Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Jeszcze widzę, że klapy przypisują botom w temacie demonów tego czego nie robią, nieźle walnęło na dekiel.

Tak to jest jak bastion europy i playstation potraktowany jest jak kraj trzeciego świata. :) Konsoli co prawda nie ma, ale można już pada kupić i łądowarkę, bo już klapy wiedzą, że na jednym DualŚmieciu raczej dłuższej sesji nie ogarną.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 godziny temu, Mejm napisał:

Sobota, weekend, w koncu czas na granie. Ale nie. Od rana w temacie boty napier.dalaja posty zamiast naku.rwiac na m a s z y n i e w giereczki sprzed dekady w 4k.

giphy.gif

Caly czas aktualne

Boty maja strasznie duzo wolnego czasu jak na posiadaczy poteznej konsoli z setkami gier XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

O w dupe! Myślałem że to moje ps4 się odpaliło że tak głośno ale to tylko dupsko schaboszczaka pęka kolejny dzień z rzędu! M A S A K R A

Opublikowano

Jeśli ktoś gra cały dzień w gierki to mu mocno współczuje.

Opublikowano

bo gracze xboksa to nie sonowcy wyścigowcy żeby im się spieszyło z graniem od rana do wieczora, już teraz, bo im szybciej skończą tym szybciej gierka do żyda. a będzie jeszcze lepiej, skoro teraz gierki na tego śmiecia po TRZY I PÓŁ BOMBY :)

Opublikowano
9 minut temu, MYSZa7 napisał:

Jeszcze widzę, że klapy przypisują botom w temacie demonów tego czego nie robią, nieźle walnęło na dekiel.

To tylko mozi. Raz juz wyzywał ludzi, ktorzy nawet tematu nie odwiedzili i zaczynał wojenki jak bylo kulturalnie. Oczywiscie posty usuniete, ale bana tylko ja wyrwalem za nazwanie go leszczem :gayos:

Opublikowano

sony samo nie wierzy jak mocno można ruchać graczy na hajs, aż alkomat w pada wbudowali

Opublikowano
55 minut temu, suteq napisał:

wczoraj sobie odpaliłem losowego streama z demon's souls i kurwa, przecież to wygląda jak gra z PS4 xD

X!ddddddddd

Najlepsza gra technicznie według DF a ten swoje;) 

Opublikowano

To czemu wygląda jak gra z ps4???

Opublikowano
7 minut temu, aph napisał:

X!ddddddddd

Najlepsza gra technicznie według DF a ten swoje;) 

Szkoda, że tego nie widać. :) 

4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Tak szczerze, ilu z Was grało i skończyło jakiegokolwiek soulsa? 

Pierwsze Dark Souls skończone z 7-8 razy. Calak na PC, platyna na PS4. Dark Souls 3 skończone. Bloodborne z platyną. :cool: 

Chyba, że to było pytanie do klapów to sorka. :lapka: 

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

Tak szczerze, ilu z Was grało i skończyło jakiegokolwiek soulsa? 

Ja grałem we wszystkie ale nie skończyłem żadnych bo to chuyowe gry. Tylko bloodborne.

Opublikowano
8 minut temu, suteq napisał:

Szkoda, że tego nie widać. :) 

Nie widać to gier dla xbox series aż po horyzont:)

Opublikowano
1 minutę temu, aph napisał:

Nie widać to gier dla xbox series aż po horyzont:)

Ale ja w chuyu mam tę konsolę więc nie zmieniaj tematu. :) 

Opublikowano

Dobra dobra, już jest jasne wszystko ps5 z must have day1 a na xboxie czekamy na sredniaka Medium do lutego;-)

Opublikowano

Ja nie musze czekac na tego must have, bo moge wsadzic płytke do ps3 juz teraz :usmiech:

Opublikowano

Podobno jako skończenie Demon's Souls liczy się dojście do pierwszego bossa. Wtedy pewnie z 3 forumowych klapów przeszło.

Opublikowano

Dziwie się dlaczego tyle botów tutaj siedzi po premierze konsole 

co stare gearsy w 120 klatkach albo 2 letnia forza się znudziła juz?

Opublikowano

WoWik 24 godziny na dobę i jakoś leci ten żywot! 

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

śnij dalej XDD

z resztą niezły twist że klapy zarzucają że na XSX bieda, a sami spędzają tutaj całe dnie

Wezyr cały czas zapominasz że sony ma w piździe swoich fanów i wydają szrota 5 na naszym kontynencie tydzień później  :)

Opublikowano

Ale spider jest tez na ps4. Dlaczego nie graja, a siedza tutaj?

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

wydają szrota 5 na naszym kontynencie tydzień później  :)

Co? W Polsce? W bastionie PlayStation i pudełkowców? Chyba mnie kolego OSZUKUJESZ. ;) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.