem.

Opublikowano

Klapy pytają mamę co na obiad i wracają do usprawiedliwiania sobie tego że są wybraną grupą z nowościami jak DLC mudźin i demon souls HD .A potem nerwowe szukanie długiego kabla USB na szybko przed premierą małża 5

Opublikowano

Klapy dzis znowu mają bol doopska, czyli xbox wciaz wygrywa. Mozna isc grac spokojnie.

Opublikowano
2 godziny temu, schabek napisał:

Co? Typowi chwile po wyjeciu z pudelka spier dolil sie sprzet za 2,5 kola, wstawil filmik na tt zeby support cichaczem go nie olal. 

Jakie oderwanie od rzeczywistości. Support tak olewa, że każdy może odesłać konsolę do naprawy, zgłaszając to na stronie. Ale pewnie klapy to przyzwyczajone, że z pozwem do sądu muszą iść jak im ten uber sprzęt nawali. 

54 minuty temu, Mejm napisał:

19go to jedyne na co licze to premiera tag teamu Yeti + Mendrek. Ta kumulacja nieobecnosci nie moze byc przypadkiem.

Ja to nie wiem czy ta dymiącą konsola to nie prowo yetiego, który to obmyślał zemstę w ukryciu przez ostatnie 3 tygodnie. Spalony xsx w pl, ostatnim bastionie klapów, przypadek? Nie sądzę. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

No z boku wyglada to dosc hmmm :notbad: trzeba bedzie okna pozaslaniac bo jeszcze ktos zobaczy :rotfl:

cała prawda o innowacjach sony :)

Opublikowano

Opublikowano

No juz juz :empathy:

Fajny post Mazzeo ku pokrzepieniu zielonych serc szkoda tylko ze odeszliscie od sedna sprawy i tego jak wszyscy ze wscieklizna rzucili sie na kolesia zarzucajac mu ze wali w chuya i w ogole jakby to byla jego wina ze m$ wypuszcza sprzet ktory pier doli sie tak spektakularnie ze ludzie z calego swiata sie za glowe lapia

>raban na pol internetu

>random z tt z zerowym zasiegiem 

xD

Opublikowano

:obama:

Opublikowano
3 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

cała prawda o innowacjach sony :)

A, myślałem, że nic gorszego niż żyroskopy to już nie wymyślą. 

Opublikowano

schabek jaki damage control :banderas:

Opublikowano
Teraz, krzysiekp392 napisał:

schabek jaki damage control :banderas:

Taka tolerancja a jak ktoś pisze w temacie ds, że grafika to taka średnia to gotowi oskalpować. 

Opublikowano

Z innej beczki, to chyba dobre miejsce zapytać, gdzie jest @YETI  ??

Czy on przegrał jakiś zakład?

Opublikowano

Czy to ta słynna rewolucja gejmingu według sony? Niesamowita sprawa, nic dziwnego że forumowicze już kupują dodatkowe pady

Opublikowano
Godzinę temu, lpcl napisał:

Taka tolerancja a jak ktoś pisze w temacie ds, że grafika to taka średnia to gotowi oskalpować. 

wczoraj sobie odpaliłem losowego streama z demon's souls i kurwa, przecież to wygląda jak gra z PS4 xD

pewnie za pół roku wyjdzie porcik :cool: 

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

wczoraj sobie odpaliłem losowego streama z demon's souls i kurwa, przecież to wygląda jak gra z PS4 xD

pewnie za pół roku wyjdzie porcik :cool: 

I ulepszona wersja na xsx w 4k. :)

Opublikowano

Czy nadejdzie taki dzień w którym klapy nie doznają wylewu w statusach? Kanabis oczywiście się zagotował, bo zwraca mu się uwagę, że robi offtop, a taki schabek chodzi z cieczką, bo dmuchanie samego pada mu nie wystarcza. Dostaniecie swoje konsole za tydzień, spokojnie. 

Opublikowano

Te artefakty w filmach z ps5 :banderas: niesamowite jest to podrecane gpu

Opublikowano

Jeszcze widzę, że klapy przypisują botom w temacie demonów tego czego nie robią, nieźle walnęło na dekiel.

Opublikowano

no ale kilka sekund szybciej wczyta te 60 fpsów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.