Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

swoją drogą dawno cię tu nie było fanek z tymi porównaniami, dlaczego nie wrzucałeś ich w latach 2017-2020?

Nie miałem czasu, grałem w tym czasie na PlayStation

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Fanek napisał:

A wiadomo ile?

to jedna z tych gier, która mnie zaciekawiła nie ukrywam :rolleyes:

gra będzie w gamepassie do ogrania xboxie, pc i w chmurze za 4zł, serio będziesz jak ulung czekał na wersje na PS5? jak cię interesuje to opłać gamepassa po prostu

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a teraz nie ma PlayStation to i czasu masz w bród 

od ponad miesiąca nie mam PlayStation + kwarantanna atm

3 minuty temu, ASX napisał:

gra będzie w gamepassie do ogrania xboxie, pc i w chmurze za 4zł, serio będziesz jak ulung czekał na wersje na PS5? jak cię interesuje to opłać gamepassa po prostu

a chłopie, za dużo mam do ogrania teraz.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Trzymaj się tam mordeczko. Z początkiem roku miałem ponad półroczną przerwę sprzętów do grania i uczucie było fatalne. :/ 

To ja nie dokończyłem, od marca miałem remont w domu który skończył się w okolicach września..

Przez ten czas zacząłem tylko FF7 Remake, który skończyłem w pazdzierniku.

TLOU2 i Ghost Toshima jeszcze nie ograny, czeka już na czytnik nowej konsoli, to człowiek tym bardziej głodny :)

Opublikowano

HAHAHA co ja czytam. Już jakiś wyscigowiec wystawił pajonka zanim dostał ps5? B E K A

Opublikowano

Mordo, będziesz grał w jakieś stare gówna na nowej konsoli? Nie godzi się!

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

HAHAHA co ja czytam. Już jakiś wyscigowiec wystawił pajonka zanim dostał ps5? B E K A

Przecież to gra z poprzedniej generacji podciągnięta pod PS5. Nawet nowa plejka nie była tu potrzebna. :) Wciąż nie mogę nadziwić się jak Sony wy,ruchało swoje zwierzęta swój fanbase.

Opublikowano

a-ale loading? nie warto było poczekać i zagrac?

Opublikowano

widać, że sony zamiast zaczerpnąć trendy od CDP w sprawie wydwania DLC, wzieło przykład z największych raków branży.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Kolega schabek mocno się nakręca na premiere. Ale żeby tak nienawidzić Xboxa? To piekna konsola.

Z PS5 będzie problem z tymi yebanymi cenami bo chociaż nie zabije mnie to, to troche tak niesmacznie się robi. A u większości niestety będzie trzeba wybierać - gra na PS5 lub

schabek z :yano:

Opublikowano

Jak ktoś jest yebanym biedakiem to faktycznie gierki na Ps 5 mogą stanowić dla niego problem. Na szczęścia niebieska szlachta wywodzi się z elit społecznych; lekarzy, prawników, muzyków, menedżerów.  My nie chodzimy do makdonalda wpierdalać z plebsem odgrzewane stare gówno, tylko do najlepszych restauracji z minimum gwiazdka michelin :banderas: Taką elite stać na płacenie 350 ziko za gierke, mercedesa za 150 k czy wakacje w pieciągwiazdkowym hotelu w Saint Tropez:ogor:

Opublikowano
Teraz, standby napisał:

Jak ktoś jest yebanym biedakiem i  to faktycznie gierki na Ps 5 mogą stanowić dla niego problem. Na szczęścia niebieska szlachta wywodzi się z elit społecznych; lekarzy, prawników, muzyków, menedżerów.  My nie chodzimy do makdonalda wpierdalać z plebsem, odgrzewane stare (pipi) tylko do najlepszych restauracji z minimum gwiazdka michelin :banderas: Taką elite stać na płacenie 350 ziko za gierke, mercedesa za 150 k czy wakacje w pieciągwiazdkowym hotelu w Saint Tropez:ogor:

Masz na myśli tą elitę która żyje w oparach elektrowni w Brzeziach? Tą która nie ogarnia polskiego i ma tablice miejscowości napisane w dwóch językach? 

Opublikowano
2 minuty temu, standby napisał:

Jak ktoś jest yebanym biedakiem to faktycznie gierki na Ps 5 mogą stanowić dla niego problem. Na szczęścia niebieska szlachta wywodzi się z elit społecznych; lekarzy, prawników, muzyków, menedżerów.  My nie chodzimy do makdonalda wpierdalać z plebsem odgrzewane stare (pipi), tylko do najlepszych restauracji z minimum gwiazdka michelin :banderas: Taką elite stać na płacenie 350 ziko za gierke, mercedesa za 150 k czy wakacje w pieciągwiazdkowym hotelu w Saint Tropez:ogor:

Jest dokladnie tak jak mowisz. PlayStation = sukces. My za gierke 350zl kladziemy 400zl i wychodzimy bez reszty. Pani na kasie zawsze patrzy maslanymi oczami i mowi ze od razu widac ze gracz playstation a nie jak te zielone robaki kupuja gry 2 za 1 i jeszcze pytaja czy w pudelku jest 3dniowy trial na gejpasa :reggie:

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Masz na myśli tą elitę która żyje w oparach elektrowni w Brzeziach? Tą która nie ogarnia polskiego i ma tablice miejscowości napisane w dwóch językach? 

Twoja stara

Opublikowano

Raczej patrzy jak na (pipi)anego przegrywa, który zamiast zadbać o swój wygląd i zaprosić pannę na obiad to brandzluje się do faceta w rajtuzach za trzy i pół bomby.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Raczej patrzy jak na (pipi)anego przegrywa, który zamiast zadbać o swój wygląd i zaprosić pannę na obiad to brandzluje się do faceta w rajtuzach za trzy i pół bomby.

No elite stać na to. Po  upojnej nocy gdy Panne odwiezie karoca zaprzężona w 6 hiszpańskich ogierów :banderas:  NIEBIESKI KONESER GAMINGU pogra sobie bez żalu w gierke za 3 i pół stówki.

Opublikowano

tylko niech koneser gejmingu nie zapomni wcześniej pada naładować i przygotować kabla.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

yebane biedaki

Opublikowano

no to ładne press x to jason, japońska tradycja podtrzymana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.