Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Soul rozwiń twitta i przeczytaj komentarze na jakim ekranie był robiony test - 1440p

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie oczekuj od Soula myślenia.

Opublikowano

Przestań Franek! Nie wierzę że taki technologiczny entuzjasta jak ty będzie grał na tym japońskim niedorozwoju! 

Opublikowano
3 minuty temu, Wiolku napisał:

Boty oczywiście już zakrzywienie czasoprzestrzeni, fatamorgana Spaślakowska wchodzi mocno. ZA DARMO. Wiem, że Chińczycy golą mocno i nie musicie mi teraz o tym odszczekiwać przez 5 postów, ale trzymajmy się chociaż złudzeń faktów. Spencer was jeszcze mocno zaskoczony w tej generacji w kwestiach ceny gp i gier - tylko negatywnie. Mark my words. 

Xbox pod przewdnictwem Spencera to nie Sony, a GamePass to nie cyrograf i jeszcze raz - to nie Sony, oni wiedzą, że nie są monopolistą, a skoro znaleźli złoty środek dla siebie, który wychodzi na to, że się sprawdza, to będą go tylko rozwijać i dostosowywać do rynku i oczekiwań.

Opublikowano

9 minut temu, Wiolku napisał:

Boty oczywiście już zakrzywienie czasoprzestrzeni, fatamorgana Spaślakowska wchodzi mocno. ZA DARMO. Wiem, że Chińczycy golą mocno i nie musicie mi teraz o tym odszczekiwać przez 5 postów, ale trzymajmy się chociaż złudzeń faktów. Spencer was jeszcze mocno zaskoczony w tej generacji w kwestiach ceny gp i gier - tylko negatywnie. Mark my words. 

okej mam więc kilka faktów dla ciebie:

- Gearsy kosztują 250 zł

- ale można je ograć w tanim abonamencie za 50 zł za miesiąc razem z setkami innych zeybistych gier,

- lub za 4 zł jeśli jest się nowym klientem,

- Gearsy 5 dostały darmowy upgrade do nowej generacji

- jeśli ktoś kupił Gearsy na poprzednią generacje to wersje na nową generacje dostał za darmo

- $ony żąda za swoje gry TRZY i PÓŁ BOMBY,

- jeśli kupiłeś ich grę na PS4 to nie dostaniesz darmowego remastera, musisz płacić drugi raz,

- nie możesz ograć  gier  $ony w tanim abonamencie

spacer.png

Opublikowano

Wiolku to dobry chłopak tylko zbłądził wybierając sonke w tej generacji  :(

Opublikowano
6 minutes ago, ASX said:

- Gearsy kosztują 250 zł

- ale można je ograć w tanim abonamencie za 50 zł za miesiąc razem z setkami innych zeybistych gier,

- jeśli ktoś kupił Gearsy na poprzednią generacje to wersje na nową generacje dostał za darmo

- jeśli kupiłeś ich grę na PS4 to nie dostaniesz darmowego remastera, musisz płacić drugi raz,

- nie możesz ograć  gier  $ony w tanim abonamencie

spacer.png

Nie no, Sonka dała jakieś patche do Days Gone i Tsushima.

Opublikowano
23 minuty temu, Fanek napisał:

Soul rozwiń twitta i przeczytaj komentarze na jakim ekranie był robiony test - 1440p

Jak walka to walka na każdej płaszczyźnie :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Nie no, Sonka dała jakieś patche do Days Gone i Tsushima.

dała tryb boost w 60fps, nie można tego porównywać do kompleksowych usprawnień Gearsów, Forzy Horizon 4 i Sea of Thieves, które nie tylko dały lepszy framerate ale także lepsze ustwienia graficzne i rozdziałkę.

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Wojować nie wczytanymi teksturami, czy można bardziej manipulować?

Nie manipulować a upaść, jakim widzę prezentuje poziom podłogi w moim domu. 

Trym czasem z XBOX ONE X 

Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

Nie manipulować a upaść, jakim widzę prezentuje poziom podłogi w moim domu. 

Trym czasem z XBOX ONE X 

Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.

To G5? GoW4 to jak gram to czasem szczena opada ale widze że zaraz wjedzie jeszcze lepiej:banderas:

Opublikowano

Tak to V i to z ONE X jak zobaczysz to na Series to dopiero będzie ;)

Opublikowano

To cw ale yt ale tak serio oglądałem filmiki na yt w 4k z tego demona i na taki korytarz to tam nic dupy nie urywa. Gra wygląda poprawnie i tyle. Jestem jeszcze w stanie zrozumieć, że ktoś lubi ten gameplay czy te gierki from ale wojowanie w tym tytule grafiką, jeszcze biorąc pod uwagę, że to gierka robiona pod ps5 to faktycznie mocne zakrzywianie czasoprzestrzeni. I w sumie to taki wyznacznik jakości, oczywiście przyszłe gierki będą wyglądały lepiej ale nie będzie to nie wiadomo jaki skok graficzny. To takie 80% możliwości ps5, dlatego nie wiem czy jest się z czego cieszyć na to patrząc. Zaraz ktoś wyjedzie z halo, ok, ale to cross gen, zresztą poszedł do poprawy, dlatego żadne porównanie tutaj. 

Opublikowano

Nie no, nie cieszmy się z nowych, dobrych gier, AVE XBOKS! AVE GTA IV! AVE PASIBRZUCH! AVE GAMEPASS!!!

Opublikowano

Ta gra ma 11 lat  :) ona nie ma nic wspólnego z nowością  :)

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Spencer rozdaje je graczom w swojej dobroci w ramach abonamentu gamepass, ale jeśli ktoś ma silną potrzebe wspierania marki może je także kupić za dwie i pół bomby

36 minut temu, ASX napisał:

Gearsy kosztują 250 zł

Niby gdzie? Nówkę w pudełku kupiłem za 49zł :reggie:

Opublikowano

Tymczasem co generację:

6sVqV80.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

- Gearsy kosztują 250 zł