Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Wiolku napisał:

Pisałem, żebyś mi nie wspominał o tym, że Sony goli bo o tym wiem. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? 

Oczywiście kto się da ogołocić ten się da. Ja jestem w stanie przeżyć nawet droższe gry, jeśli Sony będzie dostarczać takie BOMBY EKSKLUZYWNE jak w mijającej generacji.

GP mnie przekona do siebie jak będą na to wychodzić nowe, wypasione gry (w tym exy). Póki co jest na tym polu śmieszne słabo. 

Mocno zindoktrynkwany z ciebie zawodnik, ja po tych ich bombach w poprzedniej generacji, jeszcze bym im dopłacił, żeby mnie tym nie męczyli obecnie. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wyobraziłem sobie że ktoś da 3 i pół bomby za horizona 2 w czasie gdy ja za 4zł będę zagrywał się w fallout nv2, prey 2, forze horizon w japonii.

SIECZKA MÓZGOWA 

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

Nie manipulować a upaść, jakim widzę prezentuje poziom podłogi w moim domu. 

Trym czasem z XBOX ONE X 

Ja wiem Soul, że nie każdy potrafi tak od razu zorientować się, że to tylko odniesienie do postu parę cm wyżej. Nie można od każdego tego wymagać. 

Opublikowano

Ja wiem, że Psych siadła stąd ten minusik, a teraz jakieś tłumaczenie sobie (pipi) wie czego :) 

Wybacz ale tam przynajmniej nikt nie wrzucił screenów z nie wczytanymi teksturami, po za tym masz shoty ode mnie, które potwierdzają, że DżaBaZeo jakoś bardzo nie odleciał w przeciwieństwie do Ciebie. 

Opublikowano
5 minut temu, Soul napisał:

Morales już na PT xD

Tytuł na 10 godzin i ktoś przeszedł, niemożliwe, N I E M O Ż L I W E! 

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Niemożliwa to była walka o tą grę na 10h xD

Kolejny typowy ex od Sony 10h i do kosza

Edytowane przez Soul

Opublikowano

taka to ku,rwa sony

kupić -> przemielić na wyścigi -> szybko wys,rać na PT

w ich tytuły nie idzie się nawet zangażować, tytuły akurat dla pozbawionych smaku wielbicieli growego fast-foodu od Sony :)  

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
6 minut temu, Rozi napisał:

Tytuł na 10 godzin

A trzy i pół bomby skasowane, magia **** ^^

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

A trzy i pół bomby skasowane, magia **** ^^

Na PS4 tylko 249! 

Opublikowano
44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Żebranie klapów o exy i podawanie ich za argument nie kupowania Xboxa jest żałośnie słabe, a najsłabszy foruming dostarcza ten cały wiolku. Masakra jakie tam trepy siedzą. :( 

Co tam ogrywane na next genie Paolo? 

Opublikowano

Wypada wrzucić do CW

Observer: System Redux is Simply Better on PS5 Than Xbox Series X

While performance in both versions of the game can be a little shaky at times, what surprised us even more is that even with ray tracing enabled, the PS5 version of Observer: System Redux still performs better than its Xbox Series X counterpart.

TLDR: gra chodzi lepiej na PS5 i lepiej wygląda, gdzie na Xbox nie ma nawet RT dodanego, a chodzi gorzej.

https://www.gamespew.com/2020/11/observer-system-redux-is-simply-better-on-ps5-than-xbox-series-x/

Spoiler

PgCeckE.jpg

Opublikowano

Cudownie bociarze robia sobie dobrze na zmiane od rana :banderas: jacy przerazeni ze od czwartku nikt juz o xboxie nie bedzie wspominal XDDDDDDDDDDDDDDDDD

comment_1605277800e0qKEzeiKoi9vU8qMnmLmE

PROSZE PISZCIE COS O XBOXIE PREMIERA BYLA NIE DAWNO PROSZE NIE ZAPOMNIJCIE O NAS XDDDDDDDD

Nawet kur wa gdybym nie wiedzial ze za pojutrze wychodzi nadkonsola to wystarczy tu wejsc i popatrzec na rozstrzesione pyski i ten placz zielonych nieudacznikow :fsg:

tenor.gif?itemid=14008273

Elegancko, szczekac glosno i podawac lape najladniej jak potraficie bo za dwa dni xkur we do wora, wor do jeziora :) 

Opublikowano

Medium jest czasowe czy na wyłączność?

Opublikowano

czasowe

Opublikowano
40 minut temu, Rozi napisał:

i cyk koniec atutów next genowej wspaniałej sonki po 10 godzinach grania

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Gdzie znajduje się oficjalna informacja?

Poniżej w spoilerze

Spoiler
3 minuty temu, ASX napisał:

czasowe

4 minuty temu, ASX napisał:

czasowe

A wiadomo ile?

to jedna z tych gier, która mnie zaciekawiła nie ukrywam :rolleyes:

Opublikowano
12 minut temu, Fanek napisał:

Wypada wrzucić do CW

Observer: System Redux is Simply Better on PS5 Than Xbox Series X

While performance in both versions of the game can be a little shaky at times, what surprised us even more is that even with ray tracing enabled, the PS5 version of Observer: System Redux still performs better than its Xbox Series X counterpart.

TLDR: gra chodzi lepiej na PS5 i lepiej wygląda, gdzie na Xbox nie ma nawet RT dodanego, a chodzi gorzej.

https://www.gamespew.com/2020/11/observer-system-redux-is-simply-better-on-ps5-than-xbox-series-x/

Pokaż ukrytą zawartość

PgCeckE.jpg

tak w ramach sprostowania, na xboxie gra ma tryb 4k, na PS5 nie ma trybu 4k ale ma za to tryb z raytracingiem,

swoją drogą dawno cię tu nie było fanek z tymi porównaniami, dlaczego nie wrzucałeś ich w latach 2017-2020?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.