Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ze co? 

Kupie gierke na plycie na nowego xboxa i nie zagram bez neta :nosacz3:

Jpr. 

Haha microsoft roz(pipi)al system

Kupic plyte z muzyka cd i bez neta nie moc posluchac.

Hahahahahahaha

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Bronienie takich praktyk jest jeszcze chujowsze niż same te praktyki.

Wolisz cyfre? Git. Wolisz pudelka bo mieszkasz w domku z lipnym netem/ograniczeniami bądź po prostu tak wolisz- wybierasz pudełko licząc że dociagniesz ewentualnie jakieś pierdy. Ale sprzedaż plłyty, na ktorej nie ma całej gry...no kurwa :)

Opublikowano
42 minuty temu, LiŚciu napisał:

Trzeba im dziękowac @Bzduras za to że nadal można w to pykać. Ciekawe czy przy przesiadce to też będzie można przenieść?:philosoraptor:

Na pewno nie przez pendrive

Opublikowano

Rok 2020. Od lat dostawcy internetu ciągną światłowody gdzie się da, nawet po wsiach czy małych miasteczkach.  LTE, 5G i funkcja Hotspotu w każdym smartfonie, internet mobilny już od 19.99, Elon Musk ogłasza sukces projektu Starlink, ale na forum od lat to samo pierdolenie "nie zagra bez neta, always online? Tfu Microsoft" 

Opublikowano

Gdzie był Gondor, gdy wychodziło Spyro Reignited Trilogy? Tam też w dwójkę i trójkę nie da się zagrać bez neta.

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

KRZYNIU już daj spokój z tymi wielkimi akapitami, troche to wygląda jakbyś się zesrał...

sorry tato, zapomniałem że jestem na fpe a nie na jakimś forum dyskusyjnym

Opublikowano
5 minut temu, krzysiekp392 napisał:

sorry tato, zapomniałem że jestem na fpe a nie na jakimś forum dyskusyjnym

Przede wszystkim jestem w topicu o nazwie CW. 

Opublikowano

@LiŚciu odkąd nabyłeś kloca widzę w ogóle lepszy foruming. Mniej walczysz w CW i chyba skupiłeś się na graniua nie odklejaniu. Czyżbyś odzyskał radość z giercowania dzięki POTĘŻNEMU monolitowi? 

Opublikowano

No Liściu niezła metamorfoza, co świadczy o jednym: przejrzał na oczy. Teraz można go spokojnie czytać.

Opublikowano
13 minut temu, zloto napisał:

@LiŚciu odkąd nabyłeś kloca widzę w ogóle lepszy foruming. Mniej walczysz w CW i chyba skupiłeś się na graniua nie odklejaniu. Czyżbyś odzyskał radość z giercowania dzięki POTĘŻNEMU monolitowi? 

4 minuty temu, Shago napisał:

No Liściu niezła metamorfoza, co świadczy o jednym: przejrzał na oczy. Teraz można go spokojnie czytać.

To fakt, Xbox zmienia świat na lepsze:xboss: Niemniej jednak pierwsza gra jaką odpaliłem na Xboxie był cinematic expierence - GoW4. Także troche z deszczu pod rynne ale bawie się w chvuj dobrze:)

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Drugi pad + codzik oraz assassyn. No wzorowy zestaw polskiego klapa. :pawel: 

A Ty co tam wziąłeś z gier do konsoli?

Opublikowano

Im więcej takich cinemtic experience jak Gearsy4, tym lepiej dla graczy. Wbrew opinii na forum kawał za(pipi)istej gry.

Edytowane przez Shago

Opublikowano
50 minut temu, Bzduras napisał:

Gdzie był Gondor, gdy wychodziło Spyro Reignited Trilogy? Tam też w dwójkę i trójkę nie da się zagrać bez neta.

Mam wersję Spyro plus Crash Team Racing(dwie płyty w pudle), i o dziwo, wbrew temu co gadali developerzy jednak dało się zmieścić trylogię na jednym BR 50GB.

Opublikowano

No to już kek totalny.

Opublikowano

Jeden status w którym napisałem czystą brudną prawdę bez trollingu i klapy zesrane. M A S A K R A

Opublikowano

JAK TY MOGŁEŚ SIĘ Z NIMI TAK DŁUGO TRZYMAĆ?

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał:

o (pipi)a jak zawyłem, czaicie kupić to wszystko i nie dostać konsoli? :pawel:

spacer.png

A czaicie kupić konsole, a nie dostać gier? XDDDDDDDDDD Współczuję Botom. Żartowałem. 

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Jeden status w którym napisałem czystą brudną prawdę bez trollingu i klapy zesrane. M A S A K R A

S T A N D A R D

dałem plusa, żeby wyzerować minusy od tych zer :lapka:

Opublikowano
14 minut temu, Rozi napisał:

A czaicie kupić konsole, a nie dostać gier? XDDDDDDDDDD Współczuję Botom. Żartowałem. 

przeciez jest assassin i cod na xboxa :reggie:

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał:

Yakuza Like a dragon w lepszej wersji :xboss:

Opublikowano

Najbardziej randomowy screenshot vs. kadr wyreżyserowany w photo mode. Trafnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.